Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harika Kamp başlangıcın 6 larla olmuş süpersin
Kampta çok daha iyi olacak

Alan birahat birak beni oturayim
Kahvaltı hazirliyom yiyim sonra kremali kahve yapim kendime
Afiyet olsun ben de temizligin birazini bitirdim evi de silip supurup türk kahvesi icerim sonra leslie ablayla gorusuruz. Sonra temizlige devamke
KK küçük cüvcüv
Buyrun benim
Ne yapayim yuruyua yapamam şimdi leslie yapayim dedim
Kaptanim artik bildirimler pazar mi oluyo? Yoksa kamptan dolayi mi bugün yapiyo herkes? Kafamda deli sorular
3 kilo atabilir miyim bilmiyorum canim daha önce de verirken genelde haftada bi iki kilo verdiyodum. İlk hafta hadi iki kilo vereyim üc zorlasan olmaz ikide anlasalim
Azcik daha bekliyim canim kamp icin anca menü düzenim falan oturur bu hafta çünkü ama bi dahakine gelcem mutlaka

Kaptanim artik bildirimler pazar mi oluyo? Yoksa kamptan dolayi mi bugün yapiyo herkes? Kafamda deli sorular
Kamp bugun basladigi icin canim yine ayni duzende gidiyoruz pazarteai ve cuma bildirim yapiyoruz
Bu arada dun yazmiaisn menu sayfasini iptal ettik burdan paylaşıyoruz
Menu sayfasi daha iyi oluyordu ama zorlanıyoruz dediler

Günaydın sabahın köründe hortladim yine isim yok uyumak istiyorum uyuyamiyorum alismisim
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar ☀☀☀☀
İlk bildirim benden gelsin
Cuma kg 57,3
Pazar kg 57,3
Fark - Yok
Zipzip-
Günaydın güzellikler ❤

Şahane bir kamp dönemimiz olsun
Günaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤

Tebrik ederim hepinizi
Günaydın, güzel bir gün olsun herkese
Günaydın hepinize kampa girecek olan arkadaşlara başarılar

Kamp bugun basladigi icin canim yine ayni duzende gidiyoruz pazarteai ve cuma bildirim yapiyoruz
Bu arada dun yazmiaisn menu sayfasini iptal ettik burdan paylaşıyoruz
Menu sayfasi daha iyi oluyordu ama zorlanıyoruz dediler
Anladim tamam o zaman evet bence de daha iyi oluyodu ama napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…