Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm

Sabah (12.30)
İki dilim yumurtalı ekmek, 2 tane gofret (çok acıktım şekerim düştü sanırım)

Akşam (18.30)
Bir küçük tabak az tavuklu fırın sebze, dört kaşık mantı çorbası, ayran

Tarçınlı h.cevizi yağlı t.kahvesi
Su: 2.5 lt

Dünkü menüm
Sabah
Peynirli tost un ekmeğinden iki dilim yanında çay
Öğlen
Yarım kase Mercimek çorbası yarım kase yoğurtlu makarna
Akşam domates salatalık soğan biberli bi tabak salata tok tuttu
Bugün
Kahvaltı
Tb ekmeğinden peynirli tost çay
Öğlen yeşil mercimekli bulgur pilavı bir kase yanında yoğurt
Akşam fırında tavuk patates ve bi kaç kaşık mercimek çorbası yanında salata

Dondurma iyi olmamış ve çok az yemek yemişsin canım.

Tebrikler 1.takim
sonngulen canım keşke bildirim yapan sayısına bolseydin biraz daha ortalama yüksek olurdu
Bizimkini yapmadım ama 2. Grubunkini o şekilde de denedim canım, 0.64 yaptı ortalamaları. Bizim de iki kişi yapmamış galiba, yuzdemiz 1.1 falan oluyordu sanırım

Afiyet olsun canım, gofretler iyi olmamış, boyutları şu küp olanlardandir umarım.

Afiyet olsun canım, güzel menüler, saatleri de ekler misin bundan sonra. En son saat kaçta yediğin önemli.

Bizimkini yapmadım ama 2. Grubunkini o şekilde de denedim canım, 0.64 yaptı ortalamaları. Bizim de iki kişi yapmamış galiba, yuzdemiz 1.1 falan oluyordu sanırım
bende hesapladım meraktan dayanamadım iki türlü de aradaki yüzde farkı 0.4 oluyor
Afiyet olsun tatlım

Eee artık bireysel rakip miyiz

11 Eylül menüsü
11.30 kahvaltı
2 kaşık çingen salatası, 6 kaşık civarı kıymalı yumurta, 3 siyah zeytin, 2 dilim kepekli ekmek.

15.30 ara
1 yeşil çay, 1 hurma, 2 yemek kaşığı kadar tuzsuz fıstık.

18.30 akşam
5 sıkım mercimek köftesi, 4 parça tavuk pane, 1 yemek kaşığı kerevizli yoğurt, 1 bardak şalgam.

19.30 havuç, Hindistan cevizi, tarçın ve fındıkla yaptığım tatlıdan 2 kaşık yedim (şekersiz bir tarif)

Su 3 lt

Bugün if düzeninin biraz dışına çıkıp miktarları da arttırdım, cuma ödülü gibi.

İf e geri mi döndün kız?En son 6 öğün besleniyordun.
Cingen salatası ilk defa duydum

İf e geri mi döndün kız?En son 6 öğün besleniyordun.
Cingen salatası ilk defa duydum
6 öğün ne yaa, sürekli mutfakta bir şeyler hazırlıyordum, hiç bana göre değil geri vites yapıp if e döndüm çingen salatası,lor domates salatalık biber çörek otu ve az zeytinyağı olan bir salata canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…