Kuzum dikkat et.Merhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim
sağolKolay gelsin canim
Sağ ol canım içmeyi denerim biraz alerjimde arttı sanırım tartılmadım ama davul gibi şiş hissediyorum kendimiKuzum dikkat et.
Suyunu bol iç
Çok geçmiş olsun
Nazara gelme dikkat et
Benim kullandığım Curcumin 500 canım onada devam edemedim sonraya saklıyorum şimdi.zamani değilKizlar kekreyemis tozu kullanan ve zayıflayan varmı sankiGulumse24 içiyordu gibi yanlış mı hatirliyorum
Tartıyı düşünme.Sağ ol canım içmeyi denerim biraz alerjimde arttı sanırım tartılmadım ama davul gibi şiş hissediyorum kendimi
izin olayı olmuyor o zaman umarım artı gelmemCook geçmiş olsun canim
sen iyi olda kilo durumun cok onemli degil
Cuma bildirim yapman gerekiyor canım istersen cuma izne ayirabiliriz
Stres yapma canimizin olayı olmuyor o zaman umarım artı gelmemşimdiden strese girdim
Teşekkür ederim balımLeyla önemli olan sağlığın.
yüzde 90 ile mezun ol korumaya geç canım.
Bu hafta sabitte olsan artı da olsan normal canım
Kaç zamandır düzenli kilo veriyor sun.
Vücut tepki veriyor şaşırıyor
Bütün listelerde ilk 5 de sin.
Kilo alımı da olsa kimse sana birşey diyemez canım sonuçta hastalık keyfi değil.
Bence hemen dönemeyeceksen ayrılma izne
Geçersin tereddüdü m yok ama stres de kilo alımını tetikliyor.Teşekkür ederim balım
kilo almadım alerji ve hastalık ödem yaptım belki Cuma’ya kadar ödemimi geçirecek birşey bulursam eksiye bile geçerim
Çok doğru uykum gelmiyor sporu artırmayı düşünüyordum çok hızlı olunca hasta olunca vücut su tutuyorBende artıyim hala vücut korumaya çalışıyor bir yerde ama kırılacak mecbur yelkenleri indirme Leyla yüzdün kuyruğa geldin.
Sporu azalt biraz ama yap yine dermanin varsa toksin attırır su iç.
Birde uyu.
Çok geç yatıyorsun.
İzne ayrılmayacağım canım bu hafta geçse toparlarım haftayaGeçersin tereddüdü m yok ama stres de kilo alımını tetikliyor.
Düşünme.
Elif sağlık iznine ayrılırsa ne zaman dönebiliyor?
Ben çıkmadım canım ona rağmen sanırım üşütmektenBence sonbahar in da etkisi bizim diğer gruptaki kızlar da öyle 2 kilo 3 kilo artıda olan bile var.Diyetin azcik disina çıkınca vücut sapıtıyor.
Mümkün mertebe cikmadan devam etmek lazım.
Geçmiş olsun canim dikkat et kendineMerhaba canlar ❤❤❤
Ben üşütmüşüm çok kötü hastayım sizde dikkat edin bu havalardaçok giremiyorum bu hastalık umarım + olarak dönmez bana Zipzip-
Ödemim var gitmezse izin alabiliyor muyum ben kaptanım mecburen ballı ıhlamur vs içiyorum henüz ara vermedim ama gelecek habere göre diyet değil normal menü yiyeceğim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim dikkat et kendine
Leyla mesela kalori sayiyorsun ya 1000 kalori diyelim karbonhidrat aldın yüzde 7 si sindirime harcaniyir yani sana 930 kalori kalıyor.Ben çıkmadım canım ona rağmen sanırım üşütmekten
Saglik iznine ayrilinca istedigi zaman donebiliyor canim ama su an icin izne ayirmaya gerek yok gibi duruma gore bakarizGeçersin tereddüdü m yok ama stres de kilo alımını tetikliyor.
Düşünme.
Elif sağlık iznine ayrılırsa ne zaman dönebiliyor?
Kaptan sana helal olsun.Saglik iznine ayrilinca istedigi zaman donebiliyor canim ama su an icin izne ayirmaya gerek yok gibi duruma gore bakariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?