Enistemiz çok yaşasınBrnde sizi ozledim hatta buraya gorm3yince kafami baska luzumsuz seylere cok taktim esim lutfen grubuna donermisin ne iyiydin sadece spora ve diyetine kafa takiyordun dedi ozel istekle beni buraya yonlendirdi
boşver canim zaten saglik bu donemde com onemliYo bacim hep yedim zaten bir ayagim annemde yalniz birakamadim onuda ve diyet yapiyorum bile diyemezdim ablama uzulurken benide kafaya takmasini istemem
Yaa ne guzelBrnde sizi ozledim hatta buraya gorm3yince kafami baska luzumsuz seylere cok taktim esim lutfen grubuna donermisin ne iyiydin sadece spora ve diyetine kafa takiyordun dedi ozel istekle beni buraya yonlendirdi
Evine cikti bunada şükür ablam kanser tedavisi gordu hala kontrolleri olan bir birey ve 2 ay kadar once mide ameliyati oldu suan işın tedabisi goruyordu viruse yakalndiginda ve kronik rahatsiiklarida var oyuzden cok korktukEnistemiz çok yaşasın
Biz de özledik seni. Ablan iyileşti mi
Naptin kiz incir isleri bittimiboşver canim zaten saglik bu donemde com onemli
Yollayimmi istiyonmuNaptin kiz incir isleri bittimi
katildikiiii konu acicaktiiii ama nettikiii
Katiliyorum canim
Az kalmış azzz az daha dayanYollayimmi istiyonmu
Ben bittim incir bitmedikiiiii az kaldı az inşallah bitecek
Yukledim canim da acilmadi daha konukatildikiiii konu acicaktiiii ama nettikiii
akrep benim zamanımda da vardı bir kaç takımda takıldım bendeEvet ordaydım. Gerçi ondan sonra bazı sebblerimden ötürü girmedim eskilerden bi akrep var di oda takım kaptanıydı 2.takım bi onu bilirim bi bonus nevrestede vardı diğerleriyle instagram dan görüşürdüm ama kapattım onu da öyle kaldı:)
hemde nasılKeşke kalıcı kapatmasalarmış takımları, takım sayısı bu kadar az olunca derecenin kıymeti azalıyor.
Rekabet büyük demek ki.
geçmiş olsunInstayada pek girmiyomki bacim gormedim, biraz hasta gibiyim suan mide bulantim ve isalim var oyle yatiuom kalkiyom evin icimde dönüp duruyom. Rabbim bu halimi aratmasin
akıllı adamBende sizi ozledim hatta buraya girmeyince kafami baska luzumsuz seylere cok taktim esim lutfen grubuna donermisin ne iyiydin sadece spora ve diyetine kafa takiyordun dedi ozel istekle beni buraya yonlendirdi
Virüse yakalandığını bilmiyordumEvine cikti bunada şükür ablam kanser tedavisi gordu hala kontrolleri olan bir birey ve 2 ay kadar once mide ameliyati oldu suan işın tedabisi goruyordu viruse yakalndiginda ve kronik rahatsiiklarida var oyuzden cok korktuk
Canim onu yarin sabah hesaplairm da gruplarda gelmeyen cok uye var
Canım gece paylaşırım bugün biraz işler yoğundu yapamadım biraz yürüdüm çok az oldu biraz daha yürüyüş yaparım sonra hemen listeye odaklanacağım
Salatalık mantıklı bende az önce yedimsporum
1 saat ev işi: 30 puan
tempolu yürüyüş:75 puan
sabah:10.00
yulaflı sütlü dere otlu 2 yumurtalı omlet
rezene
markete gittigimden ara yapamadım
öğle 16.00
Patlıcan yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
ev yapimi(incir kiraz erik ) komposto 2 bardak
ara
2 adet taze incir
1 adet madensuyu
1 bardak kefir
akşam yemeği istemiyor canım isterse üzüm yada salatalık yerim karnım tok
Kesinlikle katılıyorum onemli olan saglikli ve kalici kilo vermekDeğerli takımım bu kadar şahane bir yüzdeyle 2.olmusuz
Diğer takıma baktım kaç kişi 2 kilo vermiş sırları ne aceba detoks metoks spor if ne bulursak yapıyoz
Sağlıklı gitsin yeter tabiki
Haftada 500-1000 arası iyi bencede
Herkesi çabasından dolayı tebrik ederim
Felicio detoks için teşekkürler
Sonuçları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?