• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hello görlz :KK76:
Sabah 10. 00
Peynir 1 yumurta 3 ceviz 1 Domates Yarım salatalık maydonoz
14.00 10 badem 1 yeşil çay
17.30
200 gr kıyma salata ayran
2. Aramı yapamadım bHçemize gittik sonra da yemeğe şu an aç değiilim sabah ekmek yemek istemediğimden cevize dönüştürdüm
Yrn akşam da yemeğe davetliyiz umarım menüme göre bişi bulurum
Su 3.5 lt Spor 45 dk kardiyo 270p
Felicio Felicio sportie sportie Elhan Elhan N Nidsalii

Ay ne kadar güzel maşallah 🧿 kitap okuması çok güzel bizde ise hep ittirmeyle 😃
2 ye mi gidiyor canım kızın benim oğlum 3 e gidiyor 😍

Ortime bak be canavar , akşama 2 köfte daha vardı ama çok güzel olmuş sporda mis ❤

Afiyet olsun canım, köfte patates kızartma değildir umarım 😍
Sporda güzel olmuş 🥰

Ben jillian 1 i 1 ay yaptım güzeldi 2 yi hiç denemedim nasıl bir çalışma bilmiyorum

Afiyet oldun canım gayet güzel 😍
Evet cnm sevdiği kitaplar olunca elinden düşürmüyor okumayı seviyor 3. Sınıfa başlayacak senin oğlun gibi
Roman okumayı seviyor benim kız kalın kitaplardan hoşlanıyor onun seviyesine göre ben de bulup alıyorum

Kampın ilk gününden selamlar kızlar 🥰 ben çok zorlanmadım çünkü bir süredir daha azını yemeye alışmıştım 😊 bir de akşam üzeri pikniğe gittik iyi geldi. Hemen menü paylaşıyorum

Sabah (11.30)
5 zeytin, bir parça peynir, 1 yumurta, 2 salatalık, 1 domates, 1 dilim tb ekmek, bir çay kaşığı reçel
1. Ara (13.30)
Bir fincan beyaz çay, 3 ceviz
2. Ara (16.00)
3 mürdüm eriği, çok küçük bir salkım üzüm
Akşam (18.30)
3 köfte, bir tane pirzola, bolca salata, avuç içi kadar pide, ayran
Akşam piknikte olunca biraz dışına çıktım ama
Spor: 1 saat temizlik 30p+ 45 dk Leslie 180 puan= 210p
Su: 3 lt N Nidsalii Felicio Felicio
Canım mürdüm eriği ile yoğurt yesen süper olurmuş 💕 akşam pide dışında sıkıntı yok bence gayet başarılı ilk gün için 🧿

Yeni gördüm mesajını bakamadım kostüm ama akıllı saat yanlış olcmus resim de koydum ama daha önceki ölçümlere göre 45 dk göre hesaplamal lazim
60 dk yerine 45 dk olarak alıyorum o zaman eliptiği 5 olarak almıştık tempolu koşu olarak sayıp 4 alalım Ama ben zorlanıyorum 4 az olur dersen ona göre puan belirleyelim😘

Menümü yazayım kuzular çok aktif olamıyorum kışlık hazırladık hafta sonu Bebekle çok yordu
Kahvaltı 10:00
Domates salatalık maydonoz zeytinyağı karışımı bi salata
2 dilim bakkal ekmeği kupa çay
2 dilim ekmeği patlıcanlı kahvaltı sosuna banarak yedim
öğlen 17:30
2 parça kıymalı pide ayran soğanlı salata
Ara 19:00 Türk kahvesi Sade
Akşam boş
Su fazla içemedim Bugün 2 lt anca vardır
Eve gelince pideden sonra bi tartıldım Allahtan almamışım çok yorulmuştum muhtemelen yediklerim eridi
yarın sabah eksiye geçmiş olurum inşallah

Sporun bir bölümünü sabah yapmak iyi fikir. Yarın sabah kurstan önce bir deneyeyim. Cisslari yemeye yemeye unutuyoruz. O tür ikramları reddedince büyük bir şey yapmışız gibi hayran hayran bakıyorlar ki bize ne kadar normal geliyor. İlk günümüzü kazasız atlattık şükür...kaldı mı dööörttt :KK31:heyecan bastı ..bir balkona çıkayım ...:21:
bende öyle yapıyorum zorları sabah yapıyorum Leslie arkasından 6:30-7:00 de başlıyorum yürüyüş vs akşam yapıyorum hepsini bir yapmak çok yorucu olur 👍

