kızlar iş yerindeyim canım sıkılıyor bugün.dün dişçiye gittim diş eti sorunum çözülmemiş diye dişçim antibiyotik ve gargaramı değiştirerek tekrarladı ve zar zor (diş eti kanaması ile) 3 dolgu yaptı ama yükseklik hissediyorum bugün dün uyuşukluğu ile hissedememişim
nazoo iyi tatiller canım sana iyi eglenceler opuyorumnanaktan
Kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım, ben ramazanda cok halsiz kaldım ya sahuırada kalkınca midem fekalaet ağrıyor ne yapsam acaba, 24 saat ac kaldığımdan yemeklere saldırıyorum dün aksam cok abarttım işte :sinifsinif:
ben orucu bol suyla açtığım için yemeklere saldırmıyorum simoşum su zaten hemen tıkıyor beni çok az yiyip kalkıyorum sofradan
23.08.2010 Pazartesi
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
Tavuk döner
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara : İşyerinde - 16:00
1 bardak light süt
2 adet etiform bisküvi
Akşam : Evde - 19:00
Yarım tabak patates yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
Gece : Evde - 22:00
200 gr karpuz
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
2-İzin günümdü. mirmirmirmir
kızlar kiraz bugün hiç gelmedi . merak ettim inşallah önemli bir şey yoktur.
nazoo canım tatil iyi gelecektir, bol bol dinlen canım...Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Ben iyiyim çok şükür. Yavrum artık iyi şükürler olsun. Bu Perşembe akşamı yola çıkıyorum. 4 günlük bir tatil yapacağız. Annemin oraya gidiyoruz. Yazlığa. Oradan girer Cuma günü kilo bildiriminde bulunurum. İnternet bana düştükçe de girip haber vermeye çalışırım. 2 senedir tatil yapmadık. Buna ihtiyacım vardı. Çok iyi gelecek. Geçmişe bir göz atıp menümü yazayım. Öpüyorum hepinizi. Şeniz
çok geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?kızlar iş yerindeyim canım sıkılıyor bugün.dün dişçiye gittim diş eti sorunum çözülmemiş diye dişçim antibiyotik ve gargaramı değiştirerek tekrarladı ve zar zor (diş eti kanaması ile) 3 dolgu yaptı ama yükseklik hissediyorum bugün dün uyuşukluğu ile hissedememişim
kıslar bugünkü yemek planım;
2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,ayran
zeytinyağlı börülce,salata,yoğurt
2 şeftali
leslie 3 mil sabah erkenden yapıldı...zemuszemus
sağol nazcım canım benim...
canım sen ramazanı iyi geçiriyosun yine de... menülerin çok güzel ve az yeme gayretin belli oluyor. aslında ramazanın ruhuna uyan şey bu...
ramazanda kilo verirsin bence ama veremezsen de sonrasında sporlarla harika sonuçlar alacağına eminim canım...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?