Ben de gunde 1 duble sekersiz türk kahvesi icine 1 cay kasigi koyuyorum tamamdirAsiri doz alma fayda gorursun ben mesela bir kupaya katiyorum yine kahve iciceksem ayni sekil kahvemi uapiyorum ama yag katmiyorum herbirine
Cok severim kuru meyve yaaAynen ben elma kayisi ve siyah erik kurttum kuru dutta disaridan aliyorum kahve yanim bunlar benim
Yansın yaglarrrrNeysem lafa daldim esofmanlari uzerime cekip yuruyuse kacar ben, hem telimde az sarj olsun ben gelene kadar
Kolay gelsin kaptanım taşınma zor iş iyi ki destek oluyorsunuzCok yuruduk ondan mi sıcak geldi anlamadım ki
Lilimin pek yakılacak yağı kalmadı vki 21,6 daYansın yaglarrrr
Ben de bebeleri yıkayıp yatırdım yemek meselesini düşüneyim
Ayy canım yoğunsun diye düşündümAynıyız canım Çok şükür sen nasılsın? Kilon bayağı iyi maaşallah...
perşembe götürdüm oğlanı kontrole. Otizme göre hafif durumda çok şükür kendine göre iyi yani. Kanları aldırıp tekrar sonuç göstermeye gidicez. Okul haftada iki gün yollamayınca çok geriledi benimki ben mecburen gönderiyorum. Kilom iyi ama korona geçim sıkıntısı oğlan falan derken Dr tavsiyesi ile cipralex e başladım inş kilo aldırmaz. Aldırırsa soluğu 6. Takımda alıcam artık bu arada hatırlamana çoook sevindim Allah da seni sevindirsin
Çok sağolBu arada mezuniyetin hayırlı olsun
Senden muhteşem bir performans bekliyorumYemeğim pisti firini kapattim simdi yürüyüşe cikalim haydin kizlar canlaninn gunesin guzel havanin son zamanlarini yasiyoruz haydinn faidelenelim❤ Tabi oncesi bi turk kahvesi iyi gider
Ayy ah bilsem ben sana patlatacam amaNasıl patlıyormuş bilsem bende patlatırdım senin içingüzel bir kutlamayı hakediyorsun
Canım senin sorumluluk sahibi olman sayesinde nota almaktan zor kurtulduk15 sayfa yazılmış 1 günde. Ne yaptınız yine yahu.Ses vermek adına geldim, daha bütün sayfaları okuyamadım.
Sonuncu olmuşuz.Nasıl oldu o ya? Çok alışmışım hep derecelerde olmaya. Haydi haftaya tekrar yükselişe geçelim. :)
Fırsat bulursan kadayıf tatlısı ile cag kebabı yeAblamin bizimle hic alakasi yok canim adli tip uzmani
Olsun canım aklına geldikçe at cebineTekrar Hos geldin canım
Valla haftaya bidaha bakmak gerek o kişilere
normal bir kg eksisi değil çünkü çok sağlıksız
Ben tlf taşımayı unuttugum için zor kuzum da yarin denerim bi
Zira sabah beridir deli dana gibi döndüm ama 300 adim diyor çünkü tlf şarjdaydı
Canım kilo takildiysa 1 günlük saf pro öneririm
sadece protein olacak vücut şaşıracak
He ya yağ oranım 24 olduLilimin pek yakılacak yağı kalmadı vki 21,6 dabize yansın onlar
Sağol canım
Darisi en kısa sürede sana olsun
Canım hedefim 73 du ve yeşil olmaktı sonradan coşup hedefi düşürdüm
Bunyem 67 nin altını görmedi hiç
Birde regl haftam yakın bide alışık olmadigim kilolar listeyi olumsuz etkilemeyim.
Listede yüzde bir ile kilo verirken herkes az kilo verip listeyi oyalamayim
Birde meyve yemeyi ekmek yemeyi filan çok özledim
Evdekiler de sıkıldı 4.5 aydır istediklerinin yarısını yapsam yarısını yapamadım
Biraz koruyup yine vericem
Tekrar listeye girip 20 kilo yapmak için kalan 5.2 kiloyu da veririm belki
Merak etme ozletmiycem kendimi
Burdayım
Canım senin sorumluluk sahibi olman sayesinde nota almaktan zor kurtulduk
İyiki eve gittin
Yoksa performans hayal olacaktı
Yok canım gidersem kilo alırım korumada yım.Aaa gidiyor musun?Evdekiler kendileri yapsaymış istediklerini ya. :/
Çok firari olma.
Aaa öyle bir şey mi oldu? Ay neler neler olmuş.
Amaniiin Allah ablana düşürecek bir iş çıkarmasın başımızaAblamin bizimle hic alakasi yok canim adli tip uzmani
İlaç fayda verdi bence dertler aklıma geldikçe amaaaaan boşver moduna giriyorum çok uyku yapmadı esnetiyor biraz sabah zor kalkıyorum ama çok da değil...Ayy canım yoğunsun diye düşündüm
Başka topilerde görüyorum ama
Kilonu korumana çok sevindim
Oğlun için gitmesi sosyallesip senin yükünü bir nebze hafifletir
Benimki gitmiyor ve çok özlüyor çok sıkılıyor
Oğlunun düzelmesi çok iyi
Sen çok bilinçli ilgili bir annesin.
İlaç uyku yapıyor mu?
Faydası oldu mu?
Senin burcun neydi canım?
Fırsat buldukça gel.
Geçim sıkıntısı herkeste var.
İdare etmeye çalışıyor herkes.
Çok sağol
Senden muhteşem bir performans bekliyorum
Ayy ah bilsem ben sana patlatacam amaAnka biliyor patlatmayi
Sağolsun beni unutmadı
Begendinmi erzurumu pekiCok yuruduk ondan mi sıcak geldi anlamadım ki
Guzel canim ama tam anlamiyla gezemedim diyebilirimBegendinmi erzurumu peki
İrade meselesi hayatım bu sahip çıkarsan karsiligini alırsın cikamazsan tartıda tokat gibi vuruluyor yüzüneDeki hicmi tatli yemiyorsun arada misafirim varsa yada gittiysem oluyor tabi ama genelde evde kendim takildigimdan cok istisnai oluyor bu kacamaklar
Hedefim 55 ti canımHedefine kac demistik canim musait olunca bakacagim
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?