Ne güzel düşünmüşsünProfiline koyarsam bütün kk adını öğrenir diye koymadım
Belki istemezsin diye
Youtube dan videoa ekleyebilirsin canimNe güzel düşünmüşsün
Şu video eklemeyi ben yapamıyorum yaaa...
İyi filir giysem iyi olcak su topladı benimdeSpor ayakkabı giy yıkanmış temiz varsa ev için.
Ben dün baktım ayağımın alti acımaya başladı.
Sabah uyanır uyanmaz giydim ayakkabıyı
Sen yürü gel ben biraz işleneyim ufaklığı uyutabilirsem dolanırım yinesleepy angel şimdi çıkıp yürüyeceğim yürümeden bile gözüm korktu doğrusu süpersin bende doğum günüm diye salmayım gidip iyi bir rakip olup gelirim tekrar aranıza
Mutlu yıllar canimÇok teşekkür ederimNasıl mutlu oldum anlatamam
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Bende yapamiyorumNe güzel düşünmüşsün
Allah yardimcin olsun canimmBugün birsürü hamur işi yapıcam Ev ahalisi bıktı benden Bayadır fazla yapmıyorum diyebugün hepsini birden yapıp gözleri doysun istiyorum ama ben napıcam onu bilemiyorum
Sabah poğaça yaptım, şimdi kek yapıcam, hamur mayaladım kıymalı patatesli pide yapıcam.hamur makinem ful mesaide bugünAkşama sadece çorba salata yersem bravo bana
Aa bukaadar kolaymiii deneyeyim bakayim ama ne paylasicamkiYoutube dan videoa ekleyebilirsin canim
Youtube daki videoya kopyala diyorsun sonra gelip burda yapistir dediginde video ekleniyor
Bende uzandım azcık uyutamadım çocuğu. Kucağımda gezmekten de sıkıldı istemiyo. Toptan bebek yapmış oynuyoruz65 dk yurudum geldim ucu ucuna yetistim bilekligimin sarji bitiyormus taktim ve suan adimim sayilmiyor
İyi fikirmisSabah çayı elimde mutfakta deli gibi adımladımçayı dökmedim allahtan
Ayy ben çok düşünceliyimdirNe güzel düşünmüşsün
Can kaptan hemen yetişir imdadaYoutube dan videoa ekleyebilirsin canim
Youtube daki videoya kopyala diyorsun sonra gelip burda yapistir dediginde video ekleniyor
Giy giy sporlar ayak için konforluİyi filir giysem iyi olcak su topladı benimde
Sen yürü gel ben biraz işleneyim ufaklığı uyutabilirsem dolanırım yine
İyiymişBugün birsürü hamur işi yapıcam Ev ahalisi bıktı benden Bayadır fazla yapmıyorum diyebugün hepsini birden yapıp gözleri doysun istiyorum ama ben napıcam onu bilemiyorum
Sabah poğaça yaptım, şimdi kek yapıcam, hamur mayaladım kıymalı patatesli pide yapıcam.hamur makinem ful mesaide bugünAkşama sadece çorba salata yersem bravo bana
En son baktığında kaç adım di?65 dk yurudum geldim ucu ucuna yetistim bilekligimin sarji bitiyormus taktim ve suan adimim sayilmiyor
Hedefini gecmissin canimZipzip- 30 Ekim hedeflerini kopyalar misin?
5 gün kaldı
Bakalım yakinmiyiz uzak mı ulaştık mı geçtik mı?
Benim hedefe 1 kg var Am tutturamayacağım sanırım. artık Yavaş ilerliyorum benZipzip- 30 Ekim hedeflerini kopyalar misin?
5 gün kaldı
Toplu etiketlerim geliyor mu canimZipzip- 30 Ekim hedeflerini kopyalar misin?
5 gün kaldı
İyi fikirmis
Ayy ben çok düşünceliyimdir
Ama kıymetimi bilen yok
Can kaptan hemen yetişir imdada
Giy giy sporlar ayak için konforlu
İyiymiş
En son baktığında kaç adım di?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?