Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım. :teselli: Diş ve diş eti rahatsızlıkları çok fena şeylerrrr. :bbo:

nazoo iyi tatiller canım sana iyi eglenceler opuyorumnanaktan

Sağol canım. Allah razı olsun. a.s.

Sahura kalkmadığında daha iyiydi valla canım. Ama halsiz düşmüşsün yapacak bişi yok.

ben orucu bol suyla açtığım için yemeklere saldırmıyorum simoşum su zaten hemen tıkıyor beni çok az yiyip kalkıyorum sofradan

Ben de aynı şekilde oluyordum. Suya birden yükleniyor insan.

23.08.2010 Pazartesi

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Tavuk döner
1 kase salata
1 kase yoğurt

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak light süt
2 adet etiform bisküvi

Akşam : Evde - 19:00

Yarım tabak patates yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt

Gece : Evde - 22:00

200 gr karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-İzin günümdü. mirmirmirmir

kızlar kiraz bugün hiç gelmedi . merak ettim inşallah önemli bir şey yoktur.

abur cubura başlamadan kaçamaksız diyeti sürdürebiliyorsun ya tebrik ederim canım seni :lepi: zaten bunun sonucu olarak da harika kilo veriyorsun..ne mutlu sana

aeben ablacığım sen de yoksun nerlerdesin? kızlar ben yokken burası çok yoğun oluyor ben olduğum saatlerde kimse olmuyor maalesef :çok üzgünüm:

yediklerimi yazayım
sahur
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 tane domates
1 bardaç açık çay
1 kase yoğurt
1 lt su
iftar
7 kaşık mercimek çorba
1 kaşık pilav
4 kaşık kadar menemen
1 kase yoğurt
1 lt su,1 bardak nescafe,1 bardak yeşil çay..spor yapamıyorum bu aralar hiç..dün en az 2 saat yürüdüm ama tatlı yediğim için klava: kaçamak yapınca kiloya dönsün istemedim.

ayyy bugün yediklerim az gibiydi ama yazınca ne kadar çok görünüyor..bir de kaçamak yaptığım dünün listesi falan olsaydı aman tanrım :kedi:

selam fıstıklar,

bu aralar sık sık giremiyorum.. eşim seyahatte oldugu için ben de anneme gidiyorum kızımla. eskiden evde dururdum ama şimdi sıkılıyorum çocukla bütün gün. artan kalan vakitlerde de hep alışverişe cıktık bu aralar. malum bayram, kızımın yaşgünü geliyor, bayram ertesi düğünümüz var..gez allah gez :)) neyse ben de durumlar boyle. geçmişe de bakamadım. umarım keyifler yerindedir. biriken menülerimi yazayım. biraz düzensiz oldu malesef bu aralar...........

pazartesi

kalkınca
1 şeftali

kahvaltı ve öğle bir arada (geç kalktık)
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
domates

akşam
1 kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
salata
cacık

ara
1 bardak yagsız süt
1 şişe maden suyu

pazartesi

kalkınca
1 şeftali

kahvaltı ve öğle bir arada (geç kalktık)
3 dilim tb ekmek
2 kk peynir
domates
3 zeytin

ara
1 armut

akşam
balık
salata
köz patlıcan

ve 1 şişe maden suyu

günaydınlar 6. takımın çıtırları dün yediklerim

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
2 adet sosis
yarım domates
yarım salatalık
3 adet yeşil zeytin

iftar
1 tabak taze fasülye kavurması yumurtalı
yoğurt
salata

ara
1 adet şeftali
yarım armut

Günaydın kıslar,
dün çok sancım oldu adetten dolayı, abuk subuk bir günü. Ama bugün bomba gibiyim, sabah erkenden kalktım, lesliemi bile yaptım...zemuszemus

nazoo canım tatil iyi gelecektir, bol bol dinlen canım...

çok geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?

kıslar bugünkü yemek planım;

2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,ayran
zeytinyağlı börülce,salata,yoğurt
2 şeftali

leslie 3 mil sabah erkenden yapıldı...zemuszemus

kıslar bugünkü yemek planım;

2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş,çay
3-4 köfte,salata,ayran
zeytinyağlı börülce,salata,yoğurt
2 şeftali

leslie 3 mil sabah erkenden yapıldı...zemuszemus

menün çok güzel nevracığım sporunuda yapmışsın ohhhh ne güzel inşallah ramazandan sonra dadarısı benim başıma

sağol nazcım canım benim...
canım sen ramazanı iyi geçiriyosun yine de... menülerin çok güzel ve az yeme gayretin belli oluyor. aslında ramazanın ruhuna uyan şey bu...
ramazanda kilo verirsin bence ama veremezsen de sonrasında sporlarla harika sonuçlar alacağına eminim canım...olumunekankayizsmile

sağol canım . ramazanda fazla yiyemiyorum zaten . fazla yediğim zamanlarda miğdem çok kötü oluyor . bende miğde ağrısı çekmektense az az yiyiyorum ....

Günaydın birtaneciklerim, nesli nerelerde sahiden bende çok merak ettim ya :2: aeben ablişimde yok, hasbişimde uzun zamandır yok özledim zaten :2:
Menülerimi yazayım ben
23/08/2010
İFTAR
Yarım Tabak Bulgur Pilavı:umursamaz:
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
2 Köfte
24:00
1 Şeftali
3 Litre Su (İftar Sahur Arası)
24/08/2010
İFTAR
1 Karnıyarık (Patlıcanı Kızartılmadı Benimkinin)
1 Tabak Cacık
1 Kase Salata
24:00
1 Elma
4 Litre Su (İftar Sahur Arası)

Bu arada ekmeği çıkardım sanki hayatımdan , hiç eksikliğini hissetmiyorum, zaten bunca kilo almamın sorumlusu ekmek değildiki yıllardır, cips-çikolata-dondurma-kola dörtlüsüdür. Abur cuburdur en büyük düşmanım. Savaş açıyorum işteeee, 65 e düşmeden bunları yemek yoooooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…