Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızla malum benim pc bozuldu ve şu anda annemlerdeyim eve gidince bir süre gidemeyebilirim

lütfen bunu dikkate alın çünkü en kısa zamada yapılacak ve tam gaz geleceğim öpüyorum

olumunekankayizsmileher zamanki gibi harika nevram ...
bugünkü menüm

sabah tam ekmek domates salatalık peynir
öğlen haşlanmış tavuk salata yoğurt
akşam mercimek çorbası
patlıcan yemeği
salata
yoğurt
özkem sen kaptın montiyi ...kaydirigubbakcemile5zemuszemus

misafirlerimi yollayıp bi bakayım dedim 1. olmuşuz çok sevindim kızlar herkesi tebrik ediyorummmmm opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarım

günaydın elifcim,opuyorumnanaktan

bugün güne iyi başladım inş.iyi gider,şans dileyin kızlar bana bugün ve yarın gelinlik bakıcam,umarım içime sinen bişi bulurum...bu arada nerdeyse 1 aydır kendime bakmıyodum,dün akşamı kuaförde geçirdim,şaçlarımı boyattım,kaş aldırdım,valla kendime geldim yaabayanssulusmile

günaydın kirazım ohh ne güzel ,bende saçımı kestirip boyucam inşallah azcık kendime geleyim

bayramda cici cici olalım di mi

inşallah gönlüne göre gelinlik bulursun çok aramadan

yeni saçlarını da gelinliğini de görmek istiyoruz ona göre olumunekankayizsmile

inş.elifim ya,şu gelinlik işini bi halledeyim üstümden büyük bi yük kalkacak,bütün stresim bitecek valla

saçlarımıda bi ton koyulttum kahve oldu,ama düğüne biraz daha koyu renk istiyorum,açık renk benim tenime çok oturuyo,hem gelinlikte koyu renk çok daha güzel duruyo diye düşünüyorum...ayrıca tabikide sizinle paylaşıcam...ahh elifim ne çok isterdim 6.takımdaki arkadaşlarımında yanımda olmasını,aeben ablamın nikah şahidi olmasını:2::2:

bende gelinlikle koyu renk ya da kızılın daha güzel durduğunu düşünüyorum ama genel olarak sarışın olma gibi bir durum var gelinlerde

keşke canım yakın olsaydık da birbirimizin özel günlerinde ,mutluluklarında ,sıkıntılarında yanında olabilseydik

nikah şahidin kim olcak buarada? benimki teyzemdi

keşke be elifim,gerçekten bunu canı gönülden istiyorum,birbirimizi hiç görmedik ama ben kendimi çok yakın hissediyorum size

nikah şahidim çok sevdiğim bi ablam var o olucaktı ama yurtdışında olduğu için katılamayacak düğünüme,o yüzden büyük bi ihtimal patronum olabilir,10 yıldır yanındayım,hep söylerdi bi gün evlenirsen şahidin ben olurum diye,erkek kardeşimin şahidide o olmuştu

kirazcım yaaa ne güzel olurdu gerçekten senin düğününde hepimizin birarada olması ayy duygulandım ben şimdidennnn canım herşey ama herşey gönlünce olsun inşallah

ooohhhh iyi ki kuaföre gitmişsin canım insan kendine geliyor,kend,n, daha bir seviyor doğrususositososito inşallah gelinliğini de gönlüne göre bulursun tatlım..herşey gönlünce olur, bir aksilik çıkmaz inşallah:Saruboceq:

kirazcım yaaa ne güzel olurdu gerçekten senin düğününde hepimizin birarada olması ayy duygulandım ben şimdidennnn canım herşey ama herşey gönlünce olsun inşallah

keşke hep birlikte Neslişin düğününde olabilsek ne güzel olurdu kızlar düşünsenize..ben de çok isterdim yanında olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…