- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Geldi iki gözümün çiçeğiGünaydın kızlar, gelemedim yine bir süredir. Geçmiş o kadar geçmiş ki okuyamadımdirek bugüne ışınlanıp tartı heyacanina ortak olayım dedim. Felicio canım sanırım mezun oluyorsun bugün, tebrik ediyorum canım benim, çok iradeli ve azimliydin, darısı hepimize olsun.
Aslinda surekli etiket yapti soyledi sen kacirmis olabilirsin canimZipzip- im yeni kural gelmiş niye soylemediniz bana nick filan yok ama tartı fotosu var Allah kabul etsin amin ,
Bu konuda hiç etiketlenmedim beni tanısan bilirsin yaptığım şeyi ciddiye alırım gereği neyse onu yaparımAslinda surekli etiket yapti soyledi sen kacirmis olabilirsin canim
İskender'e benziyorsa biz de yapalım.Çok güzel oldu
Yazdan biberli domates konserve yapmıştim menemenlik orta boy kavanozlardan bir tane açıyorum tam yetiyor
Tereyağ da kavurdum unu güzel oldu
Üstüne de kaşar rende
Benim oğlanın favori yemeği
İskenderi anımsatıyor ona
Artık menemen değil kavanozlar i sadece çorba için kullanıyorum
Artık domatesin tadı yok çünkü
3.6 ne ki yahu. 1-2 aya gider. :)Bence bir hafta mola vermek
Dinlenmek iyidir
Ama illa yapak derseniz yarış benim işim
Yazagelen in dediği yerden body fay hesapladım sana gülerken bende 26.9-27 çıktım
3.6 kilo fazla yağım varmış
Acilen o yağları eritmem lazım
Tatildi ya, dışarıdaydım. :) Kusura bakmayın.Yazagelen bugun hic uğramadın siteye
Takimi takip etmedin diyelim ozaman carsamba gunu atti aslinda tartifotosu busekilde olucak diyeBu konuda hiç etiketlenmedim beni tanısan bilirsin yaptığım şeyi ciddiye alırım gereği neyse onu yaparım
İki bebeğim olduğunu buraya çok vakit ayırmayacagimi belirttim zatenTakimi takip etmedin diyelim ozaman carsamba gunu atti aslinda tartifotosu busekilde olucak diye
Teşekkür ederimGünaydın kızlar, gelemedim yine bir süredir. Geçmiş o kadar geçmiş ki okuyamadımdirek bugüne ışınlanıp tartı heyacanina ortak olayım dedim. Felicio canım sanırım mezun oluyorsun bugün, tebrik ediyorum canım benim, çok iradeli ve azimliydin, darısı hepimize olsun.
Şimdi sevgili kaptanımız bulur çıkarırBu konuda hiç etiketlenmedim beni tanısan bilirsin yaptığım şeyi ciddiye alırım gereği neyse onu yaparım
Aynen işte çok güzel olurduHer neyse bu hafta listede değilim sanırım olsa sizin için iyi olurdu iyi vermişim. Benim içinse zaten kendimi biliyorum önemli degil
Slm hatunlar
Kahvalti(11.00)
Menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
Akşam (18:15)
6 kasik közlenmiş sebze salatası
3 kasik yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
1litre dükan birasi
Su yatana kadar 1.5 litre olur
Zipzip-
Sen var sen supersin yaaaMerhaba
kilo bildirimimZipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi
Unutmusum etiketlemeyi kusura bakma canim dun etiket yaptim ama eski etiketten aldığım icin yoktunZipzip- im yeni kural gelmiş niye soylemediniz bana nick filan yok ama tartı fotosu var Allah kabul etsin amin ,
Canim sen beni yanlis anladin heralde kotu niyetle bisey demedim zaten etikette yapmamis olabilir sadece foto paylasti gormemis olabilirsin listeye alcaksa zaten bitmistir suren demektirİki bebeğim olduğunu buraya çok vakit ayırmayacagimi belirttim zaten
Önemli değil canimUnutmusum etiketlemeyi kusura bakma canim dun etiket yaptim ama eski etiketten aldığım icin yoktun
Bu hafta listeye girmis olsaydin yuzden eksi olarak yansıyacak canimHer neyse bu hafta listede değilim sanırım olsa sizin için iyi olurdu iyi vermişim. Benim içinse zaten kendimi biliyorum önemli degil
Bu konuda cok sıkı takip var canim kabul edilmiyorrÖnemli değil canimsen yine bir sor bakalım belki kabul ederler isim eksik bir tek telefonun tarihi de yazıyor sonuçta ne bilem daha ne yapam
Hayır söylemine cevap verdim sadece Ben eski üyeyim istediği zaman alır zaten ortalananiza iyi gelir diye soyledimCanim sen beni yanlis anladin heralde kotu niyetle bisey demedim zaten etikette yapmamis olabilir sadece foto paylasti gormemis olabilirsin listeye alcaksa zaten bitmistir suren demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?