Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canim hosgeldin aramiza motive icin dogru yerdesin
Ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum inşallah hedefine birlikte ulaşacağız
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz
2 hafta deneme suren var bu surede katilimin guzel olursa listeye girebilirsin

teşekkür ederim hosbulduk cok memnun oldum Bende Bahar

U Hoşgeldin bahar. Bende yeni katıldım. İnş listeye gireriz.

Günaydın sevgili takımım
maşallah balım
Hoşgeldin

Arkadaşlar hoşgeldiniz, ben de buranın demirbaşı sayılırım. Bir kez mezun olup karantinada yine kilo aldım bir miktar. Tekrar listeye girdim, inşallah yine başaracağız.
Hosbulduk hedefe cok yaklaşmışsın
Istersek başarırız. Böyle bir platform da bu süreci paylaşmak kilo vermeyi eğlenceli bir hale getiriyor.
Yıllar önce faceda bir grupta 20 kilo vermiştim nasil verdigimi bile anlamadim cok da güzel arkadaşlıklar edindim. Burda da öyle olur umarim. Birbirimizin değişimine tanıklık ederiz

hoş geldin ben de 11 ağustostan beri burdayım...
kk sayesinde doğum kilolarımı hep verdim daha önce cuma takımlarına girmemiştim hep diyet günlüklerinden devam etmiştim bu sefer burayı denemek istedim ve iyi ki de gelmişim eksilere geçtim sen de geçersin inşallah..

Harika umarim burasi banada iyi gelir

Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde kısa zamanda ulaşırsın. Buraya gelmen iyi olmuş. Motive oluyorsun ve sistemli bir şekilde kilo veriyorsun. Ben daha önce de doğum kilolarından dolayı burada kilo vermiştim ve 2.gelişim güzel bir paylaşım ve bilgi alanı oluyor spor da önemli mutlaka gün içinde vakit ayır spora

Hos buldum leslie 3 mile yapiyorum 3 gündür. Sporsuz olmuyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…