Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir an önce teknik servis zamanı gelmiş össgem yakın olsak bakardımki ben bilmiyorumkismile

kızlar listeler baktım bu haftanın 1.si yine 6 .takımmmm,:lepi:harikasınız hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumopuyorumnanaktan

Tebrik ederim, biz ne zaman dahil olabiliriz acaba?

1 hafta deneme süreniz var canım . bugün ki kilonu söylersen notumu alayım . takım kuralarımız var . bol paylaşım ve istikrar ne kadar çok paylaşımda bulunursan bizim ve senin için daha verimli olur . günlük yediklerimizi buraya yazıyoruz. cuma günleri en geç saat 11: 30 a kadar kilo bildirimini yapmış olmamız gerekiyor .....

kizlar ben 2. takimdayim sizi bu haftaki 1. icin tebrik ediyorum :hooray:

artik darisi basimiza sempatiksalakcinni

anacım iç farkı yok hangini istersen onu ye ikiside nohut....
kızlar, unutmayın bana ozelden msj atarsanız faceden eklemek istiyorum sizi. opuyorumnanaktan
malesef net özürlüyüm ne fecem nede msn var....:kedi:
kızlar listeler baktım bu haftanın 1.si yine 6 .takımmmm,:lepi:harikasınız hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5tebrikler fıstıklar....
Tebrik ederim, biz ne zaman dahil olabiliriz acaba?
nazlım yazmış 6.takıma girmek için deneme haftası vardır . katılımınız önemli ve nasıl diyet yaptıgınızı paylaşmalısınız ..
kizlar ben 2. takimdayim sizi bu haftaki 1. icin tebrik ediyorum :hooray:

artik darisi basimiza sempatiksalakcinni
amin .teşekkür ederiz ....

nazlıcım ben şimdi bayramdan sonra mı takıma giricem neler yapmam gerekiyor ? aydınlatırsanız sevinirimm BENDE ZAYIFLAMAK İSTİYORUMMM

selam kızlar,
şimdi girdim merakla baktım sonuçlara...harikayız yaaa...:lepi:
süper herkesi kutlarım ...inşallah devamını da getiririz...
bugünkü menümü de gireyim;
menemen,çay
tavuk ızgara,salata,ayran
barbunya,yoğurt,salata
2 şeftali

bugünkü menüm

sabah tam ekmek domates salatalık peynir
öğlen haşlanmış tavuk salata yoğurt
akşam mercimek çorbası
patlıcan yemeği
salata
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…