Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence de bugun dinlen canim arada dinlenme günü yapmak lazim
Wc nin de etkisi vardir bence yarin az da olsa eksiler gelecek

Geç kaldım canım ya oğluş elini yaktı bugün onunla uğraştım ciddi değil Allah'tan iyi şimdi uyuyor çok fazla yuruyemedim o yüzden
Geçmiş olsun
Gunaydin kizlar
Bugun persembe menulere dikkat edelim şişlik yapacak yiyeceklerden uzak duralım
Tamamdır kaptan
Günaydın kızlar...
Bayramımız kutlu mutlu olsun..
Günaydın
Günaydın
Günaydın herkese
Cumhuriyet Bayramımız hepimizin kutlu olsun
Günaydın
Günaydın kk nın en muhteşem takımının üyeleri
Günaydın
Günaydın
Bayramımiz kutlu olsun
Günaydın
Günaydın

Özletme bu kadar kendini neler yapıyorsun ? Ben bu hafta mezun olmak istiyorum
Süpersin napiyim ya negatiften sonra biraz uzak kalmak istedim kk dan çünkü sürekli tüp bebek konularını okurken buluyorum kendimi. Biraz kafam bosalsin istedim. Hala tasinamadim mesela bir sürü aksilikler oldu sen neler yapıyorsun

Aa hadi hayirli olsun canim insallah bu defa guzel sonuçlanır
İnşallah inşallah ya hastaneyi değiştiriyorum belki güzel sonuç alırım bu sefer. Aslında ara verecektim ama benim durumumda olanların ara vermesi doğru değilmiş o sebepten yeniden başlıyorum

Biliyosunki ayni durumdan muzdariptim hergun %30cardio %70 beslenme diyo uzmanlar cardio derkende yarim saat vücudu yormadan herhangi spor yürüyüş vs. Ben gunde 2saat yaptim hergun haldir haldir verdim ama sonradan spordan sogudum gunde 3kere endogru olanmis bizler icin , sen zaten guzel gidiyosun birden kitleme vucudunu cok sporla

Hoşgeldin
İnşallah sağlıklı bir şekilde çabucak verirsin fazla kilolarını

Ben aslında farkındayım bu durumun canım. Daha önce de denedim daha fazla spor yapıp eksiyi arttırıyım derken ters tepti her seferinde. Bu sefer de adım yarışına katılmak için yordum kendimi yine aynı şey oldu. Artık bi daha yapmam aynı hatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…