- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Tamam daha fazla verseydim iyiydi regl olcam ondan şişlik var biraz :/Evet canim deneme suren doldu bu hafta ekliyorum listeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam daha fazla verseydim iyiydi regl olcam ondan şişlik var biraz :/Evet canim deneme suren doldu bu hafta ekliyorum listeye![]()
Olsun canim haftaya daha güzel olurTamam daha fazla verseydim iyiydi regl olcam ondan şişlik var biraz :/
Evet canım kamp çok iyi oluyor önümüzde yol haritası var ona göre gidince harika sonuçlar oluyorgunaydin kizlar gecen cuma 73.0
guncel cuma 72.8 kg
fark 200gr bu hafta zordu benim icin yinede az da olsa vermisim araiza 10 agustosta 76.7 ile katilmistim iyi ki katilmisim bu hafta kampla 72 yi kuruturum![]()
Günaydın kampla birlikte 55 leri görürsün yine
Günaydın canim eksi olman guzel haftaya daha guzel olur![]()
Ah inşallah kamp başlangıcı daha düşük olur umarım , kamp 1. Si olmak istiyorum çok motiveyimO artı ne ki senin için ya![]()
Harika eksi tebrik ederimGeçen cuma 67.5
Bugün 66.6
Fark -900 gram
Zipzip- yüzdemi hesaplayamadım evdekiler kahvaltı bekliyor
Geçen cuma kilom: 91.6
Bu cuma kilom: 90.8
Fark: 0.8
Yüzdesel fark: %0.87
Gayet iyi sonuç süperZipzip-
Ben dün gece regl oldum tahmin ediyordum böyle sonucu en azından ekşi gelmişim yine
Geçen cuma 76,7
Bu cuma 76,3
Fark 400gr
Canım güzel eksi , 70 lere az kaldıGünaydın
Geçen hafta 85.1
Bu hafta 84.5
Yüzde nasıl hesaplanıyor çözemedim
Kilo bildirimi
Geçen cuma 68.5
Bugün 67.1 (dün de bu kiloydu)
Fark 1.4
Oran % 2.04
Hedef kilom 60.0
Zipzip- listeye alır mısın beni canım.
Geçen hafta 77.5
Bugün 77.1
Fark -400
Daha çok vermeyi umuyordum dün regli oldum onun da etkisi var sanırım buna da şükür![]()
Harika eksiyle geldin bravoCanım tartıldım canlı ders vardı sabah bitti kahvaltımı yaptım şimdi paylaşıyorum.
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 72.8
Fark eksi 800 gram
Lili bildirim yapmadi bugun songulde 67.1 olarak bilditim yaptiFelicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelik
azim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım
o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum
PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler
sahanesin
N Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.
Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.
sonngulen ve
Lili 38 kilolarınızı göremedim
Hosgeldin canım guzel rakamlar görmüşsünEn son buraya ugradıgımda 12 temmuz imiş.
62 kilo ile başlamıştım serüvene ben.
12 temmuzda 57,5 ile 58 arası çıkıyorum diye yazmışım.
suan 54,5 kiloyum.
50'ye kadar inmeyi düşünüyorum.
Canimmmmm cok gecmis olsunAyağım daha kötü oldu basamıyorm yanıyor su toplamış![]()
Merhaba hosgeldin canimherkese merhaba
Çok güzel eksiler var tebrik ederim kizlar
hoş buldum canim nasilsinMerhaba hosgeldin canim![]()
Iyiym canim sen nasilsin listeyi hazırlayacağım onu bekliyorum sonra yemek yapacagimhoş buldum canim nasilsin![]()
Ayyyy odaya bakGünaydınlarr
Geçen hafta 55.2
Bu hafta 55.7
Sabah regl ile uyandım onun etkisi kızlar
Zipzip- H hasbeenandgone
sonngulen sporda unuttum dönünce çektim odaya bakmayın giyinme odası kiler gibi kullandığım oda
Eki Görüntüle 2688697
Reglin etkisidir artilar ama cok guzel duruyorsunGünaydınlarr
Geçen hafta 55.2
Bu hafta 55.7
Sabah regl ile uyandım onun etkisi kızlar
Zipzip- H hasbeenandgone
sonngulen sporda unuttum dönünce çektim odaya bakmayın giyinme odası kiler gibi kullandığım oda
Eki Görüntüle 2688697
İyiyim bende yemekmiIyiym canim sen nasilsin listeyi hazırlayacağım onu bekliyorum sonra yemek yapacagim![]()
B3nde katılmak istiyodum kampa ama regl oldum biraz kararsizimBizimle kampa katıl canım Listelere uygun davranıyoruz 5 gün spor zorunlu su 3 lt yazmadım onu ama zorunlu tutalım ki yağlarda gitsinok dersen mesajı bulur seni etiketlerim