- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Bir köfte yiyebildim canım, inşallah diğer günlerde sorun yaşayacağımı düşünmüyorumCanım onun yerine yumurta yeseydin proteinsiz bırakmayalım seni yemediysen bile yumurta ye olur mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir köfte yiyebildim canım, inşallah diğer günlerde sorun yaşayacağımı düşünmüyorumCanım onun yerine yumurta yeseydin proteinsiz bırakmayalım seni yemediysen bile yumurta ye olur mu![]()
Aman Allah'ım yanlış mı görüyorum yoksa senin mi kafan karışıkŞampiyon sensin ben seni tutuyorum![]()
MaşallahhhSağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor
Kız ben bugün telastan buralara bakamadım ama özledim ne yalan soyliyimYa sen çok tatlısınÖzledin mı beni
![]()
Okuyor cnm benim zorumla yaptıkları var ama okumak değil Ecem yok derim kayboldu yine bir bakarım kitabını almış çekilmiş bir köşeye öyle bulurum onu kardeşine dé çok okurMaşallah ona bol bol okusun, benim oğlan pandemide tembellesti valla, her şey benim zorumla.
O da yeter hiç okumamasindan iyidir ama telefon kötü etkiliyor işte sadece onları mı bizi de etkiliyorMaşallahhhne güzel
Benim kızda feci okurdu. Hatta kitap parasına yetişemedik Bi ara
Ama 1 yıldır azaldı okuması telefona geçince tabiiyine okuyor gerçi ama ayda en fazla 3 kitap ,Allahtan okul dönemi okuldaki öğretmen de ayda 1 kitap aldırıyor da artıyor sayısı eskiden haftada 2 yada 3 kitap okurdu.
Bugün itibarı ile başladı. Ama kaçırmış sayılmazsın sanırım canımcım.![]()
ahaa tamamdir benim cuma gunu son bulsunBaşladı canım istersen yarın da dahil olabilirsin 1.günden başlar Cuma son günün olur![]()
Bende tekrar yükledim bölgesel programını.Bugün ilk defa bölgeseli fazla yaptım heryeri ağriyorkarın kaslarım Basen ler vss resmen titriyor bidaha yapamam sanırım
siz nasıl yapıyorsunuz okadar yaw maşallah
bu arada verilen spor videosunu yarıya kadar yapabildim gerisinde patladım yazmadım onu @Nidsalii
dizlerim pek sağlam diil benim
Anammmm spora bak, kuş kadar
Rakibe kendini rahat hissetsin mücadeleyi bıraksın diyeAman Allah'ım yanlış mı görüyorum yoksa senin mi kafan karışık![]()
Şimdi anladın mı niye şampiyon senAnammmm spora bak, kuş kadar![]()
Sporlarimi gorduysen mücadele konusundaki cevabımı almissindir sanırımRakibe kendini rahat hissetsin mücadeleyi bıraksın diye![]()
![]()
Ben bugün çok yoruldum yaKız ben bugün telastan buralara bakamadım ama özledim ne yalan soyliyimşımarma hemen tamam mı özledim dediysem. Özlerken de spor yapayım da yeneyim şu sudemcigi diye iç geçirdim
![]()
İyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı(10:00)domates,Salatalık,kapyabiber,peynir,5 zeytin,omlet,şekersiz çay
Ara:1 Salkım üzüm,1 şeftali
Akşam yemeği(5:00):Etli türlü,salata
Ad
10000 adım:150 puan
6 km koşu (50 dk):300 puanEki Görüntüle 2690045
@Nidsalii ,Zipzip-
Sanırım direk koşu puanı olarak almış benim fikrimce başlangıç kardiosundan saymak daha mantıklı geliyor
60 dk yerine 45 dk olarak alıyorum o zaman eliptiği 5 olarak almıştık tempolu koşu olarak sayıp 4 alalım Ama ben zorlanıyorum 4 az olur dersen ona göre puan belirleyelim![]()
Olmaz olmaz bugün menü free oldu1 saat kadar önce bir avuç üzüm yedim umarım yanlış olmaz.![]()
![]()
Yarın ki menü biraz zor onun dışında rahat ederiz diye düşünüyorumBir köfte yiyebildim canım, inşallah diğer günlerde sorun yaşayacağımı düşünmüyorum![]()
Duyan da çamaşırı elinde yıkadın sanırBen bugün çok yoruldum yaevi süpürdüm 3 makine çamaşır bide mutfak
Allah'tan sabahtan bölgeseli yaptım