Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba Zipzip
formun paylaşımını sayfada göremediğim için size göndermemin daha doğru olacağını düşündüm.
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.1
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evliyim
MESLEGINIZ:öğretmenim
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Yine 6. Takıma 2018 de dahil oldum ama yükseklisans yoğunluğu nedeniyle kendi isteğimle bilgi vererek ayrıldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZoğumlar ve stres yedikçe mutlu olduğunu zannedenlerdim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Ailemin diyabet geçmişi var. Bende de insülin direnci çıkmıştı bikaç yıl önce.

Hoşgeldin canım tekrardan ben elif 31 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorum

Yeni kural geregi tarti paylasimini fotografta günün tarihi ve nick olacak şekilde yapiyoruz musait olunca nasil olmasi gerektigini paylasacagim

Insallah bu defa hedefine ulasacagiz

Selam canım,aramıza hoşgeldin. İnsülin direncin ne alemde şu an? Bilmiyorsan bir sağlık ocağına kan ver derim. İnsülin direnci varken anlık gelişen açlık krizlerinden dolayı zayıflamak çok zor.Şahsen insülin direnci için ilaç kullanarak kan şekerim dengelendiğinden 20 kilodan fazla vermişliğim var.Zayıflayınca da insülin direnci geçti ve ilaç kullanmıyorum şu an (doğrusu hala şişmanım ama eski halime göre oldukca iyiyim) Genelde insanlar ilaç kullanmak istemediğinden doktoru dinlemiyorlar ama insülin direnci varken zayıflamak cok zor.O yüzden yazmak istedim,tekrardan hoşgeldin.

28 Ekim Çarşamba

Sahur 05.00
5 hurma
1 kase yoğurt

Akşam 18.15
1 tabak taze fasülye
2 parça et
Yoğurtlu lahana salatası

30 dk leslie boosted = 120p
8 bin adım = 120p @Nidsalii
Afiuet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüyü yazmayı unuttum yaaa !!
5 tane dolna
1 kase yoğurt.
3 lt su
1 kase üzüm

3 bardak çay
İyi geceler.
Afiyet olsun canım
Geç kaldım canım ya oğluş elini yaktı bugün onunla uğraştım ciddi değil Allah'tan iyi şimdi uyuyor çok fazla yuruyemedim o yüzden
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım
Birlikte vericez kiloları
İnsülin direncene baktır açlık krizlerini tetikleyen o olabilir

Hosgeldin aramiza

Hoşgeldiniz

Geç kaldım canım ya oğluş elini yaktı bugün onunla uğraştım ciddi değil Allah'tan iyi şimdi uyuyor çok fazla yuruyemedim o yüzden
Geçmiş olsun
Gayet iyi canım
Cansın sen can kabul ederseniz burada da eşlik etmek isterim sizlere
Hadi bu sefer bu iş bitsin
Bende 2014 de yarım bıraktım şimdi bitirdim
İnsülin ölçtur mutlaka

Afiuet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım

Hoşgeldin canım
Birlikte vericez kiloları
İnsülin direncene baktır açlık krizlerini tetikleyen o olabilir
Hoşbuldum.
İnsülin direnci için şu dönemde gitmeye korkuyorum doktora. Çevremizdeki neredeyse herkes yakalandı şu adı batasıca koronaya.. Kendimce çözümler üretmeye çalışıyorum. Bi dönem bende ilaç kullandım ama çok bi değişiklik olmadı ben de . Bence benim beynim aç
Karnım aç zannedip amansızca saldırıyorum yiyeceklere...

Hoşgeldiniz

Ben sabitim kızlar ya. Ben bu durumu daha önce de test ettim. Spora yüklenip kendimi çok yorunca vücut kendini kitliyor. Bu hafta gerçekten çok yoruldum. O yüzden ben bugün spor yapmayacağım kendime off günü yapıyorum. Ayrıca pazar gününden beri wc de yok bugün onun için de ilaç içeceğim. Bakalım yarına ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…