Tekrar Hos geldin canımBu arada herkese merhabalar beni tanıyanlar vardır tanımayanlar için eskiden bu takimdaydim hamilelik sebebi ile ayrıldım şimdi geri dönmeye karar verdim çok çok artilarla. 32 yaşında hemsireyim 2 yıldır evde bebek bakıyorum3 çocuk annesiyim
Valla haftaya bidaha bakmak gerek o kişilereŞöyle Bi baktım da 3,6 kg 2,9 kg verenler vargerçekten süper ötesiymiş merak ettim nasıl başarmışlar 1 haftada bravo
Ben tlf taşımayı unuttugum için zor kuzum da yarin denerim bi@Felicio
@sudem34
@PAPATYAM
@asysss
@Tesnim1989
@Faunaaa
@Yazagelen
@missadangel
@madamhd
@timesinfinity
@bluegreeneyes
@Tonvejerry
@Fitanne123
Hepfitim
@sleepy angel
Lili 38
@birazhuzurdu2008
@HuzuRRR
@Sevgi22884550
@Kirmizi pabuc
Selam arkadaşlar
Bu hafta adım Challenge yapalım istiyorum
Sporu arttırsak haftaya birincilik bizimdir.
Ev içi bile aktif olsak 5000 garanti
Gün içinde uyanır uyanmaz akıllı saatimiz yada telefonu cebimize koyup gün boyu 10.000 adım yapmaya çalışıyoruz.
Koşu bandı vs spor aletlernde adım özelliği olan varsa onu da kullanabilir.
Sonbahar bitmeden güzel bir Challenge yapalim
6 günlük olacak.
Cumartesi sabah uyanınca başlayacak.
Perşembe gece 23.59 da Challenge bitecek
Ben listeyi hazırlayacağım puan filan yok sadece adımlarınızı ister yazın ister foto çekin beni etiketleyin yada özelden atin hafta içi yoğun olursam belki gözden kaçar
Menü icin kaptanı spor için Nidsalii yine etiketleyin.
Sadece adım Challenge katılmak isteyenler beni adım sayısı ile etiketlesin bana yeter
Canım kilo takildiysa 1 günlük saf pro öneririmBana acil lazım kas ağrıları nedeniyle iyice saldı kilo takıldı biraz kendime gelirim 10000 adımlar besbine yedibine dustu
Ayy madem böyle bişi var niye söylemiyorsunuzz aşk olsun regl zamanımda deli gibi çikolata ararken bunu yerim ben bundan sonraZüber kuzum masum o masum meyve ezmesi gibi bisiycik
Yalniz bunu öğün yerine 1 tane ye kuzumAyy madem böyle bişi var niye söylemiyorsunuzz aşk olsun regl zamanımda deli gibi çikolata ararken bunu yerim ben bundan sonra
Oyle yaparım tabiki tatlı krizlerini kurtarsın da regl olunca bir kriz geliyor sorma her yerde gözüm tatlı arıyor sonraYalniz bunu öğün yerine 1 tane ye kuzum
Sonuçta kuru meyve
Ama cidden frenlemeye yetiyor
Ne var şimdi o bardağın içinde de hele bakam bana 60 Lara inmem lazım benim aciliyetten herşeyi yiyebilir icebilirim zayiflatiyorsa şuanEvvet zayiflama sirrimi açıklıyorum canlar
Diğerlerine nazaran gayet iyiymiş kız bu ben bunu neden bilmiyorumEki Görüntüle 2710088
Icindekileri de şöyle atayim incele
1 tatli kasigi dolusu turk kahvesiBu ne ola ki kiiis
Paketli gidalardan uzak dur kuzum en masumu bile tehlikeli olabilirZüber kuzum masum o masum meyve ezmesi gibi bisiycik
İşe yariyormu yani bunu da icersem yağ yakınına destek olabilirmiyim :)1 tatli kasigi dolusu turk kahvesi
1 tatli kasigi dolu dolu degil kakao
Cay kasigi ucu tarcin
Bir kupa su
Kaynatiyoruz bardaga alinca bir cay kasigi dolusu hindistan cevizi yagi, ege rsibilasmis hali ise tatli kasi ile katip iciuoruz
Aslında Cook haklısın direk hurma alıp tatlı krizleri de onu mu yesek napsakPaketli gidalardan uzak dur kuzum en masumu bile tehlikeli olabilir
Suan reglim tatli krizlerimi genelde yogurt yulaf ve icine kattigim kuru dut ile gecistoriyorum resmen bu karisima aseriyorumOyle yaparım tabiki tatlı krizlerini kurtarsın da regl olunca bir kriz geliyor sorma her yerde gözüm tatlı arıyor sonra
Şok da suan var sanirim yoksa da internetten falan bulursunDiğerlerine nazaran gayet iyiymiş kız bu ben bunu neden bilmiyorumbundan sonra favori tatlım bu olacak
Ben de kahvelerime hindistan cevizi yağı ekliyorum ve istemsiz aşırı terliyorum1 tatli kasigi dolusu turk kahvesi
1 tatli kasigi dolu dolu degil kakao
Cay kasigi ucu tarcin
Bir kupa su
Kaynatiyoruz bardaga alinca bir cay kasigi dolusu hindistan cevizi yagi, ege rsibilasmis hali ise tatli kasi ile katip iciuoruz
Evet istahini kapatiyor sekerin ani dusmasini engelliyor ve tatli krizini ortadann kaldiriyor ve ve yag yakiminda cok etkiliİşe yariyormu yani bunu da icersem yağ yakınına destek olabilirmiyim :)
Süpermiş keşke bende böyle masum şeyler ile bastirabilsemSuan reglim tatli krizlerimi genelde yogurt yulaf ve icine kattigim kuru dut ile gecistoriyorum resmen bu karisima aseriyorum
Zaten kuru meyve gibi bişeycikPaketli gidalardan uzak dur kuzum en masumu bile tehlikeli olabilir
Not alıyorum bunuda oruç bitsin yapacegim sekerimEvet istahini kapatiyor sekerin ani dusmasini engelliyor ve tatli krizini ortadann kaldiriyor ve ve yag yakiminda cok etkili
Asiri doz alma fayda gorursun ben mesela bir kupaya katiyorum yine kahve iciceksem ayni sekil kahvemi uapiyorum ama yag katmiyorum herbirineŞok da suan var sanirim yoksa da internetten falan bulursun
migros ta da varmış galiba canım
Evet bu gayet iyi
Ben de kahvelerime hindistan cevizi yağı ekliyorum ve istemsiz aşırı terliyorum
Şufa niyetine insaAllah
Aynen ben elma kayisi ve siyah erik kurttum kuru dutta disaridan aliyorum kahve yanim bunlar benimZaten kuru meyve gibi bişeycik
Evde hurma içine ceviz de koysan
Yada kayısı kurusu,findikbuesen ayni tat
ama ben gibi usengeclere iyi alternatif
Deki hicmi tatli yemiyorsun arada misafirim varsa yada gittiysem oluyor tabi ama genelde evde kendim takildigimdan cok istisnai oluyor bu kacamaklarSüpermiş keşke bende böyle masum şeyler ile bastirabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?