Kuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geridenLili 38 canim seni etiketlememisim aksam puanlar bu sekilde bu hafta
Kabak detoksu yapmis 1.ci olan kisi canim
Tesekkur ederiz kaptanim
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canım ❤
Hayırlı sabahlar canim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Olabilir canim gideyim de duzeltme yapayim
GeCmis olsun canim haftaya katilirsin o zamanKuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geriden
Guzel menu afiyet olsun canim31/10/2020
Sabah: (08.00)
-1 dilim fırın mücver
-1 haşlanmış yumurta
-1,5 dilim beyaz peynir
-1 salatalık ve 5 zeytin
Ara: (11.00)
-1 Trabzon hurması
Öğle: (14.00)
-Mantar sote
-2 kaşık bulgur pilavı
-2-3 kaşık pancar salatası
Ara: (17.00)
-1 minik muz
-2 ceviz
Akşam: (19.00)
-Isırganotlu borani
-1 kase yoğurt
2,5 litre su ve 10.000 adım N NidsaliiZipzip-
Sağol canim insaAllahGeCmis olsun canim haftaya katilirsin o zaman
Teşekkür ederim,inşallah bu hafta tartıda küçük de olsa bi hareket görebilirim.Guzel menu afiyet olsun canim
Ticaret turizm eğitim canım, sonra golbasina taşındık biz zaten.İktisadi idari bilimler fakültesi mı canım senin?
Var mısın bu hafta sporda kapısalim?
Senle kapışmayi özledim
Puanlar da yüksek
Kilon nasıl bıraktığın kiloda misin?
Koruyabildin mı?
Ben +500 um
Dışardan yemek yemeyi çok özledim yaTicaret turizm eğitim canım, sonra golbasina taşındık biz zaten.
Tamam canım kapisalim, evde tadilat vardı, bugün hiç spor yapamadım o yüzden, temizlik yapıyorum saatlerdir. Kalan günlerde yaparım mutlaka. Kilo aldım malesef hele de şu son birkaç gündür hep dışardan yedik sabah akşam. Tadilat mutfakta çünkü. İnşallah kısa sürede diyet düzenine döneceğim. Senin artin çok az, artı sayılmaz bile.
Geçmiş olsun LilimKuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geriden
afiyet olsunBu gün miniğim mızmızlanınca erken kalkamadım.
8.00 sade kahve
8.10 birinci öğün 2 galeta 2 k.k. süzme peynir, sınırsız roka ve ekşi ot, şekersiz çay, bir çay kaşığı tereyağı ve bir çay kaşığı bal( tereyağı yayık yağı olunca dayanamadım) 2 tane patetes kızartması
15 dakika leslie b. 5 dk bölgesel
12.30 ara öğün muz ve süt, sade kahve 14.30 balık ve salata,çeyrek lavaş ve çay 15.30 gibi dibek kahve
2 litre suEki Görüntüle 2713632
Adım 7498 ama 10.000 olur
afiyet olsun,güzel menüSabah 09.00
Tereyağlı yumurta
Domates 3 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara15.00
Yarım muz
4 tam buğday bisküvi
Akşam 17.00
1 dilim tepsi kebabı
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük bardak ayran
Salata
Az sonra 1 filtre kahve
Afiyet olsun,hafif bi gün olmuşBugün ki menüm
12: bir adet ince krep 3 dilim peynir
Bir dilim helva- haşlanmış Patates- bir tane mantar
16:muz
17:dereotu
19:30 yoğurt kabak yemeği bir dilim ekmek
2 litre su
Afiyet olsun,baya hafif bi gün olmuş sankiBugunku menum
Sabah12:00
2 yumurta tavada
1 dilim tb ekmegi
Peynir
Aksam 18:00
Bir kase çorba
Salata
Ara
1 elma
1 badem
1 Trabzon hurmasi
2,5 lt su
1 fincan yesil cay
Zipzip-
Sporu sonra yazicam
Afiyet olsunn31 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
Az tavada peynir
4 lokma ekmek
2 çatal helva
Biraz fıstık
Yarım elma
Akşam 18.30
1 tabak kısır
1 bardak ayran
Biraz kornişon turşu
30 dk leslie boosted = 300p
10 dk pilates = 100p
2400 adım = 72p
Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için saati kendime göre değiştirdim.16.00 dan sonra bişey yemiyorum sadece su ve sade kahveAfiyet olsun canım aksam yemegi yok mu
Mrb bişey dikkatimi çekti. Su miktarını yazmamışsınızSabah 09.00
Tereyağlı yumurta
Domates 3 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara15.00
Yarım muz
4 tam buğday bisküvi
Akşam 17.00
1 dilim tepsi kebabı
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük bardak ayran
Salata
Az sonra 1 filtre kahve
Kolay değil tabii cnm büyük travma atlattınız. Rabbim bidaha yaşatmasınBenim modum çok düşük ve.moralsizim uykusuzum tekrar deprem olur diye huzursuzum bugün kolum kalkmadı anlayacağın oğlan da çok huzursuz oldu
Haberleri de izleyince iyice çöktüm kaldım
Geçmiş olsun cnm.Kuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geriden
Emzirdigin icin bence ekleme yapmalisin canim yogurt sut badem ceviz gibi ara ogun koy aksama kahve yanina kayisi hurma olabilir kilo vercem diye bebeyi sütsuz birakmaAralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için saati kendime göre değiştirdim.16.00 dan sonra bişey yemiyorum sadece su ve sade kahve
İlk yaptığımda zor gibi gelmişti bana daLeslie boosted yapıyodum 20dk da kramp girdi bacağıma ama normal leslie den güzel
Isınma ile başlamak daha iyi tabi
Biraz daha geçe al yemek saatini ayarla bence. Az öğün beslenmede zorlanmayasın.. az yeme derim. Bebiş için de kendin için deAralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için saati kendime göre değiştirdim.16.00 dan sonra bişey yemiyorum sadece su ve sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?