Günaydın ❤❤Günaydın♥♥♥
hosgeldin canim kazan mubarek olsun☺Merhabalar
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum
HoşgeldinizHosbuldukhedefe cok yaklaşmışsın
Istersek başarırız. Böyle bir platform da bu süreci paylaşmak kilo vermeyi eğlenceli bir hale getiriyor.
Yıllar önce faceda bir grupta 20 kilo vermiştim nasil verdigimi bile anlamadim cok da güzel arkadaşlıklar edindim. Burda da öyle olur umarim. Birbirimizin değişimine tanıklık ederiz
teşekkürler canım sayenizde motive oldum cumaya kadar bu tempoyla devamTebrikler canım ❤❤❤ Çok beğendim çok güzel spor yapmışsın
aynen boğanın çok olması normal hep iştahtan hepaslında inat değilim sanki hırs bilemedimama yemeğe düşkün olduğum doğru
vaaay süper
amanın çok sevindim ya3 boğa 1 akrep 1 yengeç çok pis kapisacagiz desene
aboo Allah kolaylık versin.
İkisi de zor
hadi ya ben boğayim her türlü yerim iştahım maşallah hep tavano yüzden bu hallere düştüm
ahh şöyle bir annem olmadı
Ha ha ben 30.000 anca bir haftada yaparım.
10.000 adım 2 saat demek.
6 saat yürümüşsun
biraz arttırsan etki eder aslındaArada yapıyorum canım ama çok sık değil maalesef
Günaydın ☀ ☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın♥♥♥
Gunaydin mutlu pazarlar
günaydın geç oldu ama herkese mutlu huzurlu pazarlarGünaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr
Merhabalar
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum
Burası da aynen öyle, çok güzel arkadaşlarım oldu burda. Diyet bitse bile gidemem gibi geliyor.Hosbuldukhedefe cok yaklaşmışsın
Istersek başarırız. Böyle bir platform da bu süreci paylaşmak kilo vermeyi eğlenceli bir hale getiriyor.
Yıllar önce faceda bir grupta 20 kilo vermiştim nasil verdigimi bile anlamadim cok da güzel arkadaşlıklar edindim. Burda da öyle olur umarim. Birbirimizin değişimine tanıklık ederiz
Günaydın. Güzel bir pazar günü geçirmeniz temennisi ile.
Gunaydinn ❤❤❤Günaydınlar HanımlarBerrfeelinda hosgeldiniz
Merhabalar
Hosbuldukhedefe cok yaklaşmışsın
Ohh ne güzel yuruyusunu yapmissin canimYürüyüşumu yaptim dönüyorum
Ne alemdesiniz bakayım dedim
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum
Bol sporlu bir pazar olsun herkese
Tamam canim sorun olmaz musait olunca aksam yazarsin ama cuma bildirimi unutma olur muArkadaşlar malum önümüzdeki hafta düzenim değişeceği için akşam saatlerine kadar çok sık giremeyebilirim. Düzeni oturttukça telefondan girmeye başlarım, unutmadan önden yazayım dedim. :)
Bugün burada güzel bir hava var, serin serin esiyor. :)
Bir iç çekiş sezdimOhh ne güzel yuruyusunu yapmissin canim
Tam olarak değil aslında canım sabahtan annemlerle alisverise gidip geldim simdide yoruldum dinleniyorum ama yinede tembellik yaptigim dogrudurBir iç çekiş sezdim
Yine üşengeç modundasin sanırım
Bir daha seni de Challenge alalım
Kara kara düşünüyorum 300 puan nasıl yapicam bugün
2 saat diye çıktım 58 dk sürdü
Bakalım belki bir 10 dakika daha eklerim
süpersin ben de yürüdüm şimdi oğluş uyurken evdeYürüyüşumu yaptim dönüyorum
Ne alemdesiniz bakayım dedim
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum
Bol sporlu bir pazar olsun herkese
alışveriş nedense beni yürüyüşten daha çok yoruyor hepTam olarak değil aslında canım sabahtan annemlerle alisverise gidip geldim simdide yoruldum dinleniyorum ama yinede tembellik yaptigim dogrudur
Yarin yeni bir baslangic yapacağım kilo aldim aslinda abarti cok birseyde yemeidm her zaman ki gibi besleniyorum
Gercekten yuruyusten daha yorucu :))alışveriş nedense beni yürüyüşten daha çok yoruyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?