Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neeee sportie yardimci sende yardımcısının eeee sportie spor konusunda devrettiyse menüleri takibe alin dur daha aklimdakilerin 1kacini söyledim dusuneyim yazarim sonra istenmeyen gelin oluyorum

Aksam yemegini erken yyiyorsun onun etkisi cok fazla canim
Haftaya deneme suren doluyor senide haftaya listeye ekleriz
akşam geç olunca canım yemek istemiyor hiç hazırlamaya daüşeniyorum zaten yoğurt çay geçiştiriyorum . Haftaya listeye de gireyim her hafta birer kilo versem böyle bana yeter yav

Neeee sportie yardimci sende yardımcısının eeee sportie spor konusunda devrettiyse menüleri takibe alin dur daha aklimdakilerin 1kacini söyledim dusuneyim yazarim sonra istenmeyen gelin oluyorum
Allah'tan senden önce ben kontrol ederim yazmışım yoksa diline düşerim mazallah

Bugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedim
Menuleri kontrol edecek bir gonullu bulsam aslinda yazmayanlari listeden cikartalim

Canım , ben menü yorumlarının hepsini yapmaya çalışıyorum
Genwl olarak çok toleranslı ve iyi niyetli bir yapın olduğu için aşağı yukarı liste ağzına kadar dolu, sonuçta sensin kaptan, bana kalsa çoğunu liste dışında bırakırım isteyen sohbete gelsin tabi.
Senin direktiflerinle hareket edebiliriz
Menü yorumlarında bu olmamış dediğimizde çok sert tepki verenler oldu geri adım attık

X üyeyi çıkaralım menü yazmıyor dersem linç edilebilirim

Ahhhh abla ahhh içimde neler var bir bilsen sen linç edilirsin diye korkuyorsun bende takımda kimse kalmaz diye çenemi tutumıyorum diye gelmek bile istemiyorum

Ayyy inşallah canım, şu kampla birlikte 65leri göreyim inşallah. Hepimize çok çok iyi gelsin.

Bildirim yapmıştım canım ama arada kaçtı galiba. Geçen cuma 68.5 bugün 67.1. 1.4 kilo gitmiş oldu.

Bugun aksam herkesi etiketleyelim kurallarimiza uymayanlari liste disi birakalim haftaya
Menu yorumuna sert tepki vereni de uyaririz isterse baska takima bile geçebilirler
Linc edilmezsin kaptan yardimcisisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…