selam kızlar..hepinize hayırlı cumalar a.s.
simoşşş pervaneyi yapmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:hulya::hulya:
ama pc yine de çalışmıyor ekran kartı yanmış galiba şimdi pcyi açarken renkli renkli şeyler çıkıyordu ekranda çizgiler sayılar falan sonra hiç açılmamaya başladı mefta mı oldu bizimpc yaaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sinir oldum bende:1no2::1no2:
kızlar, unutmayın bana ozelden msj atarsanız faceden eklemek istiyorum sizi. opuyorumnanaktan
kızlar listeler baktım bu haftanın 1.si yine 6 .takımmmm,:lepi:harikasınız hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
Tebrik ederim, biz ne zaman dahil olabiliriz acaba?
kızlar, unutmayın bana ozelden msj atarsanız faceden eklemek istiyorum sizi. opuyorumnanaktan
kızlar listeler baktım bu haftanın 1.si yine 6 .takımmmm,:lepi:harikasınız hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
anacım iç farkı yok hangini istersen onu ye ikiside nohut....kızlar sarı leblebi neden yenmiyor? hep beyaz yeniyor da.. ben sarı leblebiyi çok severim.
bunu bilirsem iyi olacak. bayramda öğün kurtarıcı olarak çantamda taşıyacagım :))
aklıma gelmişken tekrar sorayım dedim, önemli benim için.........
malesef net özürlüyüm ne fecem nede msn var....:kedi:kızlar, unutmayın bana ozelden msj atarsanız faceden eklemek istiyorum sizi. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5tebrikler fıstıklar....kızlar listeler baktım bu haftanın 1.si yine 6 .takımmmm,:lepi:harikasınız hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
nazlım yazmış 6.takıma girmek için deneme haftası vardır . katılımınız önemli ve nasıl diyet yaptıgınızı paylaşmalısınız ..Tebrik ederim, biz ne zaman dahil olabiliriz acaba?
amin .teşekkür ederiz ....kizlar ben 2. takimdayim sizi bu haftaki 1. icin tebrik ediyorum :hooray:
artik darisi basimiza sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?