• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar covid çok ciddilesmis ptesi ameliyat için gün almaya gittim ama maalesef devlet hastaneleri sağlığı tehtit etmediği sürece ameliyatları durdurmuş kayıt aldı arayacak ama ben bile covid hastalarına bakabilirim dedi plastik cerrahim çok üzüldüm hep engel oluyor bana bu karın germe ameliyatı Aralık ayina kadar haber bekliyoruz bir yerden para için gelirse direk özelde olcam

Kizlar covid çok ciddilesmis ptesi ameliyat için gün almaya gittim ama maalesef devlet hastaneleri sağlığı tehtit etmediği sürece ameliyatları durdurmuş kayıt aldı arayacak ama ben bile covid hastalarına bakabilirim dedi plastik cerrahim çok üzüldüm hep engel oluyor bana bu karın germe ameliyatı Aralık ayina kadar haber bekliyoruz bir yerden para için gelirse direk özelde olcam
Evet ya bu covid mereti yükselişte yine. Çoğu tanıdığım ve akrabam karantinada şuan hastanede olanlar da var Rabbim korusun herkesi,
Hakkında hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın derler ya sağlık olsun da olursun ameliyatı. Sen o ara biraz daha sıkılaşmaya bak 👍

İşte aranan kan bulundu 🥰
Bi saat bebe kucağımda 6.000 adım yaptım akşama 10.000 rahat olur ağırlıklı yapıyorum düşünün hızlanamıyorum fazla
Canım harikasın ben sokakta bile bir saatte 6000-7000 arası yapiyorum 🥰🥰🥰🥰
İşte bu ya 😁
Bahane yok engel yok😍😍😍
Bir kadın bir şeyi yapmak istesin ne yapar eder yapar 🥰🥰🥰
Kucağında çocukla yine yapar 😍😍😍
Ayy çok sevindim senden iyi bir derece bekliyorum 😍
Hadi seni de mezun edelim artık🥰🥰🥰
sudem34 sudem34 balım sabah erkenden Lesliemi yaptım yürüyüşe başladım şimdi ❤️❤️❤️
Canım ya benim sorumluluk sahibi balim🥰🥰🥰🥰
Hadi bu hafta mezuniyetini kutluycaz😍😍
Dün akşam diğer topikte kızlar bana havai fişek patlattı 🤭🤭🤭

Evet ya bu covid mereti yükselişte yine. Çoğu tanıdığım ve akrabam karantinada şuan hastanede olanlar da var Rabbim korusun herkesi,
Hakkında hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın derler ya sağlık olsun da olursun ameliyatı. Sen o ara biraz daha sıkılaşmaya bak 👍
Öyle yapicam şekerim evet çok kotu durumdaymisiz doktorum söyledi Nisan'da daha beteriz ama medya söylemiyor dedi korkttum baya beklediğimiz yerden para gelirse özelde olucam direk

Hayırlısı olsun canım sağlık olsun da gerisi hallolur :KK19:

Disarisi cok sicak canim su an 6 bin adim attim
Uzman olarak erzuruma geldi ,
Tasinma isleri oldugu icin görüşemedik canim isler bitmiyor
Süper adım 🥰
Saymaya devam kambersiz düğün olmaz🤪
Günde 5000 alt limit 10.000 ideal
6 günlük hedef 60.000 adim.ustune çıkanlar derece için kapışacak 🤩🤩🤩
PAPATYAM PAPATYAM
Lili 38 Lili 38
Felicio Felicio
Gibi çok güçlü isimler de var
Çok fena bir kapışma olacak🤩🤩🤩🤩

İşte aranan kan bulundu 🥰

Canım harikasın ben sokakta bile bir saatte 6000-7000 arası yapiyorum 🥰🥰🥰🥰
İşte bu ya 😁
Bahane yok engel yok😍😍😍
Bir kadın bir şeyi yapmak istesin ne yapar eder yapar 🥰🥰🥰
Kucağında çocukla yine yapar 😍😍😍

Ayy çok sevindim senden iyi bir derece bekliyorum 😍
Hadi seni de mezun edelim artık🥰🥰🥰

Canım ya benim sorumluluk sahibi balim🥰🥰🥰🥰
Hadi bu hafta mezuniyetini kutluycaz😍😍
Dün akşam diğer topikte kızlar bana havai fişek patlattı 🤭🤭🤭
Ay sen mezun oldun demii hayırlı olsun canim dahada eksilesin ama almayasin🥳🥳🥳🥳

Ay sen mezun oldun demii hayırlı olsun canim dahada eksilesin ama almayasin🥳🥳🥳🥳
Sağol canım 🥰
Acaip sırtımdan yük kalktı ya 😁
Sorumluluk başka bir şey bir dilim ekmek yerken korkuyordum🤭
Şimdi kuş gibi hafif im 😁
Artık fit kalmak için az yiycem 🤪
Eskiden liste için takım için di🥰🥰
Artık tamamen emeğimi korumak için🤩
4.5ay emek verince şükür 😍
Kendimi etiketlememistim :-)
Sen özel konuğum sun

Canım hoşgeldin 🤩
Nerelerde sin?
Oğlan nasıl?
Okul isi filan ?
Sen nasılsın?
Kilonu koruyabildin mı?
Aynıyız canım Çok şükür sen nasılsın? Kilon bayağı iyi maaşallah...
perşembe götürdüm oğlanı kontrole. Otizme göre hafif durumda çok şükür kendine göre iyi yani. Kanları aldırıp tekrar sonuç göstermeye gidicez. Okul haftada iki gün yollamayınca çok geriledi benimki ben mecburen gönderiyorum. Kilom iyi ama korona geçim sıkıntısı oğlan falan derken Dr tavsiyesi ile cipralex e başladım inş kilo aldırmaz. Aldırırsa soluğu 6. Takımda alıcam artık bu arada hatırlamana çoook sevindim Allah da seni sevindirsin 🥰

Back
X