Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yoruma böyle yaklaşma kuzum..Daha iyisini en iyisini yapmaya çalışacağım de... Bilincaltin nasıl olsa bu hatun böyle diyor der ve uyur.. kodlamalar yanlış... hepimizin hayat şartları seninkine benzemiyor ama zor...Eskinin sefer tası modern dünyanın saklama kaplarına bakıyor çözüm... Sen bilinçli birisin ben öyle bir izlenim taşıyorum en azından...

Ne yapıyor bu arkadaş? Adım ve kalori, kalp atışı falan mı sayıyor?
O arkadasin aynısını ben de kullanıyorum. Kalp ritim uyku zamanı velhasıl her şeyini ölçüyor. Diyelim bir saat oturdum kalk hareket et şu kadar zamandır totoş yerde diye sinyal veriyor.

Senin hayatin senin vücudun nasil mutlu oluyosan oyle yasa canim birazda bahanelerimizi kendimiz uretiyoruz herseyi yaparken onlarida yapabiliriz ama kendin oyle istiyosun neyse

Arkadaşlar yorumlarınızı takdir ediyorum. Yardım etmeye çalıştığınızı da anlıyorum. Sizlerin düşük karbonhidratlı, düşük kalorili, haftada 1 er kilo verdiren menülerinize de gıpta ediyorum. Ama benim yazdıklarımı da bahane olarak düşünmeyin lütfen. Yorumlarınıza çemkirdiğimi de düşünmeyin.

Öncelikle siz belki yıllardır yemek yapıyorsunuz, çok pratik bir şekilde halledebiliyorsunuz, kolay buluyorsunuz. Benim için kolay değil. Hızlı olamadığım gibi tarifleri bile bilmiyorum.

Çaresizlikten şehrin öbür ucunda işe girdim, her gün 3 saatim yolda geçiyor. Yaptığım işi sevmiyor ve değiştirmek istiyorum ve dahil olmak istediğim yeni kariyer geriye kalan tüm vaktimi talep ediyor. Ayrıca sevmediğim bu işten bir gün çıkmam gerekirse bir diğerini kolayca bulmak için bir yandan da ikinci bir dil öğrenmeye çalışıyorum. Üstüne bir de açıktan okul bitirmeye çalışıyorum ve sınav vaktim yaklaştı. Bütün bunları o 3, haydi uykumdan kısayım 4 saatte yapmam gerekiyor. Yürüyüşlerimi bile bırakmak zorunda kaldım, içim acıyor.

Bütün bunları yazmak istemezdim ama bahane olmadığını anlayın lütfen.

Marketten muz mandalina ve diğer meyveler süt kuruyemiş ara öğünlerini karşılar ve hatta ton balıklı ve diğer hazır yemekler bile var fiyatlarda her bütçeye göre
tavuk şiş hem ekonomik hem zayıflatıcı bir yemek her kebapçıda satılıyor ve ev yemekleri satan yerler her yerde var akşam yemeğini çıkışta yiyerek gitmen daha mantıklı
bahane değil diyorsanda değildir sen bilirsin canım

Siz de öylesiniz adımlarınıza kurban çoklukla çocukla mükemmel spor yapıyorsunuz

Dediğin gibi adım kalori kalp atışı egzersiz ve yürüyüş süresi var açıp kapatmalı öyle ama 4 te tel çaldığında bildirim geliyor ondaki özellikler fazla
Evet ben gelen mesajlari bilekkikten okuyabiliuorum yada gelen cagrilari görüp reddedebiliyorum birtek acamiyorumacanlarda varmis ama cok pahalı

Cemkirsen bile aldırmam ki
Doğru beslenmeyi ogren. Saatlerini ayarla, alışverişini planına sadık kalarak yap.
Evde haşlanmış tavuk bulundur
Sebze olarak brokoli hasla
Yoğurt mutlaka olsun
Süt
Yumurta
Peynir
Yeşil Elma
Kuruyemiş
Yulaf
Aklına gelen sevdiğin sebze veya et...
Yarım saatini alır sebzeyi sotelemek ...koy bir kenara veya fırına at derslerine çalış...
Anlattiklarin bunları yapmana engel değil...

Ben bunlari yapip isyerine goturuyodum millet borek pasta yerken ben brokoli mercjmek salatasi yumurta yiyodum 20kilo verdim hopppp hamile kaldim gitti 20kilo

Benim kaptanligim mi ben daha yeni sayılırım tecrübeli biri olsa daha iyi olmaz mı canım
Kız asli astarı bir Challenge başlatacan kaptan Zipzip- etiket için yardım eder
Offf harika
Canım yine sahanesin
Mezuniyet yakın
Kuzum ya çalışmama rağmen helal olsun sana canım boğam tuttuğunu koparmış kendi rekorunu kırdin şahane
Eki Görüntüle 2711693

30 dk leslie yapmıştım ama bilekligi çıkarmadan yaptığımızın adımlara gittibyaptigim leslie bu seferlik böyle oldu sudem34 @Nidsalii
Tebrikler ama kendi rekonu kırsaydin keşke 211 adım daha atsan rekorunu kırardinama yine de istikrarlı olman müthiş 3 çocukla yaptın ya helal olsun
İyi akşamlar bugün ki menüm Zipzip-
Spor olarak @Nidsalii sudem34
45 dk Leslie 5K 180p
21420 Adım 315p
Toplam : 495p
Şahane
sudem34 cnm 1 adım 1 adımdır demiştin ya güncel adımım
Tamam canım ekledim
sudem34 tebrikler kuzum
hadi gözün aydın canım
Sağol canım darısı sana
Sağol canım darısı sana olsun
At canım eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…