Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın malesef kampa giremicemhem menülere baktim da bana uymaz .çok isterdim ama sutumu etkileyebilir.kusuruma bakmayın.
Canım sutune etkilemez hicbirsey bol bol su icmen yeterli yemekler süt yapmiyo haberin olsun bol yeşillikle protein yesen yeterli bende 1senedir burdayim nerseyse hala emziriyorum

Canım sutune etkilemez hicbirsey bol bol su icmen yeterli yemekler süt yapmiyo haberin olsun bol yeşillikle protein yesen yeterli bende 1senedir burdayim nerseyse hala emziriyorum
Kamp menüleri az geldide bide beyaz .cy flan yoksa buralar dayım protein daha çok seviyorum. Yeşilliklerde dereotu anca

Kamp menüleri az geldide bide beyaz .cy flan yoksa buralar dayım protein daha çok seviyorum. Yeşilliklerde dereotu anca
Çaylar yerine rezene icebilirsin papatya icebilirsin,yeşillik marul roka dereotu süt yapar zaten

Günaydın malesef kampa giremicemhem menülere baktim da bana uymaz .çok isterdim ama sutumu etkileyebilir.kusuruma bakmayın.
Tabiki öyle bir durum varsa bence de diyetisyenle yol almak önemli perşembe listeleri paylaşmıştım tam olarak ne yaptığımız bilinsin diye güzel bir doğum günü bol eksiler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…