- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canım sutune etkilemez hicbirsey bol bol su icmen yeterli yemekler süt yapmiyo haberin olsun bol yeşillikle protein yesen yeterli bende 1senedir burdayim nerseyse hala emziriyorumGünaydın malesef kampa giremicemhem menülere baktim da bana uymaz .çok isterdim ama sutumu etkileyebilir.kusuruma bakmayın.
Kamp menüleri az geldide bide beyaz .cy flan yoksa buralar dayımCanım sutune etkilemez hicbirsey bol bol su icmen yeterli yemekler süt yapmiyo haberin olsun bol yeşillikle protein yesen yeterli bende 1senedir burdayim nerseyse hala emziriyorum
Çaylar yerine rezene icebilirsin papatya icebilirsin,yeşillik marul roka dereotu süt yapar zatenKamp menüleri az geldide bide beyaz .cy flan yoksa buralar dayımprotein daha çok seviyorum. Yeşilliklerde dereotu anca
dogum günün kutlu olsun canimGidem ben bugün misafirim var kaçtı kulkedisi
Iciyorum kiÇaylar yerine rezene icebilirsin papatya icebilirsin,yeşillik marul roka dereotu süt yapar zaten
Benimkini hic saymadilar hababam leslie yaptim leslinin puanını bile dusurduler kustum yapmiyorum artikEmzir mekte kalori yaktiriyor onu da spordan sayin
Isyan cikarasim geldiBenimkini hic saymadilar hababam leslie yaptim leslinin puanını bile dusurduler kustum yapmiyorum artik
Canım nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsunBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Bugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Doğum günün kutlu olsunBugün doğum gunum. Ama modum baloya gidememis külkedisi
Tabiki öyle bir durum varsa bence de diyetisyenle yol almak önemliGünaydın malesef kampa giremicemhem menülere baktim da bana uymaz .çok isterdim ama sutumu etkileyebilir.kusuruma bakmayın.
Benim de yok hiç üzülme kampın son 2 Günü değişim tartılara yansıyorGünaydın.kilomda değişiklik yok çük üzgünüm.
Kampta gider kaptanım spora başladınız mi?
+100 hiç birşey 56 göreceksin bence sen sporda rakip çok Spor kaptanı olarak bize güzel bir fark atmamı bekliyor olacağımGünaydın 56.7 +100 deyimFelicio
Az once kahvaltimi yaptim ilerleyen saatlerde yapacagim canimKampta gider kaptanım spora başladınız mi?
+100 hiç birşey 56 göreceksin bence sen sporda rakip çok Spor kaptanı olarak bize güzel bir fark atmamı bekliyor olacağım ❤❤❤
Kaçmayacağınızı biliyorum ben nazi subayı olarak görevimi yapayım dedimAz once kahvaltimi yaptim ilerleyen saatlerde yapacagim canim
Bugun kacmicam yapacam gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?