HoşgeldinTeşekkurler
Çok sevindimÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine
Tamam canımCnm sana da kıyamıyorum ama hem çocuklar var hem de yayladayım kendi evimde değilim sen yap hu seferlik olur mu???
Canım tempolu mu? Puan eklersen benim için daha kolay olur sonra kara kara düşünüyorumSpor 30 dk yürüyüşFelicio
Canım bu menü ne böyleBugun babaanne için gelen misafirler tüm yılın misafirleriydi sanki bitmek bilmedi tüm köy bizim evde toplandı neyse anneme gelldim kurtuldum
Çok şükür çok çok iyi maşallahı var benden sağlam eski toprak
Menümü yazıp yatacağım çok yorgunum hiç oturmadim hep çay servisi filan millet virüs demiyor geliyor ama yaklaştırmadik fazla yaşlı ne de olsa
Sabah 4 dilim organik t.b ekmeği peynir zeytin menemen azcik tereyağ bal
Ara bir kupa kahve iki kare bitter
Akşam( aslında ikindi )çok karışık misafirler yüzünden hiç yazmasamherşeyden az az yedim daha çok kısır yedim minik poğaça iki tane kurabiye
Ara: 1 şeftali
Spor 30 dk yürüyüş eşimle yürüdük geldik yorgunluktan fazla yuruyemedim yarın çeki düzen vereceğim
İyi geceler balımBen 8 de kalktım bide
Yarın da erken dersim var
Çok doğru bir yere geldinADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
İyi geceler
HoşgeldinADINIZ:
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Ha ha dizim bitti yarışma izliyorum öylesine
Çok teşekkür ederim cnm...Tamam canımsorun değil yeter ki kilo verelim
.Iyi geceler kizlar
Ay hoşgeldin bende de 3 çocuk var ve öğretmenimADINIZ:
ust satırda zil var mesaj işareti var onun yanındaki profilinin üzerine tıklıyorsun hesap detaylarından yapıyorsun cnm sayfanın en altında...Vki ve kilo yu gösteren görseli nasıl ekliyoruz
iyi geceler
iyi geceler şampiyonİyi geceler
İyi geceler sana Sudem uyu uyu 100 gr 100 gramdır ama uyumasan mı acaba???Ha ha dizim bitti yarışma izliyorum öylesineBen gece insanıyım ama işte kilo vermek için uyumak daha iyi
İnş canim sizlerle olmaktan çok mutlu oldumÇok doğru bir yere geldin ❤ Bence kararlıda olursan çok iyi sonuçlar alırsın ve sürekli aktif ol ki daha hızlı verebilesin
TeşekkürlerHoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?