- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Arada olabilir canim aksami hafif gecirince dengelenir zatenBu ara canımızı sıkan kötü bi olay vardı düzelmesi imkansızdı. Bi mucize oldu ve düzeldi. Arkadaş bişeyler hazırlamış müjde vermek için. Birazcık kaçamak yaptım . Akşam yemek yimeyip dengeliyeyim . Hatta kalkıp sporumu yapayımm
Bu gün miniğim mızmızlanınca erken kalkamadım.
8.00 sade kahve
8.10 birinci öğün 2 galeta 2 k.k. süzme peynir, sınırsız roka ve ekşi ot, şekersiz çay, bir çay kaşığı tereyağı ve bir çay kaşığı bal( tereyağı yayık yağı olunca dayanamadım) 2 tane patetes kızartması
15 dakika leslie b. 5 dk bölgesel
12.30 ara öğün muz ve süt, sade kahve 14.30 balık ve salata,çeyrek lavaş ve çay 15.30 gibi dibek kahve
2 litre suEki Görüntüle 2713632
Adım 7498 ama 10.000 olur
Bölgeselde ben bu antrönerinkileri tercih ediyorumBölgesel egzersiz için bildiğiniz videolar var mı
İktisadi idari bilimler fakültesi mı canım senin?Biz de köprüden geçince hastanenin arka tarafındaki yerdeydik canım2002 girisliyim, sen kaç yıllarında ordaydin.
Süpersin canim
Az gezmeye gittimBugün pazarmis gibi kimse yok
Geçmiş olsun canım dikkat etLeslie boosted yapıyodum 20dk da kramp girdi bacağıma ama normal leslie den güzel
Isınma ile başlamak daha iyi tabi
GezmeyemiiiiSüpersin canim
Az gezmeye gittim
Geçmiş olsun canım dikkat et
Afiyet olsun canım aksam yemegi yok muBu gün miniğim mızmızlanınca erken kalkamadım.
8.00 sade kahve
8.10 birinci öğün 2 galeta 2 k.k. süzme peynir, sınırsız roka ve ekşi ot, şekersiz çay, bir çay kaşığı tereyağı ve bir çay kaşığı bal( tereyağı yayık yağı olunca dayanamadım) 2 tane patetes kızartması
15 dakika leslie b. 5 dk bölgesel
12.30 ara öğün muz ve süt, sade kahve 14.30 balık ve salata,çeyrek lavaş ve çay 15.30 gibi dibek kahve
2 litre suEki Görüntüle 2713632
Adım 7498 ama 10.000 olur
PekiHee gezdim geldim
Ne yapayim surekli evdeyim az dolaştim geldim
Güzel canım afiyet olsunSabah 09.00
Tereyağlı yumurta
Domates 3 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara15.00
Yarım muz
4 tam buğday bisküvi
Akşam 17.00
1 dilim tepsi kebabı
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük bardak ayran
Salata
Az sonra 1 filtre kahve
PekiNe yapayim surekli evdeyim az dolaştim geldim
Benim modum çok düşük ve.moralsizim uykusuzum tekrar deprem olur diye huzursuzum bugün kolum kalkmadı anlayacağın oğlan da çok huzursuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?