Menümü yazayım kuzular çok aktif olamıyorum kışlık hazırladık hafta sonu Bebekle çok yordu
Kahvaltı 10:00
Domates salatalık maydonoz zeytinyağı karışımı bi salata
2 dilim bakkal ekmeği kupa çay
2 dilim ekmeği patlıcanlı kahvaltı sosuna banarak yedim
öğlen 17:30
2 parça kıymalı pide ayran soğanlı salata
Ara 19:00 Türk kahvesi Sade
Akşam boş
Su fazla içemedim Bugün 2 lt anca vardır
Eve gelince pideden sonra bi tartıldım Allahtan almamışım çok yorulmuştum muhtemelen yediklerim eridi
yarın sabah eksiye geçmiş olurum inşallah
Yatarken yoğurt pul biber nane yemeni tavsiye ederim hem açlıktan uyuyama ihtimalin azalır bence 💕

Menüm
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 10.00
Domates biber
3 Zeytin
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 kaşık lor
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 hurma
1 incir
1 yeşil elma
3_4 kaşık aşure
Bunları aralıklarla yedim

Akşam 17.00
1dilim çavdar ekmeği ve reisimdekiler salatanın hepsi değil tabi tavuğu fırında yaptım derilerini sıyırdım yemedim

Sütlü kahve
1 avuç badem fındık karışık
20200913_173224.webp
3litre şu
Maalesef spor yok bugün hiç oturmadım sadece bebeğimi emzirmek için oturdum

İyi akşamlar herkese 🙋‍♀️
Bugün kü menüm
Sabah 08:30
Aç karnına 1 ceviz, 3 kuru kayısı, 3 bardak su 1 i limonlu
Kahvaltı saat 10 :00
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 domates, 1 yeşil biber
3 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay

Saat 11:30 şekersiz türk kahvesi
Öğle saat 14 : 00
3 ceviz, 3 çiğ badem
1 elma
Akşam 17:30
4 kaşık yeşil salata
1 kepekli lavaş
Yarım tavuk göğsü fırında pişmiş
Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 3, 5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-
Egzersiz

40 dk Tempolu yürüyüş_ 100 puan
30 dk boosted _ 120 puan
25 dk bölgesel _ 150 puan
Toplam : 370 puan
N Nidsalii

Geçmişi bitirince yazacaktım ben de canım, evet bugün ikizlerin teyzesi oldum. Sabah ani Bir şekilde kahvaltı masasında yola çıkmaya karar verdik, hemen toparlandık valiz vs. Derken gelmeyin dediler virüs sebebiyle. Çok şükür kardeşim ve bebekler iyi. Birini kuvoze almışlar ama çabuk toparlanacagina inanıyorum.

Kilom 67.5 çıktı bu arada canım. Cuma 67.1 idi. Dünkü bulgur ve şalgam etkilemiş olabilir. Kamp sonunda güzel bir rakam gelecek bence.
🧿🧿🧿 Tebrikler, Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Güzel teyze🙋‍♀️

İlk önce rapor veriyim, sonra duş sonra belki gelirim geçmişi bitirirsem 😂😂

Kamp menüsü sabah 11.30 kahvaltı, 16.00 da tek ara öğün, 18.30da akşam şeklinde tamamlandı.

Su 3 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan (koşu bandında yürüyorum, bir kısmını koşuyorum.) Gün içindeki adımları yazmıyorum.
Günün sporu 150 puan
45 dk pilates 270 puan

Toplam 570 puan
N Nidsalii Felicio Felicio ve bireysel rakibim sudem34 sudem34 canım destekcim Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Bugün ilk defa bölgeseli fazla yaptım heryeri ağriyor🤭🤭 karın kaslarım Basen ler vss resmen titriyor bidaha yapamam sanırım 🤭 siz nasıl yapıyorsunuz okadar yaw maşallah🧿🧿🧿 bu arada verilen spor videosunu yarıya kadar yapabildim gerisinde patladım yazmadım onu N Nidsalii 😆 dizlerim pek sağlam diil benim

İlk önce rapor veriyim, sonra duş sonra belki gelirim geçmişi bitirirsem 😂😂

Kamp menüsü sabah 11.30 kahvaltı, 16.00 da tek ara öğün, 18.30da akşam şeklinde tamamlandı.

Su 3 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan (koşu bandında yürüyorum, bir kısmını koşuyorum.) Gün içindeki adımları yazmıyorum.
Günün sporu 150 puan
45 dk pilates 270 puan

Toplam 570 puan
N Nidsalii Felicio Felicio ve bireysel rakibim sudem34 sudem34 canım destekcim Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Şampiyon sensin ben seni tutuyorum 🤣🤣🤣

Sağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor
Maşallah ona bol bol okusun, benim oğlan pandemide tembellesti valla, her şey benim zorumla.

Back
X