Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta yendin yendin çok çaba sarfet hazır fazla kg vermiş kesin sen yenersin ❤ Ben seni tutuyorum sonngulen Sudem seni yenecek
Siz var ya siz bir türlü beni de alamadiniz aranıza, kendimi kara kedi gibi hissediyorum birinizi bireyselde digerinizi grup rekabetinde yenecem görün siz

Neyi özledin kız?
Annem sobanın fırınında biberli ekmek yapardı, süte yufka ekmek doğrar yedirirdi, evimizin tavanı saç kaplıydı yağmur yağınca takır tukur seslerde sıcacık evde uyumak harikaydı. Daha bir sürü şey var da yazarken aglamayayim

Vayyyyy eltimmmmmm haftanın 1.Takimi
1. Grup üyesi
Bireysel de
3. Lügünü tebrik ediyorummmm
Süper tebrik ediyorum herkesi
sonngulen
Sağol cnm bugün kü tartı sonucum 71 kg keşke bugün cuma olaydı
Bende seni tebrik ederim güzel derece
sonngulen bireysel dereceni tebrik ederim
sonngulen ablacım bireysel derecesi tebrik ederim harikasın
Kizlaaarrr hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Güzel motivasyon oldu.

Aaa böyle yapayım. :) Ben evde yemek yapmadığım ya da az yaptığım için hiç artmaz. Babam gelince, hele misafir de olunca abartıyor. Ondan bir sürü şey kaldı. Alışkın olmadığım için formül düşünmemiştim hiç. İyi oldu söylediğin. :)

Siz var ya siz bir türlü beni de alamadiniz aranıza, kendimi kara kedi gibi hissediyorum birinizi bireyselde digerinizi grup rekabetinde yenecem görün siz
ya sen varya iyiki varsınaranan kan bulundu resmen nasıl özlemişim seninle didismeyiacaip iyi geldisayende yüzüm gülüyor
Canım hayattalar ise ne alayine yapar yersiniz

menüyü bırakalım.
Sabah.
2 bardak su
Sucuklu yumurta
Peynir 2 dilim
1 kaşık tahin pekmez
1 kaşık acı sos
2 kaşık erik marmelatı
Gün içinde
4 bardak form çaylar
Biraz üzüm
3, 4 kaşık kapuska
Sıvı alımına devam.
2 set beden hareketleri
2 saat temizlik
Yürümeye henüz çıkmadım.

Yemeği çöpe atmayın ya. Ekmegide ya bilmiyorum nasıl yerde oturuyorsunuz ama ekmekleri islatip kovaya koyun hayvanlar nSiplensin bizim burda çok şükür nr ekmek ne yemek ziyan olur hayvanlara

Yaaa insan eskileri çok özlüyor

Selam millet
Gece biraz TV izledim hala uykum var asysss oğlum kaldırdı acıktım dedi tost yapıp verdim Uykum dagilinca da uyuyamıyorum
Yeni sezon geldi artık TV de dizi çok seç beğen izle
Benim kalkislarim sabah 8 de oluyor oğlan uyanınca ben de maalesef uyanıyorum sansliysam yatarak emzirince tekrar uyuyup kalıyor ben de uyuyorum dizi izliyorum ben de ama nasıl izlemek o tv de açık ben her yerdeyim sonra eşim bir bakmışım değiştirmiş kanalı benim dizim de yalan oluyor sonra zamanım olursa internetten geri izliyorum

Ben kk ile aynı anda izlersem dizi yalan oluyor burda muhabbete dalıp replikleri mimikleri hep kaçırıyorum

Bundan sonra artan olursa böyle degerlendirirsin canım, mesela ben yumurta haslarken kırılırsa asla yiyemem onu, o yüzden doğrayıp içine biraz da peynir koyarım yine kedilere veririm. Bizim evde sürekli yemek piştiği için onların da nasibi mutlaka çıkıyor

ya sen varya iyiki varsınaranan kan bulundu resmen nasıl özlemişim seninle didismeyiacaip iyi geldisayende yüzüm gülüyor

Canım hayattalar ise ne alayine yapar yersiniz
Bana rekabetle gelin yeter ki, çok pis gaza gelirim, sonra balon gibi fıs diye sönerim

Hayattalar canım çok şükür ama hiçbir şey eskisi gibi değil, tadı tuzu olmuyor bir araya gelmemizin. Neyse yaa çok şükür bugünkü halimize.

Akşam yemeği yok mu yoksa sadece birkaç kaşık kapuska mı, az yiyorsun gibi, nolur dikkat et hasta olma

Yemeği çöpe atmayın ya. Ekmegide ya bilmiyorum nasıl yerde oturuyorsunuz ama ekmekleri islatip kovaya koyun hayvanlar nSiplensin bizim burda çok şükür nr ekmek ne yemek ziyan olur hayvanlara
Şahanesiniz kızlar. Bende yemeğin ve ekmeğin atılmasına dökülmesine karşıyım. Bende bayat ekmeklerden içli köfte yaparım. Dilimleyip üstüne domates kaşar koyup fırınlarım 5 çayına veya kahvaltıya görsel bir şölen ikram. Güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…