Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bu covid mereti yükselişte yine. Çoğu tanıdığım ve akrabam karantinada şuan hastanede olanlar da var Rabbim korusun herkesi,Kizlar covid çok ciddilesmis ptesi ameliyat için gün almaya gittim ama maalesef devlet hastaneleri sağlığı tehtit etmediği sürece ameliyatları durdurmuş kayıt aldı arayacak ama ben bile covid hastalarına bakabilirim dedi plastik cerrahim çok üzüldüm hep engel oluyor bana bu karın germe ameliyatı Aralık ayina kadar haber bekliyoruz bir yerden para için gelirse direk özelde olcam
İşte aranan kan bulunduBen varim![]()
Canım harikasın ben sokakta bile bir saatte 6000-7000 arası yapiyorumBi saat bebe kucağımda 6.000 adım yaptım akşama 10.000 rahat olur ağırlıklı yapıyorum düşünün hızlanamıyorum fazla
Ayy çok sevindim senden iyi bir derece bekliyorum
Ok dir![]()
Canım ya benim sorumluluk sahibi balim
Öyle yapicam şekerim evet çok kotu durumdaymisiz doktorum söyledi Nisan'da daha beteriz ama medya söylemiyor dedi korkttum baya beklediğimiz yerden para gelirse özelde olucam direkEvet ya bu covid mereti yükselişte yine. Çoğu tanıdığım ve akrabam karantinada şuan hastanede olanlar da var Rabbim korusun herkesi,
Hakkında hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın derler ya sağlık olsun da olursun ameliyatı. Sen o ara biraz daha sıkılaşmaya bak![]()
Ayneeen baktım tabii ki. Canımmmm arkadaşımmm inş önde gidiyorsun birinci olursun... sonunculuk olunca takımda bir şey yazmadım kalbim sizinle
Canimm hayirlisi olmasakta gönüllerin 1.ci olalimAyneeen baktım tabii ki. Canımmmm arkadaşımmm inş önde gidiyorsun birinci olursun... sonunculuk olunca takımda bir şey yazmadım kalbim sizinleZipzip-
Kizlar covid çok ciddilesmis ptesi ameliyat için gün almaya gittim ama maalesef devlet hastaneleri sağlığı tehtit etmediği sürece ameliyatları durdurmuş kayıt aldı arayacak ama ben bile covid hastalarına bakabilirim dedi plastik cerrahim çok üzüldüm hep engel oluyor bana bu karın germe ameliyatı Aralık ayina kadar haber bekliyoruz bir yerden para için gelirse direk özelde olcam
Aynen şekerim bende bu zaman zarfında en azından 60 Lara cekeydim kendimi iyi olacaktıHayırlısı olsun canım sağlık olsun da gerisi hallolur![]()
Donarsın Erzurum da canım sen yürürken....Adim yarisina bende mi katilsam![]()
Disarisi cok sicak canim su an 6 bin adim attimDonarsın Erzurum da canım sen yürürken....
Ablanın tayini mi çıktı canım?Gulumse24 le buluştunuz mu?
Listede senin etiketin yokmuydu?Adim yarisina bende mi katilsam![]()
Süper adımDisarisi cok sicak canim su an 6 bin adim attim
Uzman olarak erzuruma geldi ,
Tasinma isleri oldugu icin görüşemedik canim isler bitmiyor
Canım hoşgeldinDonarsın Erzurum da canım sen yürürken....
Ablanın tayini mi çıktı canım?Gulumse24 le buluştunuz mu?
Ay sen mezun oldun demii hayırlı olsun canim dahada eksilesin ama almayasinİşte aranan kan bulundu
Canım harikasın ben sokakta bile bir saatte 6000-7000 arası yapiyorum
İşte bu ya
Bahane yok engel yok
Bir kadın bir şeyi yapmak istesin ne yapar eder yapar
Kucağında çocukla yine yapar
Ayy çok sevindim senden iyi bir derece bekliyorum
Hadi seni de mezun edelim artık
Canım ya benim sorumluluk sahibi balim
Hadi bu hafta mezuniyetini kutluycaz
Dün akşam diğer topikte kızlar bana havai fişek patlattı![]()
Kendimi etiketlememistimListede senin etiketin yokmuydu?
Bütün 6.takim üyeleri davetlidir
Ben senin etiketi kontrol etmeden öylece kopyaladım![]()
Sağol canımAy sen mezun oldun demii hayırlı olsun canim dahada eksilesin ama almayasin![]()
Sen özel konuğum sunKendimi etiketlememistim![]()
Aynıyız canım Çok şükür sen nasılsın? Kilon bayağı iyi maaşallah...Canım hoşgeldin
Nerelerde sin?
Oğlan nasıl?
Okul isi filan ?
Sen nasılsın?
Kilonu koruyabildin mı?