Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geriden

Guzel menu afiyet olsun canim

İktisadi idari bilimler fakültesi mı canım senin?
Var mısın bu hafta sporda kapısalim?
Senle kapışmayi özledim
Puanlar da yüksek
Kilon nasıl bıraktığın kiloda misin?
Koruyabildin mı?
Ben +500 um
Ticaret turizm eğitim canım, sonra golbasina taşındık biz zaten.

Tamam canım kapisalim, evde tadilat vardı, bugün hiç spor yapamadım o yüzden, temizlik yapıyorum saatlerdir. Kalan günlerde yaparım mutlaka. Kilo aldım malesef hele de şu son birkaç gündür hep dışardan yedik sabah akşam. Tadilat mutfakta çünkü. İnşallah kısa sürede diyet düzenine döneceğim. Senin artin çok az, artı sayılmaz bile.

Dışardan yemek yemeyi çok özledim ya
Eskiden mutfakta 7 saat yemek yapıp yorulsam da içim yanmazdi şimdi yemek yapmak eziyet gibi geliyor
Spor yapmak daha eğlenceli
Allah'tan 2 öğün yiyoruz da ondan yirtiyorum
Oğlan günlerdir top kurabiye istiyordu bugün yaptım artık ertele ertele bugüne geldi
Spor da bonus u çok olan sporlardan yap yoksa diğerleri puan etmiyor
Benim dün azdı 90 puan.
Bugün 790 ona göre dün ve bugünkü sporun ona gore bana yetiş

Kuzum bu hafta beni mazur görün katilimda bulunamayacagim belim cok agriyor sali gunude hacamat yaptircagim randevum var carsamba annanemi bana getiricegim 10 gun falan kalicak, bu hafta ben sizi izleyeyim geriden
Geçmiş olsun Lilim

afiyet olsun
afiyet olsun,güzel menü
Bugün ki menüm
12: bir adet ince krep 3 dilim peynir
Bir dilim helva- haşlanmış Patates- bir tane mantar
16:muz
17:dereotu
19:30 yoğurt kabak yemeği bir dilim ekmek
2 litre su
Afiyet olsun,hafif bi gün olmuş
Bugunku menum
Sabah12:00
2 yumurta tavada
1 dilim tb ekmegi
Peynir
Aksam 18:00
Bir kase çorba
Salata
Ara
1 elma
1 badem
1 Trabzon hurmasi
2,5 lt su
1 fincan yesil cay
Zipzip-
Sporu sonra yazicam
Afiyet olsun,baya hafif bi gün olmuş sanki
Afiyet olsunn

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10 : 30
1 haşlanmış yumurta, 1 peynirli tost, 5 dal maydonoz, 3 zeytin, 1 domates, 1 çatal tahin helvası, 3 şekersiz çay, 1 kupa yeşilçay
Saat 11 : 30
Şekersiz Türk kahvesi,

Öğle 14 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı
Akşam 17 : 30
Yarım tavuk göğüs fırında kızarmış, 1 kase karışık yeşil salata, 1 bardak lıght kola

Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi

Saat 22 : 30 yeşilçay

Şuan 2.5 litre su yatana kadar 3 litreye tamamlanır
Zipzip-

Egzersiz

30 dk boosted _ 300 puan
15 dk bölgesel _ 150 puan
11.000 adım _ 330 puan
Toplam : 780 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201031_222602.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 19
Mrb bişey dikkatimi çekti. Su miktarını yazmamışsınız

Benim modum çok düşük ve.moralsizim uykusuzum tekrar deprem olur diye huzursuzum bugün kolum kalkmadı anlayacağın oğlan da çok huzursuz oldu
Haberleri de izleyince iyice çöktüm kaldım
Kolay değil tabii cnm büyük travma atlattınız. Rabbim bidaha yaşatmasın
Geçmiş olsun cnm.

Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için saati kendime göre değiştirdim.16.00 dan sonra bişey yemiyorum sadece su ve sade kahve
Emzirdigin icin bence ekleme yapmalisin canim yogurt sut badem ceviz gibi ara ogun koy aksama kahve yanina kayisi hurma olabilir kilo vercem diye bebeyi sütsuz birakma

Leslie boosted yapıyodum 20dk da kramp girdi bacağıma ama normal leslie den güzel
Isınma ile başlamak daha iyi tabi
İlk yaptığımda zor gibi gelmişti bana da ama 3.günden sonra bir nefeste bitiyor gibi gelmeye başladı alıştım şükür dizlerimde ağrımasa süper olcak Isınma yap sen yinede tabii.

Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için saati kendime göre değiştirdim.16.00 dan sonra bişey yemiyorum sadece su ve sade kahve
Biraz daha geçe al yemek saatini ayarla bence. Az öğün beslenmede zorlanmayasın.. az yeme derim. Bebiş için de kendin için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…