Felicio
@PAPATYAM
@snglmlk
@Faunaaa
@Yarenzzzz
asysss
@Puffer
Tesnim1903
missadangel
Orjinalisim
@birmuhendisanne
Yazagelen
sudem34
@Elhan
@selensu82
@Bonus
@Zeynolin44
@Gulumse25
@Eliff Eylull
Kizlar 25 eylül-30 ekim hedeflerinizi bekliyorum
Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine
Tamam canım etiketlerimCanım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladık
asysss missadangel Orjinalisim bildirimleri ve etiketi unutmayalım ( asysss kabul ederse onu yoksa beni) yüzde %1,5 kilo verme ve 2000p challenge başlamış bulunuyor
Tek ricam
ben şuan 74.8 kiloyumFelicio
@PAPATYAM
@snglmlk
@Faunaaa
@Yarenzzzz
asysss
@Puffer
Tesnim1903
missadangel
Orjinalisim
@birmuhendisanne
Yazagelen
sudem34
@Elhan
@selensu82
@Bonus
@Zeynolin44
@Gulumse25
@Eliff Eylull
Kizlar 25 eylül-30 ekim hedeflerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun canim cabucak iyilesirsin insallahMenüm
14:00 120 gr köfte, 1 tabak pilav, 200 gr light yoğurt, biraz buharda pişmiş sebze
Ara 2 mandalina
21:00 4 dilim ince hamur pizza (hiç de güzel değildi, böööğğğ)
Çok hastayım, ateşim var, her yerim ağrıyor. Hiç iştahım yoktu, yemek seçimini sevgiliye havale ettim o yüzden.
Bana şans dileyin de yarına iyi olayım, menüm de iyi olsun. Çok aktif katılamazsam kusura bakmayın, iyi geceler herkese.
Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Kuzum cnm seni etiketlesek olur mu???Canım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladık
asysss missadangel Orjinalisim bildirimleri ve etiketi unutmayalım ( asysss kabul ederse onu yoksa beni) yüzde %1,5 kilo verme ve 2000p challenge başlamış bulunuyor
Tek ricam
canımBugünün listesine uydum.
Spor olarak
30 dk bölgesel .180 p
Dans ayrobik 20 dk.60 p
10000 adım tempolu.150 p
390 p iyi akşamlar.
maşallahÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
al tabiÇok sağol canım, haftaya telafi ederim inşallah.
Bireysel birinciliği de alayım mı
geçmiş olsunMenüm
14:00 120 gr köfte, 1 tabak pilav, 200 gr light yoğurt, biraz buharda pişmiş sebze
Ara 2 mandalina
21:00 4 dilim ince hamur pizza (hiç de güzel değildi, böööğğğ)
Çok hastayım, ateşim var, her yerim ağrıyor. Hiç iştahım yoktu, yemek seçimini sevgiliye havale ettim o yüzden.
Bana şans dileyin de yarına iyi olayım, menüm de iyi olsun. Çok aktif katılamazsam kusura bakmayın, iyi geceler herkese.
Geçmiş olsunBugun babaanne için gelen misafirler tüm yılın misafirleriydi sanki bitmek bilmedi tüm köy bizim evde toplandı neyse anneme gelldim kurtuldum
Çok şükür çok çok iyi maşallahı var benden sağlam eski toprak
Menümü yazıp yatacağım çok yorgunum hiç oturmadim hep çay servisi filan millet virüs demiyor geliyor ama yaklaştırmadik fazla yaşlı ne de olsa
Sabah 4 dilim organik t.b ekmeği peynir zeytin menemen azcik tereyağ bal
Ara bir kupa kahve iki kare bitter
Akşam( aslında ikindi )çok karışık misafirler yüzünden hiç yazmasamherşeyden az az yedim daha çok kısır yedim minik poğaça iki tane kurabiye
Ara: 1 şeftali
Spor 30 dk yürüyüş eşimle yürüdük geldik yorgunluktan fazla yuruyemedim yarın çeki düzen vereceğim
Canım spor puanını hesaplaBugun babaanne için gelen misafirler tüm yılın misafirleriydi sanki bitmek bilmedi tüm köy bizim evde toplandı neyse anneme gelldim kurtuldum
Çok şükür çok çok iyi maşallahı var benden sağlam eski toprak
Menümü yazıp yatacağım çok yorgunum hiç oturmadim hep çay servisi filan millet virüs demiyor geliyor ama yaklaştırmadik fazla yaşlı ne de olsa
Sabah 4 dilim organik t.b ekmeği peynir zeytin menemen azcik tereyağ bal
Ara bir kupa kahve iki kare bitter
Akşam( aslında ikindi )çok karışık misafirler yüzünden hiç yazmasamherşeyden az az yedim daha çok kısır yedim minik poğaça iki tane kurabiye
Ara: 1 şeftali
Spor 30 dk yürüyüş eşimle yürüdük geldik yorgunluktan fazla yuruyemedim yarın çeki düzen vereceğim
Cnm sana da kıyamıyorum ama hem çocuklar var hem de yayladayım kendi evimde değilim sen yap hu seferlik olur mu???asysss canım sen yapar mısın?
Olmaz dersen çocuk vs durumlarından hastayım ama el mahkum ben yaparım canım
Maşallah SubhanallahÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Ya sen kaçta kalktın nereye?Iyi geceler kizlar
Ben 8 de kalktım bideIyi geceler kizlar
Geldim canim. Teşekkürler
HoşgeldinGeldim canim. Teşekkürler
İlk sayfada bilgiler var doldur seni tanıyalımGeldim canim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?