- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
selam kızlar ben geldimmm delikafadulden sonuçlarımı aldım hepsi temiz çıktı çok sevinçliyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iki ayrı biopsi yapılmış birinde düzensiz proliferatif endometrium,diğerinde endoservikal polip yazıyor,doktorun dediğine göre polip denen bişey varmış rahim ağzında küretaj sırasında onu almışlar,birde düzensizlik var dedi kontrol altına almak için doğum kontrol ilacı verdi 6 ay kadar kullanmam gerekiyormuş çok şükür herşey normal :Saruboceq: sizler nasılsınız,yarın cuma bakalım kimler kilo verdi merakla bekliyorum bende :lepi:
Kızlar merhaba. Nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Benim tam olarak keyfim yok bildiğiniz gibi. Yavrum iyileşene kadar da olamayacak sanırım. Pazar gününden beri spor yapamıyorum. En son pazar yapmıştım. Pazartesi izin günümdü. Salı ve Çarşamba da yavrumla ilgilenmekten spor yapmadım. O hastayken başka şeye vakit ayıramadım. Bu hafta artı çıkmayayım başka birşey istemiyorum. Tartıya çıkmaya bile korkuyorum açıkcası. Oruçla birlikte bu işi götüremeyeceğim herhalde. Ben cuma gününden sonra tutmayacağım.
selam kızlar ben geldimmm delikafadulden sonuçlarımı aldım hepsi temiz çıktı çok sevinçliyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iki ayrı biopsi yapılmış birinde düzensiz proliferatif endometrium,diğerinde endoservikal polip yazıyor,doktorun dediğine göre polip denen bişey varmış rahim ağzında küretaj sırasında onu almışlar,birde düzensizlik var dedi kontrol altına almak için doğum kontrol ilacı verdi 6 ay kadar kullanmam gerekiyormuş çok şükür herşey normal :Saruboceq: sizler nasılsınız,yarın cuma bakalım kimler kilo verdi merakla bekliyorum bende :lepi:
Beklediğim haber, çok sevindim birtanem Şeniz
gözün aydın canım çok şükür
canım umarım en kısa zamanda iyileşir kuzun.
insanın çocugu hastayken gözü birşey görmüyor.
aklı hep onda oluyor. acil şifalar canım.
çok sevindim cnm sonuçların temiz olmasına. gözünüz aydın opuyorumnanaktan
Kızlar günaydın,
hayırlı cumalar herkese..
geçmişi okuyamadım ama yumukum sonucun iyi çıkmış görüyorum çok sevindim canım hadi gözün aydın..kaydirigubbakcemile5
Bende bildiğiniz gibi misafirler var. Sabah onlar kalkmadan kilomu bildireyim dedim, tartı beni bu hafta çook sevindirdi. 1.7 kg vermişim kızlar 77.5 im ...:lepi:
Acayip mutluyum..leslie faydasını göstermeye başladı bence...
79.2/77.5/1.7/ 2.15 %
hepinizi öpüyorum, benim misafirler ya pazar ya pzt gidecek ona göre görüşürüz...
Kızlar günaydın,
hayırlı cumalar herkese..
geçmişi okuyamadım ama yumukum sonucun iyi çıkmış görüyorum çok sevindim canım hadi gözün aydın..kaydirigubbakcemile5
Bende bildiğiniz gibi misafirler var. Sabah onlar kalkmadan kilomu bildireyim dedim, tartı beni bu hafta çook sevindirdi. 1.7 kg vermişim kızlar 77.5 im ...:lepi:
Acayip mutluyum..leslie faydasını göstermeye başladı bence...
79.2/77.5/1.7/ 2.15 %
hepinizi öpüyorum, benim misafirler ya pazar ya pzt gidecek ona göre görüşürüz...
Şekerparelerim günaydın, 6. takımımın sorumluluk sahibi üyelerinden biri olduğumdan erkencecik bildirimimi yapayım, ramazan olduğu halde, herhalde sahurda yapmadığımda rabbime şükür 95,1 olmuşuuuum opuyorumnanaktan
Hesaplamam ise şöyle ;
( 97,2 / 95,1 / 2,1 / 2,16 % )
Bu arada hayırlı cumalar ballı böreklerim kaydirigubbakcemile2
günaydın simoşum . tebrk ederim canım . bu arada yeni enişte adayı içinde hayırlı olsun bitanem . İNŞALLAH senin için hayırlı kişi budur canım . ama iltifatları süper .
günaydın kızlar...benim kilom maaelef aynı..bu regl benim dengemi iyice alt üst etti,son bi kaç gündür iyice düzensiz yedim,neyseki bugün bitiyo,yarın tekrar orucumu tutucam,kaldığım yerden devam edicem
Teşekkür ederim nazlım, hayırlı ve son olsun inşallah, ama biliyorsunuz benim böyle bir çekim gücüm var önce dünyada cenneti yaşatıp sonra hayatımı cehenneme çevirip gidiyorlar, keşke sevgili seçimlerindede arkadaş seçimlerimde olduğum kadar başarılı olabilseydim. Kısmet bakalım, Evlilik kumar gibi aslında yıllarca tanısanda evlendikten sonra bir bakıyorsun bir başkası. Rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun:Saruboceq:
İltifatlarına gelince, sahidende insanın yüreğini okşuyor değilmi, inşallah hep böyle sürer :Saruboceq:
Teşekkür ederim nazlım, hayırlı ve son olsun inşallah, ama biliyorsunuz benim böyle bir çekim gücüm var önce dünyada cenneti yaşatıp sonra hayatımı cehenneme çevirip gidiyorlar, keşke sevgili seçimlerindede arkadaş seçimlerimde olduğum kadar başarılı olabilseydim. Kısmet bakalım, Evlilik kumar gibi aslında yıllarca tanısanda evlendikten sonra bir bakıyorsun bir başkası. Rabbim hayırlı yazılar yazmış olsun:Saruboceq:
İltifatlarına gelince, sahidende insanın yüreğini okşuyor değilmi, inşallah hep böyle sürer :Saruboceq:
Bu yıl ramazan yarayacak sana neslişim gör bak kilo vereceksin sabit kalacağını düşünme sakınŞeniz hem şuan regl döneminden böyle oldu eksilerdede değil taze gelinim benim ohh daha ne olsun Şeniz
günaydın kızlar...benim kilom maaelef aynı..bu regl benim dengemi iyice alt üst etti,son bi kaç gündür iyice düzensiz yedim,neyseki bugün bitiyo,yarın tekrar orucumu tutucam,kaldığım yerden devam edicem
canım benim ya inş.hayırlısı olur senin için,senin mutlu olmanı çok istiyorum ben
ŞenizŞeniz
inş.canım benim ya,gerçi çok düzensiz bi ramazan geçiriyorum,4,5 saaatlik uykuyla geliyorum işe,iştede gözümü açamıyorum,hayırlısıyla bişi olmadan geçirseydik ramazanı...
ay bu arada şaka maka gözdemim 40 gün kaldı ya düğünedelikafadulden,böle düşününce içimi tuhaf duygular kaplıyo,bazen çok çok mutlu oluyorum,bazen ümitsizliğe kapılıyorum,gel gitler yaşıyorum anlıcan,oysaki herşey yolunda çok şükür,nie böle oluyorumki benCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?