Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahaha
Ben bu kadar beklemiyordum kafayaysa takıyordum. Kızımda sürekli hamur işi ve ne yicemi bilmiyordum oğlanda tecrubeliyim
Karin çalışmak çok istiyorum da erken . Platesin anasını aglaticam
Ip atlamayida özledim

Türk Dili ve edebiyatı kuzum. Açıktan okuyanlara gıcık olmuyorum ama zor bir ders nasıl başarıyorlar ona şaşıyorum sadece. Eski Türk Edebiyatı, Osmanlıca , Dil Bilgisi dersleri özellikle zorlamıştı bizi. Allah kolaylık versin canım. Güzel bir bölüm secmişsin. Bazen şiir yazmaya çalışıyorum beğenmiyor yırtıp atıyorum sonra...yazarlık, şairlik yeteneğim yok. Estetik zevki edebiyat aşkını aşılamaya çalışıyorum bebeğim. Dilimizi doğru kullanmalarına özen gösteriyorum.Dil bilincinin oluşması çok önemli. Sahip çıkmak zorundayız eğer millet olarak yaşamak istiyorsak. Öyle işte

Listene uyduğun için teşekkür ederim %100 uyamasak bile %90 uyalım diyorum canım
Sen o kadar emek verip kamp ayarlaması yaptın canım, özellikle de beni kırmayıp tarihi bana uydurdun, hiç dikkat etmez olur muyum. Dediğim gibi ara öğünde küçük uyumsuzluklar yaşadım bulamadığım için ama gerisi listede neyi ne kadar diyorsa o kadar yedim. Bu sabah kıyafetlerle öylesine bir tartıldım, 67.3 çıktım, 67.5 ile başladım kampa. Bugün regl günüm, gün içinde mutlaka olurum.

Yaa ne guzel canim
Ben burda oldugum halde unutuyorum su icmeyi
Ama 2 gundur dikkat ediyorum
Mutfakla pek işiniz yok mu cnm ???
Ben mutfakta olduğum sürece şişem var durmadan durmadan tepeme dikip dikip içiyorum 3 bile yetmiyor bana bazen

Yetişkinlik hayatında açıktan okunacak bölüm değil gerçekten. Ben bir süredir çalışmadığım için derslere odaklanabildim, yoksa zor. Çok sevdiğim için de zor dersleri ve ilgimi çekmeyen dersleri bir inatla yürüttüm gitti şimdiye kadar. Şiir en zoru zaten ya. :) Dil konusunda kesinlikle haklısın. Umarım İngilizce konuşmanın havalı sayıldığı, nokta ve virgül koymaktan aciz insanların bol olduğu bu dönemde çok bilinçli insanlar yetiştirirsin. Algına ve amacına saygı duydum.

Niye beğenmedim yağ sokucuymus
Ben porcöz ictim yeter çay istiyom çay
Ben ve mutfak yeni tanışıyoruz
1 aydir mutfakla uğraşıyorum canim onun disinda pek mutfakla alakam olmamistir
Birde soguk oldugu zaman suyu hic aramiyorum surekli cay iciyorum

Gel bizde cay var icelim
İstee bubeee yorgunlaga iyi gelir her evin ihtiyaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…