Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın ... ben sedanur 26 yasında evlıyım sıgorta sırketınde calısıyorum bakalımm sızınle bırlıkte guzel bı sekılde ılerlemyı ıstıyorum

tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın ... ben sedanur 26 yasında evlıyım sıgorta sırketınde calısıyorum bakalımm sızınle bırlıkte guzel bı sekılde ılerlemyı ıstıyorum
Buraya katılımın ne kadar cok olursa o kadar guzel ilerlersin canim
Menünu bekliyorum bu aksam

Pcos benim de başımın belası ama
Tek ilacının sağlıklı kilo kontrolü olduğunu söylemişti doktorum
Yani bir ömür bizimle fakat etkilerini kırmak bizim elimizde ❤❤

Hosgeldin canim aramiza insallah hedefledigin kilona biran once inersin

Kasların şişmiştir canım 1-2 güne çok güzel eksiler görürsün eminim

Hoşgeldiniz

Hoş geldiniz

Tekrar tedavin umarım istediğin gibi sonuçlar verir kafaya çok takmak hep olumsuz etkiliyor ama takmamak da mümkün olmuyor umarım gülerek hatırlarsın seneye bunları canım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Tekrar tedavin umarım istediğin gibi sonuçlar verir kafaya çok takmak hep olumsuz etkiliyor ama takmamak da mümkün olmuyor umarım gülerek hatırlarsın seneye bunları canım
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ilk günler gibi takmıyorum kafama tabi daha iyiyim simdi

Pes etmediğine çok sevindim kuzucum artık yanlız değilsin bende varım her zaman yanindayim ne zaman basliyorsun ben geçen hafta çarşamba günü başladim birlikte güzel sonuçlar alırız ins Allah
Yaaaaaaaaaa çok çok sevindim diğer adetimle başlayacağım nasipse. Ben de her zaman her an yanındayım. İnşallah senin güzel haberinle sevineceğiz.

Hos geldiniz umarim kisa surede, bizimle beraber hedef kilonuza ulasirsiniz

Hoşgeldin ben de öğretmenim ve benim de 3 çocuğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…