Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun menun güzel
Afiyet olsun sabah poğaça yemissn tarti sonrası olduğu için diye düşünüyorum aksam da bir şey yememissn pogacalar erisin diye sanırım :))
Afiyet olsun menu güzel
Afiyet olsun menu guxel aksam pilav biraz fazla geldi ama sporun güzel
Afiyet olsun hafif bir menu olmuş spor da güzel
Afiyet olsun sporda menüde güzel

Kazanan takımı tebrik ederim
Yani kendi takımımı
Tüm arkadaşlara da tebrikler

Ay buda bişey yemeyenlerden nasıl dayanıyorsunuz maşallah. Ama dikkat etmek lazım sağlık açısından yani.

Gerçekten ciddi anlamda sorun çıkaranlar oluyordu canım bir ara. Bazen de insanlar sorun çıkarmak için değil de kendisiyle ilgili özel bir durumu olduğunu daha önce söylediğini, bu sebeple menüsünün elestirilmemesini falan söylüyor. Ben sportie nin ne demek istediğini uzun zamandır burda olduğum için çok iyi anlayabiliyorum. Çok şükür bir süredir böyle şeyler yaşanmıyor, inşallah da olmaz.

Canım pirinç pilavını çok fazla yemişsin, keşke bulgur olsaydı.

Afiyet olsun canım menün güzel, menü saatlerini de yazarsan daha iyi yorumlanır. Ayrıca geçmiş olsun.

15.30 ds 2 içli köfte ve 3, 4 kaşık alinazik yedim. İf diyetine başladım canısı.

Maşallah diyorum

Teşekkür ederim canım 4 gündür şeker orucu yapıyorum güzel verdirdi valla,bugün 5. Günüm. Grup arkadaşım olarak ve güzel yüzden için ben de seni tebrik ederim.

Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…