Günaydın ablacım 2 gunde degisiklik olmaz zaten uzulme cumaya eksilwr gelecekGünaydın.kilomda değişiklik yok çük üzgünüm.
Teşekkür ederimGünaydın canim guzel eksi gormussun
Canımmmm teşekkür ederimHarika ❤ Kamp başlangıcın 6 larla olmuş süpersin
Kampta çok daha iyi olacak
Gunaydin canım senin icin kamp uygun olmaz zaten menuler cook az emziriyorsunGünaydın malesef kampa giremicemhem menülere baktim da bana uymaz .çok isterdim ama sutumu etkileyebilir.kusuruma bakmayın.
Afiyet olsun ben de temizligin birazini bitirdim evi de silip supurup türk kahvesi icerim sonra leslie ablayla gorusuruz. Sonra temizlige devamkeAlan birahat birak beni oturayim
Kahvaltı hazirliyom yiyim sonra kremali kahve yapim kendime
Buyrun benimKK küçük cüvcüv
Kaptanim artik bildirimler pazar mi oluyo? Yoksa kamptan dolayi mi bugün yapiyo herkes? Kafamda deli sorularNe yapayim yuruyua yapamam şimdi leslie yapayim dedim
3 kilo atabilir miyim bilmiyorum canim daha önce de verirken genelde haftada bi iki kilo verdiyodum. İlk hafta hadi iki kilo vereyim üc zorlasan olmazbence girsen iyi olur düşün yarın katıl bizeyada bugün
canım 5 öğün 3 ara 2 ana öğün istersen kilona gore 200 kalori ek yapabilirsin.Diyete yeni başlayanlar ödemle birlikte 3 kilo atıyor.Senin ödemin de vardır kesin birinci olursun katilsan iyi düşün
Dogum günü kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaslarin olsun ❤❤Bugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Kamp bugun basladigi icin canim yine ayni duzende gidiyoruz pazarteai ve cuma bildirim yapiyoruzKaptanim artik bildirimler pazar mi oluyo? Yoksa kamptan dolayi mi bugün yapiyo herkes? Kafamda deli sorular
gunaydin
Günaydın sabahın köründe hortladim yine isim yok uyumak istiyorum uyuyamiyorum alismisim
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar ☀☀☀☀
İlk bildirim benden gelsin
Cuma kg 57,3
Pazar kg 57,3
Fark - Yok
Zipzip-
Günaydın güzellikler ❤
Şahane bir kamp dönemimiz olsun
Günaydın
Günaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤
Tebrik ederim hepinizi
Günaydın hepinize kampa girecek olan arkadaşlara başarılarGünaydın, güzel bir gün olsun herkese
Dogum gunun kutlu olsun squat girl külkedisiBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Mutlu yıllar canımmmmBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Anladim tamam o zamanKamp bugun basladigi icin canim yine ayni duzende gidiyoruz pazarteai ve cuma bildirim yapiyoruz
Bu arada dun yazmiaisn menu sayfasini iptal ettik burdan paylaşıyoruz
Menu sayfasi daha iyi oluyordu ama zorlanıyoruz dediler
Dogum günü kutlu olsun canim sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaslarin olsun ❤❤
Dogum gunun kutlu olsun squat girl külkedisi
Mutlu yıllar canımmmm
Utanma utanma
Utandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?