İnşallahhh cnmKız asli astarı bir Challenge başlatacankaptan Zipzip- etiket için yardım eder
Offf harika
Canım yine sahanesin
Mezuniyet yakın
Kuzum ya çalışmama rağmen helal olsun sanacanım boğam tuttuğunu koparmış kendi rekorunu kırdin şahane
Tebrikler ama kendi rekonu kırsaydin keşke211 adım daha atsan rekorunu kırardin ama yine de istikrarlı olman müthiş 3 çocukla yaptın ya helal olsun
Şahane
Tamam canım ekledim
Sağol canım darısı sana
Sağol canım darısı sana olsun
At canım eklerim
Sağol kuzum Allah razı olsun@Faunaaa sonuçların negatif çıkması iyi şükür eşinde çabucak atlatır en az belirtiyle inşallah Siz De çok dikkat edin
Gulumse24 ablacım başınız sağolsun Allah rahmet sabırlar eylesin
Felicio yeni yaşın kutlu olsunn her zamanın güzelliklerle geçsin
@sudem34 mezun olmuşuzmezuniyetin hayırlı olsun ablacım çok güzel ilerledin sonuçta mükemmel oldu
Tebrik ediyorum kizlarEki Görüntüle 2711875
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 697. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Seydan94 (9. Takım) ► 17.06.15 ► 103,50 ► 63,70 ► 39,80 ► 38,45% 2 . mefkurem (9. Takım) ► 05.01.15 ► 110,60 ► 69,80 ► 40,80 ► 36,89% 3 . ApriL_2007 (1. Takım) ► 20.06.14 ► 102,00 ► 64,90 ► 37,10 ► 36,37% 4 . fatmanurkaya (7. Takım) ► 25.06.15 ►...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisi @sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
İlk 10 un en fiti benim
Sen yaparsın canım çok güzel disiplinli ve bilinçlisin tebrik ederim 1. Sırada olmayı hakediyorsunBir dahaki listede 1. sırada olmak da nasip olur inşallah
Teşekkürler canımGünaydın kızlarrrr,keyifli günler dilerim
Çok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun. Kalori olarak iyi ama sanki karbonhidrat bi tık kaçmış.
Afiyet olsın,adıma da maşallah.
Ben böyle muffin falan yediğimde diyet bozuldu die tamamen salıyorum kendimi. Ama sizi tebrik ederim bi snraki öğünü hem hafif yaparak hem de sporla telafi etmişsiniz ne güzel.Benim de böyle olmam lazım
Afiyet olsunn
Afiyet olsun ve Allah kabul etsin.
Afiyet olsun.
Afiyet olsunn.
İyiymiş bakayım ben o zaman burdaki a101 teşekkürler canımA101 e geliyor 179 huwai band 4 ayni benimkinden ben vatandan 240 a aldiydim
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar ❤❤
Gunaydin hayirli kandiller herkese
Hayırlı kandiller sizlere de
Tamam canım teşekkür ederimCanım benimki xomi 3 120 liraya internetten almıştım iyi memnunum ama çok özelliği yok xomi 4 'ün daha fazla özelliği var kızımınki ondan
Hayırlı kandillerGünaydın
kandiliniz mübarek olsun
Sağol canımSiz de öylesiniz adımlarınıza kurban çoklukla çocukla mükemmel spor yapıyorsunuz
Eline sağlık kaptanım23-29 EKİM MENÜ BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarsamba Persembe Felicio PAPATYAM @Kirmizi pabuc asysss @Faunaaa missadangel @Tesnim1989 @Orjinalisim @Yazagelen madamhd selensu82 @Fitanne123 @sleepy angel @Hepfitim @birazhuzurdu2008 @timesinfinity @Tonvejerry @Sevgi22884550 HuzuRRR
Gece yarısı sıfırlanıyor ya atacaktım vazgeçtimKız asli astarı bir Challenge başlatacankaptan Zipzip- etiket için yardım eder
Offf harika
Canım yine sahanesin
Mezuniyet yakın
Kuzum ya çalışmama rağmen helal olsun sanacanım boğam tuttuğunu koparmış kendi rekorunu kırdin şahane
Tebrikler ama kendi rekonu kırsaydin keşke211 adım daha atsan rekorunu kırardin ama yine de istikrarlı olman müthiş 3 çocukla yaptın ya helal olsun
Şahane
Tamam canım ekledim
Sağol canım darısı sana
Sağol canım darısı sana olsun
At canım eklerim
Kandiliniz mübarek olsunn
Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlarSelamlar herkese
Kandilimiz mübarek olsun
Hayirli kandiller canimHerkese selam günaydın demek için geç kaldım yine
Hayırlı kandiller canlar rabbim bu mübarek günde gönlünüze göre versin her istediğinizi
Harikasınız maşallah kızlarTebrik ediyorum kizlar
Gecmis olsun canim varmi bir hasar hergun hatay iskenderun derken kötu haberler aliyoruz Rabbim korusun hepiniziMerhaba kızlar pzt i İskenderun daki olay ailemin evinin köşesindeydi o gece uyuyamadım dün de misafirim vardı
PPzti ne yedim hatırlamıyorum. Dünü yazayım
27 Ekim
07.30
1 yumurta
Peynir
6 yeşil zeytin
1 havuç
Yarım salatalık
13.00
Kahve dünyasında yoğurtlu granola yedim
19.00
1 kadeh rose şarap
Peynir ve ceviz fındık badem
Üzüm elma
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
Zipzip- N Nidsalii
Cook gecmis olsun canimMerhaba kızlar pzt i İskenderun daki olay ailemin evinin köşesindeydi o gece uyuyamadım dün de misafirim vardı
PPzti ne yedim hatırlamıyorum. Dünü yazayım
27 Ekim
07.30
1 yumurta
Peynir
6 yeşil zeytin
1 havuç
Yarım salatalık
13.00
Kahve dünyasında yoğurtlu granola yedim
19.00
1 kadeh rose şarap
Peynir ve ceviz fındık badem
Üzüm elma
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
Zipzip- N Nidsalii
Gecmis olsun canim varmi bir hasar hergun hatay iskenderun derken kötu haberler aliyoruz Rabbim korusun hepinizi
Cook gecmis olsun canim
Sağolun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?