Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun

İyi Geceler Hanimlar
Sabah Kahvaltısı peynirli,Maydonozlu,yulaflı omlet,domates,salatalık,peynir,3.catal menemen
Şekersiz çay
Ara,1 elma,mandalin,havuç
Akşam Yemeği:5 tane sarma,salata,çorba,yoğurt
Türk kahvesi

10000 adim:150 puan
Leslie 5K:180 puan
1 saat pilates:360 puan
15 dk zumba:60 puan
Toplam:750 puan
N Nidsalii , Zipzip-
Ancak gelebildim malum dersler basladi

Salata boldur inşallah. bişey yok gibi menüde nasıl dayanıyosunuz valla bravo, ama dikkat edin besleyici olsun bünye düşmesin.
Ama spor çok güzel yine maşallah Süpersin

Düş düş 65 te kal bence 65 iyidir
Vki kızlara bakıyorum 22 çok iyi benim 65 de kaç olur acep65 korunsa süper birde hiç görmedim ya o sayıyı bekarken bile
İşte zaman gösterecek canım sabrım enerjim vucut direncek mı hiç bir şey bilmiyorum çok şükür hedef lerime ulaştım hayal di gercek oldu

Salata boldur inşallah. bişey yok gibi menüde nasıl dayanıyosunuz valla bravo, ama dikkat edin besleyici olsun bünye düşmesin.
Ama spor çok güzel yine maşallah Süpersin
Sağol canım midem küçüldü baya ,kan tatillerini yaptırıyorum düzenli şimdilik sorun yok,salata koca kasede oluyor genelde

ay maşallah spora bak spora...

Merhaba canlar
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalarda çok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim

Cook geçmiş olsun canim
sen iyi olda kilo durumun cok onemli degil
Cuma bildirim yapman gerekiyor canım istersen cuma izne ayirabiliriz

Selam kızlar eba dersleri arttı artık 19 saat benim 21 saat oğlanın kimi sabah kimi öğlenden sonra kahvaltı yürüyüş duş artık gün daha hızlı biter kendime sağlam bir plan yapıp uygulamam gerek.
Dunden beri eksilmeye başladım umarım daha da hızlanır

Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…