Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah bende şimdi 79 .9 görsem diyprum....

Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısını bak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin

Eminim sen yaparsın darısı benim başıma bende yılbaşına bi 60 ıgörsem inşallah çok mutlu olucam,
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyam yeterki vazgeçme

Eki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki

Canım ne güzel çiçekler böyle çok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun

Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam
Canım hergün tartılalımmı

Uzun zamandir spor yapmayınca spor yapmak zor geldi
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem

Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri

Bizde fırında sebze yoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim kolay gelsin canım ❤

Heheyt ben günü kapadım bile
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam

Menün sporun harika

Sporum kaldı kuzum. İçin rahat etsin onu da halledip etiketleyecegim seni inşallah.

Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü

Her gün tartılmayalım Cuma iyidir sportiem ben seni hırslandırmadan geçsem haberin falan yokken sonra kazanamam bak

Merhaba menümü sunayım.
Sabah veöğlen.
2 bardak su.
3 kaşık ali nazik
2 kaşık peynirli omler
1 tane içli köfte
1 barsak açlık otu.
1 barsak yeşil çay
1 bardak hibiskus
16.00 da akşam yamaği.
1 tabak kapuska
Orta boy fincan Türk kahvesi
2 lt su
40 dk bölgesel
2 set verilen tüm beden hareketleri
Ve yürüyüşe çıkmadım daha. .

Bizde fırında sebze yoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim kolay gelsin canım ❤
Afiyet olsun canim. Köfte yaparken köfte baharatı yerine ızgara harcı koymuşum çok kötüydü, yiyemedim. Sebzeden yedim ayran içtim. O kadar zor dayandım ki evdekilerin yemeğine saldirmamak için, çok şükür şimdilik başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…