Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın cnm kolay gelsin çabuk çabuk bitsin inşallah...

Gunaydin sana da kaptanım..

Gunaydin cnm iyiyim uykusuzum bana bu aralar uyku yetmiyor sersem gibiyim

Günaydın şekerim
Bana da yetmiyor canım ya burada havalar gündüz çok sıcak gece soğuk o salak gibi yapıyor beni. İnşallah senin de hemen düzene girer

Tabi ki sen kampa katılacak mıydın canım, liste ife uygun gibi.

Sanırım uykusunu kaçırmış ki bende de öyle oluyor geç içince
yaa valla gündüz tempolu yürüyünce her akşam 9 da yeşil çay içiyorum .Gece de uykum gelir uyurum Benim yeşil çay etkisiz mı ne
Ölümüne kankayız (Avrupa yakasındaki replik geldi aklıma.) Evet canım çok pis rakibiz yenecem seni sudem34
En son Leyla ya dediğinde gördük He yenecen he

Iyi geceler kaptanım

BIz çocukken annem kahvaltılarda yapardı çok severek yerdik o günler geldi aklıma...
Çocukluk saflik ...
Şimdi hayat çok zor geliyor bazen bana...
Zaman zaman hepimize çok zor geliyor canım, maddi açıdan çok zorluk cekerdik ama özlediğim o kadar çok şey var ki.

Ayyy şaka mı bu yaa, derece mi gelmiş, çok mutlu oldum

Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Bugün ki menüm yazmakta biraz geciktim 2. Tur Leslie tamamlayıp anca geçmişi okuyabildim Kaçamak yok
Zipzip-
Spor olarak
30 dk boosted 120p
45 dk 3 mile 180p
7000 adım 105p
Toplam : 405p N Nidsalii
Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel
Aşure yemişsin ama akşamı yememissin canım, inşallah eriyip gitmiştir yaptığın işlerle.

Canım artan yemekleri bizler yemeyelim, bizim evde nerdeyse hiç israf olmuyor, eğer çok olmuşsa ya da fazladan kalıyorsa mutlaka hayvanlara uygun hale getiriyorum. Pilav ve ekmek gibi şeyleri dolapta saklıyorum, marketten kırıntı tavuk bazen de tüm tavuk alıp haşlıyorum, onu da parçalara ayırıyorum. Ekmek veya pilavla karışım yapıp günde iki kere falan kedilere veriyorum. Tavuk alamazsam ekmekleri sütle ıslatıp yine veriyorum. Öneri olsun sana da, hem onların da karnı doymuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…