Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın zeytinin kalorisi çok diye biliyorum

Anladım canım korumak ta zor dimi verdikten sonra

Tebrikler herkese harikasınız
Evet canim yaa suan daha zor sanki ya adeote olamiyorum dikkat etmeyeAz yeyim diyorum basarili olmiyorum tekrar diyete girmek icin suan hazir degilim gibi suan acikcasi cok degisik bir ruh halindeyim

ideal 62 felicio daki programa göre ama benim için Mucize olur bekarken bile en az 68 idim.67 altına hiç düşmedim

Günaydın cnm mucize falan olmaz cokgüzel Olur Bence sen 62 olursun
Sen de benim gibi bekarliginda mayalı bir hatunmussun
Benim en azım 63_64 falandı hatta bi ara 70 görmüştüm üniversite 3. sınıfta bizi 19 mayıs törenlerine çıkardılar statta oynattilar güneşin altında çalışmalarımız olunca ben orda eridim 56 oldum iyi ki de oldum sonra bi daha kolay kolay 60 lara çıkmadım kilodan da çok korkan bir insanım doğumlardan sonra çok kilolu kalacağımı kilo veremeyecegimi düşünürdüm öyle olmadı çok şükür hep verdim
Yani anlayacağın evlilikten sonra zayıf olanlardanım sen de olursun
Evet çok doğru dedin inşaallah bundan sonra daha kararlı ve dikkatli olucam bugün acayip motivasyonsuzdum
Kararlı ol tatlım benim canım bir şeyler yemek istediğinde su içerim hemen sen de deneyebilirsin ve sana tavsiyem tadına bile bakma bakınca devamı geliyor
Günaydın afiyet olsun
Misafirlikte olunca öyle oluyor geçen gün ben de menümü yazmak istemiyorum demiştim o zaman ben de misafirliğe gidip börek yemiştim
Bugün de gideceğim ama kuzenim bana sordu ne yersin dedi ben de kısır olabilir dedim
Kuzenim kısır yapacak ve bol yeşillikle ölçülü yiyeceğim
günaydın güzel anne
Gunaydin mutlu pazarlar
günaydın kaptanım ❤❤❤
Günaydın herkese❤❤❤
Günaydın cnm

Günaydın sabaha kadar nerdeyse her saat başı oğlum uyandı ben de uyandım hele bi ara uyandı uyumak bilmedi eşim de bir iki kere uyandı sonra başka odaya geçip uyumuş hala da uyuyor 8 de ortanca da kalktı ilgilenmek hep bende zombi gibiyim başım çatlayacak gibi ağrıyor ama yapacak bir şey yok annelik çekeceğim

sonngulen nerdesin kız?
Pazartesi dört nala iş başı yapicaz zaten
Gel iki lafin belini kıralım
Özledim seni
Dün gece geleydin takılırdik.
Ayrildin diye bizi birakma
Canım günaydın, keyfim yok bu aralar. Arada bir okuyorum ama yazamıyorum. Okulun işlerini de evden halletmem gerekiyordu yoğundum biraz. Çok şükür dün akşam bitirdim. Ben burayı kolay kolay bırakmam canım

Benimde basenlerim gitmez 65 kiloyken bile basenim vardi boyum 1.72 yamunanin termal taytini aldım kullanıcı yorumlarına güvenerek bakalim bu sefer eriyecekmi basenler. Ama gerçekten efsane terletiyo evi süpürürken bile
ölçülerini alsana benim 9 cm civarı inceldi 2.5 ayda ama yine de yetmiyor işte tayt fayda ediyor mu bakarsın.ben kullanmıyorum bişey

Canım günaydın, keyfim yok bu aralar. Arada bir okuyorum ama yazamıyorum. Okulun işlerini de evden halletmem gerekiyordu yoğundum biraz. Çok şükür dün akşam bitirdim. Ben burayı kolay kolay bırakmam canım
günaydın canım
Kiloyu korumak ve kadar zor hafta içi karbonhidrat tüketmedim cuma cumartesi azcik tüketince glikojen depolari dolmuş hemenboşaltma zamanı kilo korurken çok zorlancaz belli oldu

hayranım böyle birden fazla çocuk bakmayı beceren kadınlara ben bir tanede yoruluyorum

armut tipli olmanın sonucu canımhatlar kadinsi ama alt hep kalınleğen kemiklerim çok geniş içindeki yağ bosalsa da kemik n'olacak gittiği kadar gitmediği kaderbakalım ya koruyabilecegim bir kiloya inmem daha mantıklı

Günaydın herkese❤❤❤
Günaydın
Bugün internetin olmayışının haftasını kutlucaz yakinda
Hâlâ birtane bile insan gelmedi bakmaya Allah tepelerinden baksin
Evet ya arıza olmayıversin gelmeleri mucize oluyor malesef.
Allah kolaylık versin cnm malesef çoğu baba pek yardımcı olamıyor.
Halledersin sen cnm benim. Arada bir kaçamak oluyor malesef ama başarırsın sen bitanesin
Bende yine yorgun hissediyorum kendimi zorla spor yapıyorum resmen. Hele dün yediğim böreklerden mi nedir gece aç dolaştım resmen zor dayandım ve tartı kımıldamıyor 2 gündür eksi az olsun da olsun napiim artık

ben artıyim klasik detoks gibi oluyor ya karbonhidrat yemeyince hafta içi tıkır tıkır hafta sonu ödem hemen bugün toparlarim biraz

İnşallah canım ya ama motivem az ne yapabilirim motivemin artması için. Aynen öyle evet tadına bakınca olanlar oluyo
Allah yardımcın olsun zor zor çocuklar insanın ömründen ömür yiyolar

Ondan da var yok yok

İnşaaallah başarırım o dediğini
Başarırsın kendine inan canım
Günaydın canım
Gunaydin mutlu pazarlar
Gunaydin kaptanım
Günaydın herkese❤❤❤
Günaydın canım
Bugün internetin olmayışının haftasını kutlucaz yakinda
Hâlâ birtane bile insan gelmedi bakmaya Allah tepelerinden baksin
Modemde mi sorun var canım Vodafone musun Vodafone dan bende çok çektim de ondan sordum
Evet canim yaa suan daha zor sanki ya adeote olamiyorum dikkat etmeyeAz yeyim diyorum basarili olmiyorum tekrar diyete girmek icin suan hazir degilim gibi suan acikcasi cok degisik bir ruh halindeyim
Hazır hissedince adapte olursun canım
Kaç çocuk var sende masallah ya Allah kolaylık versin canım uykusuzluk kadar yıpratan bir şey yok

Evet canım vodafone nalet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…