Günaydın canım kayınvalidem gelecek birazdan bikaç gün bizde kalacak kampa şuan katılamıyorum bir dahakine inşallahMerhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤
Katılımcı sayımız 13 olduSonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum
Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruzumarım bol eksili bir kamp olur
Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim
Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım
Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız
Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım
Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest
Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım
Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağımSevgiler ❤❤❤
@sudem34 @snglmlkselensu82 Zipzip-
sportie @Nidsalii Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls Kmsl Hnd @Orjinalisim
gunaydin
Günaydın sabahın köründe hortladim yine isim yok uyumak istiyorum uyuyamiyorum alismisim
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar ☀☀☀☀
İlk bildirim benden gelsin
Cuma kg 57,3
Pazar kg 57,3
Fark - Yok
Zipzip-
Felicio kuzum bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İki gunluk yolculuk sonrası bu sabah 63.5 geldim tekrar o kadar şaşkınım ki...çok da dikkat ettim . Kamp için cuma bildirimimi yani 62.8 alabilirsin. Fazlalıkları bir şekilde göndereceğim artık. Olmaz dersen de bugün 63.5. Ağlamaklı bir şekilde yazıyorum inan ki...emlak işimiz vardı o yüzden gittim keyfi değildi...Merhaba Sevgili Kamp Arkadaşlarım ❤❤❤
Katılımcı sayımız 13 olduSonuçlar yüzdeler üzerinden hesaplanacaktır Cuma spor puanı ve verilen yüzdeki kg listesini paylaşacağım iki alanda da 1. mizi merakla bekliyorum
Sabah tartılarak kampımıza başlıyoruzumarım bol eksili bir kamp olur
Beş gün boyunca beni kg bildirimde menülerde ve sporlarda etiketlemenizi istirham ederim
Kampımız boyunca günlük en az 3 lt su içmeye çalışalım
Spor olarak sevdiğimiz herhangi bir sporu günlük en az 200p olacak şekilde yapacağız
Menüleri çok abartmamak kaydıyla ekler yapılabilir kilonuza göre arttırabilirsiniz ne kadar kalori olabilir hesaplamak için yardım almak isterseniz bir etiket uzağınızdayım
Listede ki yiyeceklere ve yapılış şekillerine mümkün mertebe uymaya çalışalım, elinizde olmayan veya bulamadığınız yiyecekler olursa ikame ürünler kullanmak serbest
Disiplin ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederim
Menü Listelerimizi kaydetmeyi unutmayalım
Her türlü sorunuzu araştırıp destek olmaya çalışacağımSevgiler ❤❤❤
@sudem34 @snglmlkselensu82 Zipzip-
sportie @Nidsalii Elhan @Tesnim1989 @Puffer @Sguat girls Kmsl Hnd @Orjinalisim
Pirim ....ben nasıl rakip olabilirim ki sana
Pirim ....ben nasıl rakip olabilirim ki sana
Orti olurum ama
Antidepresan ilaç gibi geliyorsun bana... canım ortimGünaydın kankimartık ortiyiz tatlım
63,5 ile başla ki daha çık verip yüzden daha çok olur
Bende şimdi tartıldım 57,600
Bugün kahvaltıya davetliyiz biraz vaktin var 2 spor yapıp geliyim
Oyy masallah buraya da gönder azcikYağmur yagiyor seller akiyor eylul hanim camdan bakiyor
Tarlaya gitmedimmm ohhhohhhhOyy masallah buraya da gönder azcik
Gitmedin miTarlaya gitmedimmm ohhhohhhhsanada üfledim gelir belki
Alan birahat birak beni oturayimGitmedin miiyi hadi istedigin oldu o zaman ev isleri seni bekler oturmaya mi geldik
KK küçük cüvcüvGitmedin miiyi hadi istedigin oldu o zaman ev isleri seni bekler oturmaya mi geldik
Haftaya annemin yanına gideceğim sonra yapalım cnm❤Haftaya rakip olalım hem sporda hem yüzdesel kg da ne dersin ?
İncirlere bir şey olmasın.Tarlaya gitmedimmm ohhhohhhhsanada üfledim gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?