Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözün aydın canım çok şükür

canım umarım en kısa zamanda iyileşir kuzun.
insanın çocugu hastayken gözü birşey görmüyor.
aklı hep onda oluyor. acil şifalar canım.

çok sevindim cnm sonuçların temiz olmasına. gözünüz aydın opuyorumnanaktan

bugünkü menümü de vereyim kızlar..

kalkınca
2 incir

kahvaltı
1 dilim tb ekmek
2 kk yagsız peynir
5 zeytin
söğüş

ara
1 armut

öğlen
1 yumurta
1 acur

akşam
haşlanmış tavuk
salata
cacık

ara
2 incir
1 maden suyu

ayrıca bugun ilk kez Leslie Sansone 3 mil yaptım ama 2 kez :lepi:
hiç bu kadar terleteceğini tahmin etmemiştim, süpermiş........
ve 200 mekik, 200 twister hihoyyyt

19/08/2010
İFTAR
1 Adet Izgara Çipura
1 Koca Tabak Salata
1 Baş Soğan Resmen soğan aşerdim bugün allah allah
3 Litre Su
24:00
1 Salkım Üzüm
1 Kivi
(Bunları 12 gibi yemeyi planlıyorum sahur yapmıyorum ya geceleri bu saatte hep meyve yiyiyorum)

Beklediğim haber, çok sevindim birtanem Şeniz

gözün aydın canım çok şükür

çok saolun kızlar bende çok sevindim kaydirigubbakcemile3 doktor birde göğüs ultrasonu istedi onu unutmuşum bak söylemeyi kaydirigubbakcemile3 ama kontrol amaçlı tabiki,muayene etmedi onada bi bakalım dedi sadece ve ben önce mamografi sandım ve çok korktum bilmiyorumkismile annem çektirmişti anlatınca onu yaptırmak çok korkutmuştu beni meğer doktorun benden istediği normal ultrason gibi bişeymiş a.s bi ara onuda halledicem,moralim yerine geldi valla kızlar..
yarın yada en geç pazartesi kitabımda geliyor zemuszemus okuyup iyice anlayıp evime yerleşince başlamak istiyorum nasipse ama bu kez çok kararlıyım.. seneye en geç hazirana kadar ideal kiloma ulaşmış olmam gerekiyor kaydirigubbakcemile3 şu bebek meselesine Rabbimde nasip ederse :Saruboceq: kesin karar verdim a.s

Kızlar günaydın,
hayırlı cumalar herkese..
geçmişi okuyamadım ama yumukum sonucun iyi çıkmış görüyorum çok sevindim canım hadi gözün aydın..kaydirigubbakcemile5

Bende bildiğiniz gibi misafirler var. Sabah onlar kalkmadan kilomu bildireyim dedim, tartı beni bu hafta çook sevindirdi. 1.7 kg vermişim kızlar 77.5 im ...:lepi:
Acayip mutluyum..leslie faydasını göstermeye başladı bence...

79.2/77.5/1.7/ 2.15 %

hepinizi öpüyorum, benim misafirler ya pazar ya pzt gidecek ona göre görüşürüz...

Son düzenleme:
günaydınlar 6. takımın çıtırları

dün yediklerim
3 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 adet şeftali

ara
1 adet şeftali
4 hurma

akşam
4 yemek kaşığı menemen
kk kadar beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin

Şekerparelerim günaydın, 6. takımımın sorumluluk sahibi üyelerinden biri olduğumdan erkencecik bildirimimi yapayım, ramazan olduğu halde, herhalde sahurda yapmadığımda rabbime şükür 95,1 olmuşuuuum opuyorumnanaktan
Hesaplamam ise şöyle ;
( 97,2 / 95,1 / 2,1 / 2,16 % )
Bu arada hayırlı cumalar ballı böreklerim kaydirigubbakcemile2

canım benim gözün aydın,inan çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi::lepi:nevroşum harikasın ya,en kısa zamanda 70 lerdende kurtulucan eminimyerimseniben

Tebrikler nevroşum misafirler gitsede gelsen özledik

günaydın simoşum . tebrk ederim canım . bu arada yeni enişte adayı içinde hayırlı olsun bitanem . İNŞALLAH senin için hayırlı kişi budur canım . ama iltifatları süper .

günaydın kızlar...benim kilom maaelef aynı..bu regl benim dengemi iyice alt üst etti,son bi kaç gündür iyice düzensiz yedim,neyseki bugün bitiyo,yarın tekrar orucumu tutucam,kaldığım yerden devam edicem

canım benim gözün aydın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim .

günaydın simoşum . tebrk ederim canım . bu arada yeni enişte adayı içinde hayırlı olsun bitanem . İNŞALLAH senin için hayırlı kişi budur canım . ama iltifatları süper .

Teşekkür ederim nazlım, hayırlı ve son olsun inşallah, ama biliyorsunuz benim böyle bir çekim gücüm var önce dünyada cenneti yaşatıp sonra hayatımı cehenneme çevirip gidiyorlar, keşke sevgili seçimlerindede arkadaş seçimlerimde olduğum kadar başarılı olabilseydim. Kısmet bakalım, Evlilik kumar gibi aslında yıllarca tanısanda evlendikten sonra bir bakıyorsun bir başkası. Rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun:Saruboceq:
İltifatlarına gelince, sahidende insanın yüreğini okşuyor değilmi, inşallah hep böyle sürer :Saruboceq:

günaydın kızlar...benim kilom maaelef aynı..bu regl benim dengemi iyice alt üst etti,son bi kaç gündür iyice düzensiz yedim,neyseki bugün bitiyo,yarın tekrar orucumu tutucam,kaldığım yerden devam edicem

Bu yıl ramazan yarayacak sana neslişim gör bak kilo vereceksin sabit kalacağını düşünme sakınŞeniz hem şuan regl döneminden böyle oldu eksilerdede değil taze gelinim benim ohh daha ne olsun Şeniz

amin canım inşallah . özellikle yazdığı şey çok hoşuma gitti bir tebesümün yeter diye . canım benim ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin İNŞALLAH .........

canım benim ya inş.hayırlısı olur senin için,senin mutlu olmanı çok istiyorum ben
ŞenizŞeniz

Bu yıl ramazan yarayacak sana neslişim gör bak kilo vereceksin sabit kalacağını düşünme sakınŞeniz hem şuan regl döneminden böyle oldu eksilerdede değil taze gelinim benim ohh daha ne olsun Şeniz

inş.canım benim ya,gerçi çok düzensiz bi ramazan geçiriyorum,4,5 saaatlik uykuyla geliyorum işe,iştede gözümü açamıyorum,hayırlısıyla bişi olmadan geçirseydik ramazanı...

ay bu arada şaka maka gözdemim 40 gün kaldı ya düğünedelikafadulden,böle düşününce içimi tuhaf duygular kaplıyo,bazen çok çok mutlu oluyorum,bazen ümitsizliğe kapılıyorum,gel gitler yaşıyorum anlıcan,oysaki herşey yolunda çok şükür,nie böle oluyorumki benCADIARZU

İNŞALLAH benimde bugün biterde bende yarın orucuma başlarım benimde yemem düzensiz oldu . bide reglimin şişliklerini atamadım galiba . İNŞALLAH haftaya daha güzel sonuçlar almış olarak yazacağım buraya buna inanıyorum .

bende de öyle olmuştu kirazım . hatta evlenme me 15 gün kala ben neden evleniyorum ki rahatım yerinde evlenmiycem falan olmuştum . hatta evlendiğimin ilk günü akşam eşimi kaldırıp beni evime götür diyesim bile geldi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…