- 17 Mart 2010
- 26.903
- 68.887
- 1.123
Seven unutmazOzlemez olur muyum hiç, sen beni unutmuşsun ama![]()
Seni unutmak mümkün mü çiçeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seven unutmazOzlemez olur muyum hiç, sen beni unutmuşsun ama![]()
Yağı suyu tartım ölçüyor.Çok güzel eksi tebrikler canım
Teşekkürler canım
Çok güzeltebrikler canım
Tebrikler canım
Ben de çok mücadele ettim bir anda kendi istedi aldı hiç pes etme olucak inan çok yıpratıyor insanı biliyorum inşallah alır bir an önce canım
Maşallah sana canım iyi yerleşmeden verdin kilolarını daha da verirsin inşallah burası çok iyi ya motive olma bakımından
Çok güzel eksi tebrikler canım
Olsun yine de güzel eksi canım
güzel eksi tebrikler canım
Sen serbest takılıyorsun değil mi canım olsun kontrol edersin ne güzel
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Hoşgeldin tekrar tebrikler canım
Teşekkürler kızlar
Ondan yansimamistir haklısın olsun eksidesin sonuçta
Oo bogam naptın sen süpersin maşallah sana
Nasıl olcuyorsun tartın mi var canim
Super super
Sağol canım aynı vermişiz 900 gram
Olur öyle şeyler kaptanım![]()
İnşallah canımdaha da altı olur çünkü ben listeye 2.5 ay sonra girdim liste daha çok gaz veriyor
harika![]()
Hahaha terbiyesiz tartıYağı suyu tartım ölçüyor.
Kiloma da overfat dedi gıcık
Eskiden obez diyordu![]()
Bana tartı suyun az diyor ben 3 lt en az içiyorum nasıl az olabilirYağı suyu tartım ölçüyor.
Kiloma da overfat dedi gıcık
Eskiden obez diyordu![]()
canım takıma geri dönmüşsün sevindim kaç kilo ile ayrılmıştınKilo bildirimi yapıyımZipzip-
Buradaki ilk kilo bildirimim olacak ve ilk Cuma tartım olacak başladığımdan beri
2 Ekim Cuma:
83.0 kg
![]()
Hosgeldin canım
Merhaba canım hosbulduk
Masallah sana bu kadar vermende neyin daha cok etkilediğini dusunuyosn biraz tüyo alabilirz
Memnun oldum canım tanıştığımıza o zman yarın başlayıp pazartesi tartılıyorum@birazhuzurdu2008 hosgeldin yeniden takima ben elif 31 yaşındayim bekarim
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi tarti bildirimi yapiyoruz takima katilimin ne kadar olursa hedefine o kadar cabuk ulasirsin![]()
Cnm geç kaldım kusura bakma. Timuru terapiye götürdüm malum.birmuhendisanne bildirimini unutma canim
Yüzdem 1.54 cnm ben de yüzdeyi tutturdum ama spor olmadı maalesefGeçmişe daha bakamadım canım.
Senin yüzde kaç?
canım o bence düşündüğümuz su değil kas oranı gibi bişey yani yağ dışında vücutta kalan şeyler kemik ve yağ hariçBana tartı suyun az diyor ben 3 lt en az içiyorum nasıl az olabilir
Yağ oranı ve kas ölçümü daha mantıklı çerçevede su oranını dikkate bile almıyorum ben![]()
sağol canım çok mutluyum şükür hedef e ulaştım size gaz verip yapmasaydim üzüntüden kahrolurdum sorumluluk sahibi olamadım diyeÇok güzel
Bnm vki m ile aynı olmuşsun yani geçen vki ile
Hedefini tutturmussun tebrikler![]()
canım boğam kucuk bebeğine ve misafirlige rağmen kilo hedefin tuttu tebriklerYüzdem 1.54 cnm ben de yüzdeyi tutturdum ama spor olmadı maalesef
hoşgeldinMemnun oldum canım tanıştığımıza o zman yarın başlayıp pazartesi tartılıyorum
Hosbuldumhoşgeldin![]()
Evet canim mezun oldum ben hatta mezun kilomun altindayim suan serbest serbest takiliyirum ama biran once araniza donmem lazim duzene girebilmek icinÇok güzel eksi tebrikler canım
Teşekkürler canım ❤
Çok güzeltebrikler canım
Tebrikler canım ❤
Ben de çok mücadele ettim bir anda kendi istedi aldı hiç pes etme olucak inan çok yıpratıyor insanı biliyorum inşallah alır bir an önce canım ❤
Maşallah sana canım iyi yerleşmeden verdin kilolarını daha da verirsin inşallah burası çok iyi ya motive olma bakımından
Çok güzel eksi tebrikler canım
Olsun yine de güzel eksi canım ❤
güzel eksi tebrikler canım
Sen serbest takılıyorsun değil mi canım olsun kontrol edersin ne güzel
Tebrikler canım ❤
Teşekkürler canım ❤
Hoşgeldin tekrar tebrikler canım
Teşekkürler kızlar
Ondan yansimamistir haklısın olsun eksidesin sonuçta
Oo bogam naptın sen süpersin maşallah sana
Nasıl olcuyorsun tartın mi var canim
Super super
Sağol canım aynı vermişiz 900 gram
Olur öyle şeyler kaptanım![]()
Evet o konuda haklısın annem de birkaç yemek hariç diğerlerini bana göre yaptıcanım boğam kucuk bebeğine ve misafirlige rağmen kilo hedefin tuttu tebrikler
Tabi mutlu ol bak 70 li rakamlara veda ettinsağol canım çok mutluyum şükür hedef e ulaştım size gaz verip yapmasaydim üzüntüden kahrolurdum sorumluluk sahibi olamadım diye
Fitanneler farkli canim digeri donmedi aramizacanım takıma geri dönmüşsün sevindim kaç kilo ile ayrılmıştın
Tamam canimCnm geç kaldım kusura bakma. Timuru terapiye götürdüm malum.
Bu hafta sabitim.
64,4 kg guncel