Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım, biz kamp yemeği yedik güle güle kullansın kızın, bol bol kitap okusun inşallah

Afiyet olsun canım sen kampta değil miydin
Yürüyüşe çıkarsın belki

Hadi geçmiş olsun ilk gün bitti de kaldı 4 gün

Bir ara bu kiloya düşmüştüm evet çok çabuk cikiyorim ben 84 e kadar yukseldim aslında cuma günü tartısı 83.6 hoşbuldum E Elif_Eylul

Hoş geldin.
Bu takımda kilo vermek için çok bahane var. Birinin ucundan tutsan verirsin. :)

Afiyet olsun. Biraz az olmuş ama sanırım kampın da gazı var. :)

Arada paylasalim boyle videolar o zaman

Evet, lütfen.
Bugün yürüyemeyecektim, çok iyi denk geldi.

Afiyet olsun canım, biz kamp yemeği yedik güle güle kullansın kızın, bol bol kitap okusun inşallah
Sağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor

Pazar menüsü Kamp 1. Gün
Sabah 10.30 Bir yumurta, yeşillik, salatalık domates, peynir, bir dilim tb ekmeği, çay, zeytin
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Sade Nescafe
17.00 Dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
18.00 Beş çiğ fındık, bir kupa hibuskus çayı
Suyu ölçmedim yatana kadar içeceğim.
Ara ogunleri zamanında yapamadım temizliğe dalmışım vakit geçti. Bir tanesini yaptım. Alışık değilim ara öğüne ama daha düzenli olacak inşallah.

Günlük sporum
45 dakika Leslie
Bir buçuk saat temizlik
Toplam 180+ 45 = 225 puan
Felicio

Afiyet olsun, yağları eritsin. :)

Ben Jillian'ı çok severim. Jillian 1 ve Jillian 2 dedikleriniz hangileri biri yazabilir mi? :)

Canım onun yerine yumurta yeseydin proteinsiz bırakmayalım seni yemediysen bile yumurta ye olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…