- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Günaydın zeytinin kalorisi çok diye biliyorumAfiyet olsun canım sporda olsa güzel olcak :)
Afiyet olsun canım sen yakarsın onları yarın
Afiyet olsun canım 7 zeytin fazla değil ki niye üzüldün :))
Oy canım fena olmuş ben de eşim yanımda abur cuburlari götürürken yutkunuyorum ama hedefimize ulaşmak için hayır diyip yememek en iyisi
Kaçamak da sporla yanmıştır afiyet olsun canım ❤
Benim de popo pantolon alıyorum belden oluyor ve bacaktan geciyor ama popo var ya fena
Evet canim yaa suan daha zor sanki ya adeote olamiyorum dikkat etmeyeAnladım canım korumak ta zor dimi verdikten sonra
Tebrikler herkese harikasınız
ideal 62 felicio daki programa göre ama benim için Mucize olurbekarken bile en az 68 idim.67 altına hiç düşmedim
Kararlı ol tatlım benim canım bir şeyler yemek istediğinde su içerim hemen sen de deneyebilirsin ve sana tavsiyem tadına bile bakma bakınca devamı geliyorEvet çok doğru dedin inşaallah bundan sonra daha kararlı ve dikkatli olucam bugün acayip motivasyonsuzdum
Günaydın afiyet olsunİyi Geceler Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:2 sahanda yağsız yumurta ,domates,peynir, zeytin,1 dilim kepek ekmeği,2 bardak şekersiz yağ
Ara:5 fındık,2. İncir
Akşam Yemeği: Yarım pide,1 kase salata,2 bardak ayran
Yemeğe davetliydim ve yarım pide yemek zorunda kaldım
1 dilim küçük baklava
10000 adım:150 puan
60 dk cardio:360 puan
Toplam:510 puan
Zipzip- ,@Nidsalii
günaydın güzel anneGünaydın
günaydın kaptanım ❤❤❤Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın cnmGünaydın herkese❤❤❤
Canım günaydın, keyfim yok bu aralar. Arada bir okuyorum ama yazamıyorum. Okulun işlerini de evden halletmem gerekiyordu yoğundum biraz. Çok şükür dün akşam bitirdim. Ben burayı kolay kolay bırakmam canımsonngulen nerdesin kız?
Pazartesi dört nala iş başı yapicaz zaten
Gel iki lafin belini kıralım
Özledim seni
Dün gece geleydin takılırdik.
Ayrildin diye bizi birakma
ölçülerini alsana benim 9 cm civarı inceldi 2.5 ayda ama yine de yetmiyor işteBenimde basenlerim gitmez 65 kiloyken bile basenim vardi boyum 1.72 yamunanin termal taytini aldım kullanıcı yorumlarına güvenerek bakalim bu sefer eriyecekmi basenler. Ama gerçekten efsane terletiyo evi süpürürken bile
günaydın canımCanım günaydın, keyfim yok bu aralar. Arada bir okuyorum ama yazamıyorum. Okulun işlerini de evden halletmem gerekiyordu yoğundum biraz. Çok şükür dün akşam bitirdim. Ben burayı kolay kolay bırakmam canım
hayranım böyle birden fazla çocuk bakmayı beceren kadınlara ben bir tanede yoruluyorumGünaydın sabaha kadar nerdeyse her saat başı oğlum uyandı ben de uyandım hele bi ara uyandı uyumak bilmedi eşim de bir iki kere uyandı sonra başka odaya geçip uyumuş hala da uyuyor8 de ortanca da kalktı ilgilenmek hep bende zombi gibiyim başım çatlayacak gibi ağrıyor ama yapacak bir şey yok annelik çekeceğim
armut tipli olmanın sonucu canımGünaydın cnm mucize falan olmaz cokgüzel Olur Bence sen 62 olursun
Sen de benim gibi bekarliginda mayalı bir hatunmussun
Benim en azım 63_64 falandı hatta bi ara 70 görmüştüm üniversite 3. sınıfta bizi 19 mayıs törenlerine çıkardılar statta oynattilar güneşin altında çalışmalarımız olunca ben orda eridim 56 oldum iyi ki de oldum sonra bi daha kolay kolay 60 lara çıkmadım kilodan da çok korkan bir insanım doğumlardan sonra çok kilolu kalacağımı kilo veremeyecegimi düşünürdüm öyle olmadı çok şükür hep verdim
Yani anlayacağın evlilikten sonra zayıf olanlardanım sen de olursun
Kararlı ol tatlım benim canım bir şeyler yemek istediğinde su içerim hemen sen de deneyebilirsin ve sana tavsiyem tadına bile bakma bakınca devamı geliyor
Günaydın afiyet olsun
Misafirlikte olunca öyle oluyor geçen gün ben de menümü yazmak istemiyorum demiştim o zaman ben de misafirliğe gidip börek yemiştim
Bugün de gideceğim ama kuzenim bana sordu ne yersin dedi ben de kısır olabilir dedim
Kuzenim kısır yapacak ve bol yeşillikle ölçülü yiyeceğim
günaydın güzel anne
günaydın kaptanım ❤❤❤
Günaydın cnm
GünaydınGünaydın herkese❤❤❤
Evet ya arıza olmayıversin gelmeleri mucize oluyor malesef.Bugün internetin olmayışının haftasını kutlucaz yakinda
Hâlâ birtane bile insan gelmedi bakmaya Allah tepelerinden baksin
Allah kolaylık versin cnmGünaydın sabaha kadar nerdeyse her saat başı oğlum uyandı ben de uyandım hele bi ara uyandı uyumak bilmedi eşim de bir iki kere uyandı sonra başka odaya geçip uyumuş hala da uyuyor8 de ortanca da kalktı ilgilenmek hep bende zombi gibiyim başım çatlayacak gibi ağrıyor ama yapacak bir şey yok annelik çekeceğim
Halledersin sen cnm benim. Arada bir kaçamak oluyor malesef ama başarırsın sen bitanesinarmut tipli olmanın sonucu canımhatlar kadinsi ama alt hep kalın leğen kemiklerim çok geniş içindeki yağ bosalsa da kemik n'olacak gittiği kadar gitmediği kader bakalım ya koruyabilecegim bir kiloya inmem daha mantıklı
Sporlada desteklersen verirsin canimKizlar if diyeti ile 10 kg 15 kg verebilir miyim Perşembe donucem İst basliyimmi acaba
ben artıyim klasik detoks gibi oluyor ya karbonhidrat yemeyince hafta içi tıkır tıkır hafta sonu ödem hemen bugün toparlarim birazGünaydın
Evet ya arıza olmayıversin gelmeleri mucize oluyor malesef.
