Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın güzel , bilinçli , hırslı mükemmel hanımlar. Hepiniz harikasınız. Böyle bir kulübe üye olmaktan çok mutlu oluyorum. Kaptanlarımız harika, arkadaşlar harika. Hepinizi seviyorum. Mutlu huzurlu hafta sonları olsun inşallah.

Günaydın arkadaşların en doyulmazı
Ezme için önümüzdeki haftayı bekleyin listeler değişmemiş hala rakibiz

Cnm ekmekleri fırında az kurut hafif kızarsın rondoda çek dondurucuya at köftelerde kullanırsın ben öyle yapıyorum kalınca

Günaydın arkadaşların en doyulmazı ❤❤❤
Ezme için önümüzdeki haftayı bekleyin listeler değişmemiş hala rakibiz
Buyrun benim
Senle rakip olmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Biz Songül ile ayriyeten bireysel rakip olduk

Harika sonuç. sonngulen canım bireysel dereceni
Tebrik ederim harikasın

Ay çok heyecanlıyım bugün
Annemler geliyor
Allah nasip ederse Yarın sabah göreceğim onları. çok özlemişim
Gözün aydın canım, eğer uzun zamandır görmüyolarsa seni kesin çok farklı göreceklerdir çok güzel kilo verdin
Sakın gevşemek yok minik ödül verebilirsin kendine ama ipin ucu kaçmasın

Buyrun benim
Senle rakip olmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Biz Songül ile ayriyeten bireysel rakip olduk
Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermiş kesin sen yenersin Ben seni tutuyorum sonngulen Sudem seni yenecek

Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermiş kesin sen yenersin ❤ Ben seni tutuyorum sonngulen Sudem seni yenecek
Ha ha bakalım kim kimi yenecek Ama ben sen gibi değilim belli olmazSeni yenemedi ama ben kolay lokma olabilirim

Tansiyonu düşürür şekeri düşürebilir
Ya arada göz kararmasi filan oluyor anı kalkışlarda ama tek bitki çayı içiyorum yani günde 3 hak varya abartmıyorum.1 yesil çay.

Sabah elma sirkeli su arada limonlu su o kadar .Başka detoks bişey yok.Bide bol salatalık kahvaltıda

N Nidsalii canımmm dün spor puanlarımı yazmamışım
70 dakika pilates 420p
4000 adım 60p
Top 480p

Dünkü menümü de yazıveriyim

Sabah 10.00
1 omlet
1 parça b peynir
6 y zeytin
1 dilim kuzarmış t buğday ekmeği
Söğüş
1 ceviz

Ara şeftali 2 t kaşığı fıstık ezmesi

Akşam 19.00
2 kase hazır tarhana çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…