Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldi iki gözümün çiçeği

Günaydın herkese. :)

İskender'e benziyorsa biz de yapalım.
Bayılırım ben de domates çorbasına, ama yağsız beyaz peynir atıyorum içine. Dişlerimin arasında lastik gibi gırç gırç yapınca hoşuma gidiyor.

3.6 ne ki yahu. 1-2 aya gider. :)

Yazagelen bugun hic uğramadın siteye
Tatildi ya, dışarıdaydım. :) Kusura bakmayın.

Dünkü menümü de yazayım:

11:00 3 dilim tb ekmek, 60-70 gr kadar peynir çeşitleri, 10 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 çatal kavurmalı yumurta, domates salatalık

18:30 300 gr kıymalı ıspanak, 200 gr yoğurt

Bu konuda hiç etiketlenmedim beni tanısan bilirsin yaptığım şeyi ciddiye alırım gereği neyse onu yaparım
Takimi takip etmedin diyelim ozaman carsamba gunu atti aslinda tartifotosu busekilde olucak diye

Teşekkür ederim
O ışınlanma daha sık olsun lütfen özletiyorsun hep kendini

Her neyse bu hafta listede değilim sanırım olsa sizin için iyi olurdu iyi vermişim. Benim içinse zaten kendimi biliyorum önemli degil
Aynen işte çok güzel olurdu olsun haftaya da iyi bir yüzdeyle gelirsin sen canım

Bunun en az iki katı yemelisin. Kilon yüksek. Şoka sokacaksın vücudunu, hızla bir 10 kilo vereceksin, sonra bakacaksın duracak, saçların dökülecek vs.

Ben 15 yaşımda bu şekilde rejim yaptım 8 ay. 16 kilo verdim ama sapasağlam tırnaklarım müthiş zayıfladı, hep ayrılır kırılır oldu. O yaşımdan bu yaşıma da bir şey değişmedi. Tırnak neyse de, başka yerimizi bozarsak hiç iyi olmaz.

Azıcık yeseydin kız. :) Çok az olmuş.

Arkadaşlar daha fazla menü alıntılamıştım ama bir acayiplik oldu, çıkmadılar. Kusura bakmayın.

Merhaba
kilo bildirimim Zipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi
Sen var sen supersin yaaa Bugune kadar hic soylemedim sanırım azmin basarma arzun hedeflerine ulasma istegin bunu kendine karsi bir saygi bir gorev bilmen muhtesemsin yaaa Taktir ediyorum seni balimm
Unutmusum ekleyeyim MasaAllah BarekAllah❤

İki bebeğim olduğunu buraya çok vakit ayırmayacagimi belirttim zaten
Canim sen beni yanlis anladin heralde kotu niyetle bisey demedim zaten etikette yapmamis olabilir sadece foto paylasti gormemis olabilirsin listeye alcaksa zaten bitmistir suren demektir

Her neyse bu hafta listede değilim sanırım olsa sizin için iyi olurdu iyi vermişim. Benim içinse zaten kendimi biliyorum önemli degil
Bu hafta listeye girmis olsaydin yuzden eksi olarak yansıyacak canim
Izne ayrildigin kilodan yeni kilonu cikartip ne kadar etap gectiyse ona bölüyoruz

Canim sen beni yanlis anladin heralde kotu niyetle bisey demedim zaten etikette yapmamis olabilir sadece foto paylasti gormemis olabilirsin listeye alcaksa zaten bitmistir suren demektir
Hayır söylemine cevap verdim sadece Ben eski üyeyim istediği zaman alır zaten ortalananiza iyi gelir diye soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…