Tebrikler canımHerkese iyi geceler
Oglusu yıkadım yedirdim anca gelebildim
Menümu yazayım da yatayım
Sabah 10:30 omlet peynir zeytin ceviz 2 kayısı
ara 13:40 bir kupa kahve
Akşam 18:30 bir tabak fırında patlıcan oturtma kızartmasiz salata yoğurt 1 kayısı
Gelelim spora
Sabah bir akşam bir olmak üzere iki saat yürüyüş
20 dakika zumba
380 pFelicio Zipzip-
aslında inat değilim sanki hırs bilemedimAzcık öyle oluyor inatçı hırslı boğa...
vaaay süperBen yengeç
amanın çok sevindim yaDün mü ama ben bugün sanmıştım
Aa ben de boğayim
Bugün baya Spor yaptım sayın führerim
aboo Allah kolaylık versin.Oğlum aslan, eşim akrep veya yay, yıllara göre değişiyormuş.
hadi ya ben boğayim her türlü yerim iştahım maşallah hep tavanStres yüzünden değil aslında canım, hastanede kalınca yemek konusu sıkıntı oldu. Dışardan kimseyi içeriye almiyorlardi kaçak kaldım kardeşimin yanında, bu yüzden çıkıp yemek alamadım, ekmek arası peynir şeklinde geçti. Eve çıkınca da bebekle ve kardeşimle ilgilenirken hem disardan yedik hem de evde aperatif takıldık çoğunlukla. Neden oldu bilmiyorum ama kardeşim bir türlü toparlanamadi fiziksel olarak. Ben çok mutlu olunca yemek yemem mesela
ahh şöyle bir annem olmadıBenim annemde ne zaman yapacaksın diye soruyor öyle arkadaşlarına falan anlatıp övünüyor
Ha ha ben 30.000 anca bir haftada yaparım.İyi akşamlar ❤❤❤
Menümü vereyim bugün biraz menü az oldu akşam salata yesem iyi olurdu dışarıda yedim salatalar soslu diye yemek istemedim sadece tavuk şiş tabağındakileri yedim tavuğuda paylaşarak yedim Öğleni de geçiştirdimZipzip-
Spor olarak N Nidsalii
30000 Adım 450p
Öğlen bir ara telefon almadan markete gittim o dahil değil nereden baksan en az 1000 adım vardı
Yürüme rekoru bende sanırım şuanda
Biri beni geçsin de onu geçmeye çalışayım
Yürek yemek lazım seni geçmek içinİyi akşamlar ❤❤❤
Menümü vereyim bugün biraz menü az oldu akşam salata yesem iyi olurdu dışarıda yedim salatalar soslu diye yemek istemedim sadece tavuk şiş tabağındakileri yedim tavuğuda paylaşarak yedim Öğleni de geçiştirdimZipzip-
Spor olarak N Nidsalii
30000 Adım 450p
Öğlen bir ara telefon almadan markete gittim o dahil değil nereden baksan en az 1000 adım vardı
tesekkurlerHedeefin 4.5 kg çok iyi bence verirsin
Yürüyüş de mi yapamiyorsun canım afiyet olsun Allah kolaylık versin çocuklarla zor olur haklisin
30000 adım nedir yaİyi akşamlar ❤❤❤
Spor olarak N Nidsalii
30000 Adım 450p
Canım ben bir haftalık hedef koymuştum.8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor
Günaydın canım
Günaydın canim ❤❤
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun
Günaydın canımYürek yemek lazım seni geçmek için
23.000 adım duydum if yapan bir kız yapmıştı ama ayakları kötü olmuştu
Spor ayakkabin iyiyse bişey olmaz inşallah
Bu adımları geçmek mümkün mü yaaİyi akşamlar ❤❤❤
Spor olarak N Nidsalii
30000 Adım 450p
Spora bak spora maşallah tırstım vallaİyi akşamlar ❤❤❤
Spor olarak N Nidsalii
30000 Adım 450p
Günaydın ☀ ☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın kızlar...Gunaydin mutlu pazarlar
Ayyyyyy çok sevindimmmmm ailecek gözünüz aydın canım rabbim bahtlarini güzel eylesin ömürleri uzun olsun ins Allah minnak ellerini kokulu kokulu öpüyorumÇok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza
Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine
Tutturursun canim cok guzel gidiyorsunZipzip- hedef için 75 kg koydum ama tutturur muyum bilmiyorum
Tamam ablacim degistiriyorum hemenCanım ben bir haftalık hedef koymuştum.
30 Ekim' e kadar 58 yapalım. Korumayı çok beceremiyorum beynim bunu yanlış anlıyor. Aklında ne hayaller var söylesem yok artık dersin...
Hem kopmamiş olurum buradan.
Gunaydin canim ❤Günaydın ☀ ☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın canim ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?