Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sarı leblebinin daha yağlı olduğunu sanırım bir yerlerde okumuştum tubacığım, aeben ablişim bilir o da cevaplar zaten canım

tubacım sarı leblebi yenmiyor diye bişi yok canım,rahatlıkla yiyebilirsin,ben beyaz sevdiğim iiçin yiyorum...
hatta sana koli koli sarı leblebi gönderebilirm çorumdankaydirigubbakcemile3

tubacım sarı leblebi yenmiyor diye bişi yok canım,rahatlıkla yiyebilirsin,ben beyaz sevdiğim iiçin yiyorum...

bana da göndersene :icecream: çok severim sarı leblebiyi

ah canım benim sagol valla agzından bal damladı hihoyyyt yaşasın o zaman sarı leblebi yerim ben bundan sonra hep, bayılırım. inan beyazı zorla yiyordum. neden sormadıysam şimdiye kadar :)) tabi abartmadan yemek lazım :))
göndermiş kadar oldun canım çok sagol opuyorumnanaktan

bana da göndersene :icecream: çok severim sarı leblebiyi

oyyy göndermemmi kuzuşum sen iste yeterki,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhemen adresi ver,hemde taze taze

tubacım ben sarı leblebiyi sıcak seviyorum,bazen beyaz yerine sıcak sarı leblebi yediğimde oluyo,öğün yerine ama,yanında mutlaka sütle beraber,en büyük kurtarıcı montide,üstelik bildiğim kadarıyla aeben ablamda sarı leblebi yiyodu..

hem gönderme konusunda ciddiyim kızlar,valla verin adresleri özleden,hemen kargolayım
lafı bile olmaz

sagol canım ya gerçekten çok incesin. almış kadar oldum tşk.ederim canım olumunekankayizsmile
bugune kadar sormadıgıma yanayım :bbo:

simoşşş pervaneyi yapmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:hulya::hulya:

ama pc yine de çalışmıyor ekran kartı yanmış galiba şimdi pcyi açarken renkli renkli şeyler çıkıyordu ekranda çizgiler sayılar falan sonra hiç açılmamaya başladı mefta mı oldu bizimpc yaaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sinir oldum bende:1no2::1no2:

ne mübarek kaynanalar var yaa benim kaynanacım da farkeder hakkını yemeyeyim şöyle bir 30 kilo versem kesinlikle farkeder

kızlar annemde tartıldım az önce normal tartı 89 gösteriyorsempatiksalakcinnisonra annemi tarttırdım o bütün tartılarda 60 çıkıyormuş bizimkiyle aynıymış öyle dedi ay inşallah öyledir

ne demek nazlıcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben bu hafta bireyselleri merak ediyorum,1 .şimdiden belli gibi ne dersin canım benim

ben hiç bakamadım. ama 1. olursam süper olucak o kadar azmettim çok takılmama rağmen bırakmadım montiyi bunun mükavatı bireyselde 1. olmaksa süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…