Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz
Bende de sizin durumunuzun tam tersi diyete başlamadan önce birkaç parça kıyafetim vardı şimdi kilo verdikçe kıyafetlerim artıyor
Ben kilo aldıkça olmauanlari verdim şimdi aldıkça pantolonların fermuarlari bozuldu yada bacak içleri yıprandı

Ben gidip akşam yemegimi yapayım, evdekilere de pizza ziyafeti var
Benim yemeğim pişti salata yapıp yiyeceğim çok acıktım öğle yemeği yener fırsat bulamadım biraz evi derledik toparladık kızıma kitaplık aldık onu gelmesini bekliyoruz gelirse hemen yerleştirmek için düzen yaptık

Gulumse24 canım sen de iyice boşladın bizi nerelerdesin?
2 gündür misafirim var dün akşam yemegine vardı eski komşum ev aldık diye hayırlı olsuna gelmek istedi bugün misafir var yarın buyur gel dedim o vardı şimdi yolcu ettim kaç gündür musayit degildim aslında o yüzden gelemiyordum

Ben kilo aldıkça olmauanlari verdim şimdi aldıkça pantolonların fermuarlari bozuldu yada bacak içleri yıprandı
Benim kilo alim zamanım doğum ve sonrası
Kışa bir zaman yani hiç kıyafetlerimi dağıtmadım

Yaprak dökümü de bitti bize daha çok vakit ayır özlüyoruz senin yorumlarını

13 Eylül menüm
Sabah 07.00
Biberli 1 dilim kasarli omlet salatalik domates ince bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek

Ara 11.00
3 kasik aşure (olmadi biliyorum)
(Aşure yedigim icin ögle öğününü atladim)

Ara 14.00
sütlü sade kahve

Akşam 17.15
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 kasik makarna

Su 2 litre
Spor leslie 5 mil 50 dk+ 15 dk pilates+ 4 saat ev isi = 410 puan

Afiyet olsun canım ilk gunden az yemege baslamissin yine ogun atlamasaydin keske sporunda cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…