• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol cnm maşallah diyeyim de 8 yaşında ve kitap delisi çok şükür küçük kızım da öyle ellerinden kitap düşürmezler bizim evin dağınıklığı kitap dağınıklığı salonda çocuk odasında yatak odasında balkonda her yerde kitap vardır
Ama yaşından büyük kitapları okumayı seviyor
Maşallahhh 🧿🧿🧿 ne güzel
Benim kızda feci okurdu. Hatta kitap parasına yetişemedik Bi ara 🤭
Ama 1 yıldır azaldı okuması telefona geçince tabii 😏 yine okuyor gerçi ama ayda en fazla 3 kitap ,Allahtan okul dönemi okuldaki öğretmen de ayda 1 kitap aldırıyor da artıyor sayısı eskiden haftada 2 yada 3 kitap okurdu.

Maşallah ona bol bol okusun, benim oğlan pandemide tembellesti valla, her şey benim zorumla.
Okuyor cnm benim zorumla yaptıkları var ama okumak değil Ecem yok derim kayboldu yine bir bakarım kitabını almış çekilmiş bir köşeye öyle bulurum onu kardeşine dé çok okur

Maşallahhh 🧿🧿🧿 ne güzel
Benim kızda feci okurdu. Hatta kitap parasına yetişemedik Bi ara 🤭
Ama 1 yıldır azaldı okuması telefona geçince tabii 😏 yine okuyor gerçi ama ayda en fazla 3 kitap ,Allahtan okul dönemi okuldaki öğretmen de ayda 1 kitap aldırıyor da artıyor sayısı eskiden haftada 2 yada 3 kitap okurdu.
O da yeter hiç okumamasindan iyidir ama telefon kötü etkiliyor işte sadece onları mı bizi de etkiliyor

Bugün ilk defa bölgeseli fazla yaptım heryeri ağriyor🤭🤭 karın kaslarım Basen ler vss resmen titriyor bidaha yapamam sanırım 🤭 siz nasıl yapıyorsunuz okadar yaw maşallah🧿🧿🧿 bu arada verilen spor videosunu yarıya kadar yapabildim gerisinde patladım yazmadım onu @Nidsalii 😆 dizlerim pek sağlam diil benim
Bende tekrar yükledim bölgesel programını.
Bugün 3 günlük yaptım hamladim resmen bide üstüne kaç saat temizlik 😁😁😁😁
Mutfağa girdim fırın arkası dolap üstü altı 🙄🙄🙄

Kız ben bugün telastan buralara bakamadım ama özledim ne yalan soyliyim 😂😂 şımarma hemen tamam mı özledim dediysem. Özlerken de spor yapayım da yeneyim şu sudemcigi diye iç geçirdim 😂😂😂
Ben bugün çok yoruldum ya 😁 evi süpürdüm 3 makine çamaşır bide mutfak 😁😁Allah'tan sabahtan bölgeseli yaptım

Ben menümün fotosunu çektim yazmadım galiba
Kaptanım Zipzip- Zipzip-
Spor olarak @Nidsalii
45 dk Leslie 180p
35 dk Bölgesel 210p
10000 adım 150p
Toplam: 540p

Süper. :)

İyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı(10:00)domates,Salatalık,kapyabiber,peynir,5 zeytin,omlet,şekersiz çay
Ara:1 Salkım üzüm,1 şeftali
Akşam yemeği(5:00):Etli türlü,salata
Ad
10000 adım:150 puan
6 km koşu (50 dk):300 puanEki Görüntüle 2690045
@Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

Şimdi ben anlamadım. 50 dk koştun mu? 50 dk koşu bandında yürüdün mü? Biraz koştun biraz yürüdün mü? 50 dk koştuysan o kondüsyonu nasıl yaptın? Kafamda deli sorular... :) F Faunaaa

Şekerim sen koşu bandı puanını niye bol keseden hesaplıyosun 🤣🤣🤣 @Nidsalii Zipzip- Zipzip- kontrol eder misiniz eliptiğin puanı 5 ken koşu bandı 6 olması olmaz

Eliptiği hızlı yapıyorsan o da koşu kadar yaktırır ama koşu 6 puan olmayacak da ne olacak? :KK45:

Sanırım direk koşu puanı olarak almış benim fikrimce başlangıç kardiosundan saymak daha mantıklı geliyor

60 dk yerine 45 dk olarak alıyorum o zaman eliptiği 5 olarak almıştık tempolu koşu olarak sayıp 4 alalım Ama ben zorlanıyorum 4 az olur dersen ona göre puan belirleyelim😘

50 dk koştuysa da mı başlangıç kardiyosundan alıyoruz? Koşuyu koşudan almak için saatte kaç km istiyoruz? :KK45: Ben biraz kilo verdikten sonra tekrar koşmaya başlamak istiyorum çünkü.

1 saat kadar önce bir avuç üzüm yedim umarım yanlış olmaz. :KK43: :KK68::110:
Olmaz olmaz bugün menü free oldu 😭 yarın Yarenzle ilk listeyi eksiksiz yapsanız menüde ne yazıyorsa onu yeseniz ve şu değişik çaylara 5 günlüğüne ara verseniz çok güzel olacak sıralı bir şekilde ve ne yazıyorsa eksiksiz yenilse bitki çayı dışında 250-300 kaloriye kadar miktarları artırabilirsiniz mesala 6 kaşık yazıyorsa siz 8 kaşık yemelisiniz 💕

Ben bugün çok yoruldum ya 😁 evi süpürdüm 3 makine çamaşır bide mutfak 😁😁Allah'tan sabahtan bölgeseli yaptım
Duyan da çamaşırı elinde yıkadın sanır 😂😂 şaka bir yana eline koluna sağlık canım. Temizlikten hiç hoşlanmıyorum yaa, keşke beyim bana hediye olarak akıllı robot süpürge alsa 🤩🤩

Back
X