63,5 alalım tartı ne diyorsa odurFelicio kuzum bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İki gunluk yolculuk sonrası bu sabah 63.5 geldim tekrar o kadar şaşkınım ki...çok da dikkat ettim . Kamp için cuma bildirimimi yani 62.8 alabilirsin. Fazlalıkları bir şekilde göndereceğim artık. Olmaz dersen de bugün 63.5. Ağlamaklı bir şekilde yazıyorum inan ki...emlak işimiz vardı o yüzden gittim keyfi değildi...
İyi ki rakip olmakta geç kalmışım
Çok teşekkür ederim.63,5 alalım tartı ne diyorsa odurhiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun
İyi ki rakip olmakta geç kalmışımgözüm korktu selensu82 düşünsün canım o da dişli bir rakip
200 kaloriye kadar ek serbest, spor ve su önemliÇok teşekkür ederim.
Harfiyen uymaya niyet ettim tatlım...
100 gram birşey değil balım hedefin 71,9 olsun mu? Gerektiğinde lifli takviye de yaparsın kabızlık için ekstra özen gösterelim diyorumcanım günaydın72.9 ile başlıyorum
cuma 72.8 idi.sabah şişliğidir aslında ama su ve kahve içmiş bulundum .
bence girsen iyi olur düşün yarın katıl bizeyada bugün
canım 5 öğün 3 ara 2 ana öğün istersen kilona gore 200 kalori ek yapabilirsin.Diyete yeni başlayanlar ödemle birlikte 3 kilo atıyor.Senin ödemin de vardır kesin birinci olursun katilsan iyi düşün
Kilomu yukarda bildirdim
Daha yapmaidm az sonra başlayacağım leslie de hangisini yapsam karar veremedim
5K ve 3 mile Amerikan Heart Association olan videolar en sevdiğimDaha yapmaidm az sonra başlayacağım leslie de hangisini yapsam karar veremedim
Kesinlikle baslasam devami gelecek5K ve 3 mile Amerikan Heart Association olan videolar en sevdiğimbir başlayın gerisi gelecek kaptanım
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu güzel günlere ablaEki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki
Hadi kaptanım 5K ya başlayın walk walkKesinlikle baslasam devami gelecek
Digerini secmistim bugun ustte attigimi yapayim yarin da 5 k olani yaparim :))Hadi kaptanım 5K ya başlayın walk walk
Nöbet tutuyorum burada
Hadi hayırlı olsun hepimizeO zaman ben bunu yapiyorum bitince gelirim :))
Olur tabi ki yarında yapışacağım yakanızaDigerini secmistim bugun ustte attigimi yapayim yarin da 5 k olani yaparim :))
Külkedisi prensese dönüşmüşEki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?