- 18 Aralık 2018
- 2.636
- 9.371
- 158
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ediyorumGünaydın Kizlar
Kilonu koruman iyi canım ama bir yerdr hata mi yapiyorsun acaba bu hafta menude paylasmadin2 haftadır kilomu koruyorum resmin altına yazamadım cok iyi beceremiyorum nedense bu resim işiniZipzip-
Teşekkürler cnmOoo güzel. :) 80'ler geliyor.
Günaydın. :)
Tebrik ederim, güzel sonuç, hedefini tutturduğun için ayrıca tebrik ederim.
Günaydın Kizlar
Canım resim çektikten sonra telefonda yazmayacaksın tarih ve nicki. Kağıda yazıp tartının yanına koyman gerekiyor. Şuan listede değilsin ama listeye girersen bu şekilde kabul olmaz
Maşallah cnm maşallah ne güzel hedefine ulaşmış say sen kendini..Merhaba
kilo bildirimimZipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi
Olur olur daha erken günaydınGünaydın desem ayıp olurmu
ya sabah 9 da uyandım kız canlı derse girdi azcık daha uzanayım dedim uyuya kalmışım dün gecede uyuyamadım ben noldu bana yaa az önce uyandımkahvaltıyı hazırlayayım Bi tarafta da tartılırım birazdan
Günaydın canim cook gecmis olsunGünaydın herkese hayırlı cumalar grip olduk hepimiz gece uyuyamadik düzgün yeni kalktım hemen yazayım kilomu
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.1
7 lileri göremedim bir türlü ama ucundan tuttum hayırlısı
Tebrik ederim canim eksin cokk guzel haftaya 6 li rakamlar geliyorGecen cuma 72.5
Bu cuma 70.8
Fark 1,7
Başınız sağolsunBi yakınımız vefat etti yaşlıydı zaten kv ye gittik az başsağloğına uğradık anca geldim eve
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimBi yakınımız vefat etti yaşlıydı zaten kv ye gittik az başsağloğına uğradık anca geldim eve
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese hayırlı cumalar grip olduk hepimiz gece uyuyamadik düzgün yeni kalktım hemen yazayım kilomu
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.1
7 lileri göremedim bir türlü ama ucundan tuttum hayırlısı
Sağolasın canımBaşınız sağolsunmekanı cennet olsun
Tamam canim olur pazartesi bekliyorumarkadaslar ben acemılıge denk geldı unuttum cekmeyı pazartesı ceksem kılo foto atsam uyarmı
Sağol canımbasınız sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah
Canım galiba bir yakınınız vefat etmiş, şimdi alintilarda gördüm. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Geçmiş olsun canım
Eksi olman güzel uykusuzluk da etkilemiştir seni haftaya rahat görürsün 7leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?