Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kamp olayını biraz daha acabilirmsn nelere dikkat edicegiz ne yapmamız isteniyor
Canım seni etiketlemiştim tekrar mesajı bulur etiketlerim listelere uyup 5 gün en az 200p sevdiğin sporu yapıyorsun ve günde 3 lt civarı su içiyorsun

Bende hep yazıyorum çok az diye arkadaşlara yada protein yok diye kimse birşey demedi kendimiz için değil sağlıklı ve hızlı kg verilsin diye yazıyoruz kaptanımız on numara
2 ye katlayıp 4 le mi çarptınız bizi
Tebrik etmekten başka bir yol bırakmamışsınız Az yakın falan olsak çamura yatardım

Menüm
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
domates
Biber
4 Zeytin
2 dilim peynir
2 kaşık lor
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı reçel
1 dilim çavdar ekmeği

Ara yok

Öğle
Tavuk haşlama
1 domates
1 köz kırmızı biber
1 çavdar ekmeği

Ara 2 kuru incir

Akşam
Az börülce haşlama
1 dilim karpuz
Yarim dilim çavdar ekmeği

3 litre su
Spor maalesef yok dün çok yorulmuşum zor toparlandim bugün

2 ye katlamışız gibi görünüyor
Zipzip- kaptanım takımları değiştirecek misiniz yoksa devam mı???

Geçmiş olsun güneş bizi terketmeden iyi bir güneşlensen eminim ilaçlardan daha etkili olur

Tesnim1903 mesaja gitmek için başlıktaki adıma tıklıyorsun mesajın orjinalinde detayları var canım senden haber bekliyorum

Bugün ki menüm yazmakta biraz geciktim 2. Tur Leslie tamamlayıp anca geçmişi okuyabildim Kaçamak yok
Zipzip-
Spor olarak
30 dk boosted 120p
45 dk 3 mile 180p
7000 adım 105p
Toplam : 405p N Nidsalii

Eklentiler

• CF6850E2-EF0B-4BD0-98A1-6AB37D0DA468.webp
    16 KB · Görüntüleme: 21
  • DB7D8D96-C8E9-4EB8-A852-5A1CBA4C87E6.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
  • C53F9DD6-F8B6-42B6-AB1E-D2F5894840D1.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 23
  • AF4B6333-5BA5-4E10-AFC0-7C68CAE43600.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 18
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler kaptanım
BIz çocukken annem kahvaltılarda yapardı çok severek yerdik o günler geldi aklıma...
Çocukluk saflik ...
Şimdi hayat çok zor geliyor bazen bana...

Eline sağlık
Tebrikler Herkese

Herkese iyi geceler eve geldim internet yoktu paketim de bitti müşteri hizmetlerini aradım ama nafile akşama geldi anca gelemedim buralara bu yuzfen neyse tüm gün temizlik yaptım menümü yazıp yatayım çok yorgunum
Sabah 11:00 3 dilim organik ekmek kızarmış salatalık domates peynir zeytin azıcık bal
Ara: 1 kupa kahve bir kase bol findikli aşure
Akşam bir kase cacık az fındık bir nektarı
Kötü menü biliyorum ama aşure hakkımı kullandım bugün de böyle olsun
Spor 2 saat ev temizliği 50 dk yürüyüş 185 puan oluyor sanırım
N Nidsalii
Herkese tatlı rüyalar

ha ha nasıl da iştahlıydin kendimi buldum diye 2-3 öğün en rahat vakit sana kalıyor
Haftaya geçirir beni diye düşündüm aynen yeneceğim sizi senden öğrenmiştim ne yapıyorduk patates mi yapıyorduk ondan yapacağım
patates gibi ezecez dedim en son Songül bizi ezmisti bu hafta demedim sizi ezdik
ha ha
Şimdi kendimden utandım nasılda sizi yenme planları yapıyorken tamda kalbimden vurdun beni ❤❤❤
Ben öyle bağımlılık yaparım bensiz olmaz Adamı Eros gibi kalbinden fururumBana doyum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…