Meleğim hoş geldin.Bir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6hoşbuldum E Elif_Eylul
Elif'in incir tarlasınin taşı topragi altın deseneKraliyet ailesi siyah incir ithal ediyormuş Türkiye'den...
Hoşbulduk AblamMeleğim hoş geldin.
Pişşttt ya benimsin ya toprağın... lütfen oynamasın ibrelerCağnımsannn yaprakları çoktan döktüm bitti bundan sonra daha aktif olurum canım ins Allah özlendigimi bilmek guzel çok tşk ederim
Zayiflicin mi çenHoşbulduk Ablam
Üzülme karar verip buŕaya geldiysen sen de güzel güzel verirsin hem sen yeni çıkan kıyafetlerden alırsın zevkle giyersinBen yıllardır aynıyım
Ayarlarimizi bozdu ablaPişşttt ya benimsin ya toprağın... lütfen oynamasın ibreleraz sevsinler seni. Filiz mi kaçtı içime noluyo abi
Canım sen bir dahiliye doktoruna danışıp hareketlerini seç olur mu? Egzersizin çok faydası olur belinede doğru hareketleri yaparsanBenim 2haftam var en fazla spora baslicamki
68de kaldım bikere 66gördum bidaha burdayim
İnşallah canimÜzülme karar verip buŕaya geldiysen sen de güzel güzel verirsin hem sen yeni çıkan kıyafetlerden alırsın zevkle giyersin
Canım su konusunda ne alemdesin? En az 3 lt bitecek biliyorsunBen azıcık değiştirdim Ama hep denklerini yedimböyle yiyince normalde az yediğimi farkettim
Evet ablacim bide euro dolarla tane hesabi satiyolarKraliyet ailesi siyah incir ithal ediyormuş Türkiye'den...
Şiştttt bide tarlanın birini üstüme yaptim incir tarlasıElif'in incir tarlasınin taşı topragi altın desene
Pişşttt ya benimsin ya toprağın... lütfen oynamasın ibreleraz sevsinler seni. Filiz mi kaçtı içime noluyo abi
Ah ah bende şimdi 79 .9 görsem diyprum....
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyamEminim sen yaparsındarısı benim başıma bende yılbaşına bi 60 ıgörsem inşallah çok mutlu olucam,
Eki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki
63,5 alalım tartı ne diyorsa odurhiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun
İyi ki rakip olmakta geç kalmışımgözüm korktu @selensu82 düşünsün canım o da dişli bir rakip
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istememUzun zamandir spor yapmayınca spor yapmak zor geldi
Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.
Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.
Bizde fırında sebzeyoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim kolay gelsin canım ❤
13 Eylül menüm
Sabah 07.00
Biberli 1 dilim kasarli omlet salatalik domates ince bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.00
3 kasik aşure (olmadi biliyorum)
(Aşure yedigim icin ögle öğününü atladim)
Ara 14.00
sütlü sade kahve
Akşam 17.15
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 kasik makarna
Su 2 litre
Spor leslie 5 mil 50 dk+ 15 dk pilates+ 4 saat ev isi = 410 puan
Sporum kaldı kuzum. İçin rahat etsin onu da halledip etiketleyecegim seni inşallah.
Teşekkür ederimMenün sporun harika
Her gün tartılmayalım Cuma iyidir sportiem ben seni hırslandırmadan geçsem haberin falan yokkenCanım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısınıbak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyamyeterki vazgeçme
Canım ne güzel çiçekler böyleçok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun
Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam
Canım hergün tartılalımmı
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem
Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri
Heheyt ben günü kapadım bile
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam
Menün sporun harika
Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü
Ayarlarimizi bozdu abla
Her gün tartılmayalım Cuma iyidir sportiem ben seni hırslandırmadan geçsem haberin falan yokkensonra kazanamam bak
Daha 135 puandayim 2000 olur muKaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem
Canım tabiki göreceksin hatta daha da aşağısınıbak bu kampa tam uy, böylelikle daha çok yemiş ve daha az çay içersin daha çok verirsin
Sen böyle gidersen 55 i bile zorlarsın papatyamyeterki vazgeçme
Canım ne güzel çiçekler böyleçok güzel mutlu sağlıklı yılların olsun
Gel gel şekerim senlede rakip olalım feliçitam
İki rakibim bir ortimle kampı dağıtıcam
Canım hergün tartılalımmı
Kaptanım en çok senin sporunu merak ediyorum , hadi bakalım haftalık 2000 puan altında istemem
Canım tebrik ederim tatlı teyzeyi, annelerini ve tatlış ikizleri
Heheyt ben günü kapadım bile
Sporlarımı tamamladıktan sonra yazıcam
Menün sporun harika
Orticim aynen bende sporumu tamamlıycam, zaten senin menüye uymada %100 başaracağından eminim , canım 5 gün sonunda kesin ilk 3 te olalım görsünler altın kızların gücünü
Daha gün bitmediDaha 135 puandayim 2000 olur mu
Afiyet olsun canim. Köfte yaparken köfte baharatı yerine ızgara harcı koymuşum çok kötüydü, yiyemedim. Sebzeden yedim ayran içtim. O kadar zor dayandım ki evdekilerin yemeğine saldirmamak için, çok şükür şimdilik başardımBizde fırında sebzeyoğurdumu şimdi yedim bir kendime geldim kolay gelsin canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?