Allah kolaylık versin cnmmalesef çoğu baba pek yardımcı olamıyor.
Halledersin sen cnm benim. Arada bir kaçamak oluyor malesef ama başarırsın sen bitanesin
Bende yine yorgun hissediyorum kendimi zorla spor yapıyorum resmen. Hele dün yediğim böreklerden mi nedir gece aç dolaştım resmen zor dayandımve tartı kımıldamıyor 2 gündür eksi az olsun da olsun napiim artık
İnşallah canım ya ama motivem az ne yapabilirim motivemin artması için. Aynen öyle evet tadına bakınca olanlar oluyoGünaydın cnm mucize falan olmaz cokgüzel Olur Bence sen 62 olursun
Sen de benim gibi bekarliginda mayalı bir hatunmussun
Benim en azım 63_64 falandı hatta bi ara 70 görmüştüm üniversite 3. sınıfta bizi 19 mayıs törenlerine çıkardılar statta oynattilar güneşin altında çalışmalarımız olunca ben orda eridim 56 oldum iyi ki de oldum sonra bi daha kolay kolay 60 lara çıkmadım kilodan da çok korkan bir insanım doğumlardan sonra çok kilolu kalacağımı kilo veremeyecegimi düşünürdüm öyle olmadı çok şükür hep verdim
Yani anlayacağın evlilikten sonra zayıf olanlardanım sen de olursun
Kararlı ol tatlım benim canım bir şeyler yemek istediğinde su içerim hemen sen de deneyebilirsin ve sana tavsiyem tadına bile bakma bakınca devamı geliyor
Günaydın afiyet olsun
Misafirlikte olunca öyle oluyor geçen gün ben de menümü yazmak istemiyorum demiştim o zaman ben de misafirliğe gidip börek yemiştim
Bugün de gideceğim ama kuzenim bana sordu ne yersin dedi ben de kısır olabilir dedim
Kuzenim kısır yapacak ve bol yeşillikle ölçülü yiyeceğim
günaydın güzel anne
günaydın kaptanım ❤❤❤
Günaydın cnm
Allah yardımcın olsun zor zor çocuklar insanın ömründen ömür yiyolarGünaydın sabaha kadar nerdeyse her saat başı oğlum uyandı ben de uyandım hele bi ara uyandı uyumak bilmedi eşim de bir iki kere uyandı sonra başka odaya geçip uyumuş hala da uyuyor8 de ortanca da kalktı ilgilenmek hep bende zombi gibiyim başım çatlayacak gibi ağrıyor ama yapacak bir şey yok annelik çekeceğim
Ondan da varyok yok
Başarırsın kendine inan canımİnşaaallah başarırım o dediğini
Günaydın canımGünaydın
Gunaydin kaptanımGunaydin mutlu pazarlar
Günaydın canımGünaydın herkese❤❤❤
Modemde mi sorun var canım Vodafone musun Vodafone dan bende çok çektim de ondan sordumBugün internetin olmayışının haftasını kutlucaz yakinda
Hâlâ birtane bile insan gelmedi bakmaya Allah tepelerinden baksin
Hazır hissedince adapte olursun canımEvet canim yaa suan daha zor sanki ya adeote olamiyorum dikkat etmeyeAz yeyim diyorum basarili olmiyorum tekrar diyete girmek icin suan hazir degilim gibi suan acikcasi cok degisik bir ruh halindeyim
Kaç çocuk var sende masallah ya Allah kolaylık versin canım uykusuzluk kadar yıpratan bir şey yokGünaydın sabaha kadar nerdeyse her saat başı oğlum uyandı ben de uyandım hele bi ara uyandı uyumak bilmedi eşim de bir iki kere uyandı sonra başka odaya geçip uyumuş hala da uyuyor8 de ortanca da kalktı ilgilenmek hep bende zombi gibiyim başım çatlayacak gibi ağrıyor ama yapacak bir şey yok annelik çekeceğim
Evet canım vodafone nalet olsun
Başarırsın kendine inan canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin kaptanım
Günaydın canım ❤
Modemde mi sorun var canım Vodafone musun Vodafone dan bende çok çektim de ondan sordum
Hazır hissedince adapte olursun canım ❤
Kaç çocuk var sende masallah ya Allah kolaylık versin canım uykusuzluk kadar yıpratan bir şey yok
Ah Vodafone ah biliyordum müşteri hizmetlerine ulaşmak FBI merkezine ulaşmaktan daha zorEvet canım vodafone nalet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?