- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Günaydın güzel , bilinçli , hırslı mükemmel hanımlar. Hepiniz harikasınız. Böyle bir kulübe üye olmaktan çok mutlu oluyorum. Kaptanlarımız harika, arkadaşlar harika. Hepinizi seviyorum. Mutlu huzurlu hafta sonları olsun inşallah.Günaydın fıstıklar ❤
Şahane bir haftasonu bizi bekler
Dün alıntı yaptığım ama sonradan şarjımın bitmesendendir ki yazamadım
Kızlar hepinizi çok çok tebrik ediyorum 1. Liğimizi
İstikrar bu işte bir kere 1. Olup kenara çekilmeyen takım ❤ Her hafta 1. Lik mücadelesi veriyor bu harika birşeyçünkü burada olma amacına gerçekten bağlı üyeler var ne mutlu bize. Diğer takımların durumunu bilmiyorum ama sporlarımıza da diyet kadar önem vermemizin de bu sonuçları getirmesinin etkisi var . Harikasın 6. Takım ❤❤❤
Faranjit olmuştum ama şimdi iyiyim üst üste geldi bazı şeyler
Günaydın arkadaşların en doyulmazıha ha nasıl da iştahlıydin kendimi buldum diye2-3 öğün en rahat vakit sana kalıyor
patatesgibi ezecez dedim en son Songül bizi ezmisti bu hafta demedim sizi ezdik
ha ha
Ben öyle bağımlılık yaparım bensiz olmazAdamı Eros gibi kalbinden fururum Bana doyum olmaz
Cnm ekmekleri fırında az kurut hafif kızarsın rondoda çek dondurucuya at köftelerde kullanırsın ben öyle yapıyorum kalıncaBabam koca tencere pilav yapmış, doğru düzgün yenmedi. Çöpe gitmesine acıdığım için yedim. Tabi haklısınız sözlerinizde, belki de acımayıp dökmek lazım böyle durumlarda. Bugün de herkes gitti ve beni 3 tane kocaman beyaz ekmekle baş başa bırakmışlar.Onlar kesin çöp olacak. Sokakta bir yere asacağım, belki yiyecek birileri alır da yazık olmaz.
Tebirkler herkese.
Yalnız sonuç listelerinde 1. olan 1. takımmış gibi görünüyor. 1. takım da kapalı sanırım. :) Bilmiyorum düzeltmek gerekir mi...
Günaydın canim ❤Günaydın ☀ ☀☀☀
Haftanın 1. Takımı
Buyrun benimGünaydın arkadaşların en doyulmazı❤❤❤
Ezme için önümüzdeki haftayı bekleyinlisteler değişmemiş hala rakibiz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 691.ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.takim) ==> %0.801
2. (9.takim) ==> %0.779
3. (5.takim) ==> % 0.676
BİREYSEL DERECELER
1. Lusi ==>%2.68==> 9.TAKIM
2. blume90 ==> %2.23==> 4. TAKIM
3.sonngulen ==> %2.04==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
candy_candy ==> %-2.97==> 13.TAKIM
Gözün aydın canım, eğer uzun zamandır görmüyolarsa seni kesin çok farklı göreceklerdir çok güzel kilo verdinAy çok heyecanlıyım bugün
Annemler geliyor
Allah nasip ederse Yarın sabah göreceğim onları. çok özlemişim
Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermişBuyrun benim
Senle rakip olmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiBiz Songül ile ayriyeten bireysel rakip olduk
Kız yeşil çay napıyor ki?Günaydın hatunlar
Gece 4 te yattım aptal gibiyim hem sıcak hem akşam yeşil çay içtim ondan galiba
Ha ha bakalım kim kimi yenecekBu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermişkesin sen yenersin ❤ Ben seni tutuyorum sonngulen Sudem seni yenecek
Tansiyonu düşürür şekeri düşürebilirKız yeşil çay napıyor ki?
Ben her akşam içiyorum
Hiç sanmıyorumHa ha bakalım kim kimi yenecekAma ben sen gibi değilim belli olmaz Seni yenemedi ama ben kolay lokma olabilirim
Ya ben sana boşuna balsin demiyorum sen bal küpü sunHiç sanmıyorum ❤ Yensende yenilsende ben seni tutuyorum ❤❤❤
Ya arada göz kararmasi filan oluyor anı kalkışlarda ama tek bitki çayı içiyorum yani günde 3 hak varya abartmıyorum.1 yesil çay.Tansiyonu düşürür şekeri düşürebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?