Sagol canimHayırlı yolculuklar olsun canim
Yok canim ama yaklasanlar varSüper
Herkes ulaştı mı
Tamam canimDuyuru yapmam için gönderdiklerin geldi eğer onu kasdettigin se adim Challenge duyurusu yaptım kopyala yip
Sagol canimHadi iyi yolculuklar şimdiden
Ah ah sen öyle san dün köfte yedim diye yanına salatayı bol yiyincee artı çıktım bugünKız 800 gram verirsin ne var ki
Adım atıyorsun biraz da beslenmeye çiğ sebze protein tamam
Azkaldi oDa canim bakip cikiyorum sadece ev internetimiz olmuyo 1ay oldu surekli internet satin aliyoruz
Iki gündür giremedim daha yeni öğrendim canim bende katiliyorum dün başlamış sanirim dun yuruyus yapmıştım 7358 adım
Tamam canım bugünkünu de yazıp beni etiketlersinIki gündür giremedim daha yeni öğrendim canim bende katiliyorum dün başlamış sanirim dun yuruyus yapmıştım 7358 adım
Cok gecmis olsun canım esinde en kısa sürede atlatır insallahİyi aksamlar Hanımlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim eşim pozitif çıkmıştı ama benim ve kızlarımın negatif çıktı çok sukur
Gulumsenin babannesi vefaat etmis ya covidden yeni haber gelmis
Hafta sonu olduğu için 10 bini tamamlayamam ama hafta içi fazla fazla yapıp tamamlarımTamam canım bugünkünu de yazıp beni etiketlersin
Haberim var canimGulumsenin babannesi vefaat etmis ya covidden yeni haber gelmis
İyi yolculuklar kaptanımCogunu hallettik canim gece yola cikacagiz
Başın sağolsun canımSağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?