• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neeee sportie sportie yardimci sende yardımcısının eeee sportie spor konusunda devrettiyse menüleri takibe alin dur daha aklimdakilerin 1kacini söyledim dusuneyim yazarim :KK22: sonra istenmeyen gelin oluyorum

Aksam yemegini erken yyiyorsun onun etkisi cok fazla canim 🥰
Haftaya deneme suren doluyor senide haftaya listeye ekleriz 😊
akşam geç olunca canım yemek istemiyor hiç hazırlamaya daüşeniyorum zaten 😂yoğurt çay geçiştiriyorum . Haftaya listeye de gireyim her hafta birer kilo versem böyle bana yeter yav 😂

Neeee sportie sportie yardimci sende yardımcısının eeee sportie spor konusunda devrettiyse menüleri takibe alin dur daha aklimdakilerin 1kacini söyledim dusuneyim yazarim :KK22: sonra istenmeyen gelin oluyorum
Allah'tan senden önce ben kontrol ederim yazmışım yoksa diline düşerim mazallah :-)

Bugun leyditi çıkartacağım canim yapacak birsey yok sadece yazayim dedim
Menuleri kontrol edecek bir gonullu bulsam aslinda yazmayanlari listeden cikartalim

Canım , ben menü yorumlarının hepsini yapmaya çalışıyorum
Genwl olarak çok toleranslı ve iyi niyetli bir yapın olduğu için aşağı yukarı liste ağzına kadar dolu, sonuçta sensin kaptan, bana kalsa çoğunu liste dışında bırakırım isteyen sohbete gelsin tabi.
Senin direktiflerinle hareket edebiliriz
Menü yorumlarında bu olmamış dediğimizde çok sert tepki verenler oldu geri adım attık

X üyeyi çıkaralım menü yazmıyor dersem linç edilebilirim 😍

Genwl olarak çok toleranslı ve iyi niyetli bir yapın olduğu için aşağı yukarı liste ağzına kadar dolu, sonuçta sensin kaptan, bana kalsa çoğunu liste dışında bırakırım isteyen sohbete gelsin tabi.
Menü yorumlarında bu olmamış dediğimizde çok sert tepki verenler oldu geri adım attık

Ahhhh abla ahhh içimde neler var bir bilsen sen linç edilirsin diye korkuyorsun bende takımda kimse kalmaz diye çenemi tutumıyorum diye gelmek bile istemiyorum :-) :-)

Evet canım kamp çok iyi oluyor önümüzde yol haritası var ona göre gidince harika sonuçlar oluyor 😍

Ay ne güzel dilekler bunlar Allah söyletti 😍

Ah inşallah kamp başlangıcı daha düşük olur umarım , kamp 1. Si olmak istiyorum çok motiveyim

Harika eksi tebrik ederim 👋👋👋

Harikasın 90 ları terketmene çok az kalmış hadi haftaya 80 leri görelim 😍

Gayet iyi sonuç süper 👍

Canım güzel eksi , 70 lere az kaldı 😍

Vay vay haftanın yıldızı 🧿🧿🧿
Harikasın canım 😍 birde üzerine kamp patlatıp yakıp yıkıcan ortalığı ❤

Kesin regl etki yapıyor çok güzel eksi 👍

Harika eksiyle geldin bravo 👋👋👋
Süper gidiyosun çok yakında 60 larda görücez seni 😍
Ayyy inşallah canım, şu kampla birlikte 65leri göreyim inşallah. Hepimize çok çok iyi gelsin.

@Felicio canım o nasıl güzel bir kilo vermek öyle maşallah geçen hafta bir kilo vermene rağmen müthiş bide o kadar vitamin vs onlar da kilo yapar üstelik 🥰🥰🥰🥰azim hırs kararlılık eşittir Leyla acaip çalışkan bir insansin.Motivasyon hep tam böyle devam canım 🥰 o kadar sevindim ki anlatamam vücut indeksine de bayıldım 23 darısı bana peşinden geliyorum 😁😁😁
@PAPATYAM canım rakibem şapka çıkarıyorum önünde 2 haftadır ezici bir üstünlük ile beni geçiyorsun tebrikler 💐💐💐 sahanesin 😘😘😘
@Nidsalii canım harikasın hala vermen çok zor ve zoru başardın korumak nasip olsun artık.

Adını daha sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum.Herkes çok şahane kilolar vermiş.🥰🥰🥰

sonngulen sonngulen ve @Lili 38 kilolarınızı göremedim
Bildirim yapmıştım canım ama arada kaçtı galiba. Geçen cuma 68.5 bugün 67.1. 1.4 kilo gitmiş oldu.

Bugun aksam herkesi etiketleyelim kurallarimiza uymayanlari liste disi birakalim haftaya
Menu yorumuna sert tepki vereni de uyaririz isterse baska takima bile geçebilirler
Linc edilmezsin kaptan yardimcisisin 🥰

Back
X