Gozumden kaçmış degistiriyorumSelamZipzip- cumartesi ye X koymuşsun da burada yazdığım menü ve beğenmişsin. Gözden mi kaçtı acaba?
cuma da saat 16:00 ya yakın zamanda kendimi tanıtıcı foruma cevap verdim, o gün zaten akşam yemeği kalmış oluyor. Cumartesi başladım ve menü bildirimi yaptım
Ne guzel bu tablo benide daha disipline sokar inşallah :)30 EKİM - 5 KASIM MENÜ BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarsamba Persembe N Nidsalii PAPATYAM HuzuRRR asysss Kahvesel missadangel @Tesnim1989 T timesinfinity Yazagelen madamhd Kirmizi pabuc @Fitanne123 sleepy angel Hepfitim @birazhuzurdu2008 Sevgi22884550 buketx
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
N Nidsalii | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Fitanne123 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
Bugun menunu bekliyorum o zamanNe guzel bu tablo benide daha disipline sokar inşallah :)
Oo supersin spor yapmissinMeraba. İki kucuk cocuk olunca fazla aktif olamiyorum. Sohbetlere katilamiyorum malesef.
Yorumlari beğendim hoşbuldum demek istedim
Leslie 1 x 2= 30 dk iyi terledim.
Haydi sizde buyrun :)
Evet vercem menumu duzenli.Bugun menunu bekliyorum o zaman
Oo supersin spor yapmissin
Valla bende acıkmıştım yedim yemeğimi beklemedim beyiÇok aç hissediyorum. Eşim 19.30da geliyor. Neyle idare edebilirim
15.00 gibi Kahve ile kuru meyve de yemiştim ama kesmediValla bende acıkmıştım yedim yemeğimi beklemedim beyi
56 kg idim 16 yıl öncesiGozunuz aydin canım
Fotoğraf cok guzel duruyor kac kilosun burda
HoşgeldinMeraba. İki kucuk cocuk olunca fazla aktif olamiyorum. Sohbetlere katilamiyorum malesef.
Yorumlari beğendim hoşbuldum demek istedim
Leslie 1 x 2= 30 dk iyi terledim.
Haydi sizde buyrun :)
Sut içebilirsin, yogurt yiyebilirisn, turk kahvesi olabilirÇok aç hissediyorum. Eşim 19.30da geliyor. Neyle idare edebilirim
Nasilsin canımMerabayınnnnnnnn
Şimdilik çok iyiyim hamdolsun eve kendimi zor attim felaket migdem bulandı narkozu çıkardım şükür şimdi daha iyiyim başımda ağrıyordu acliktanmiş yedim geçti uzanıyorum ayağa kalkmazsam iyiyim canımSut içebilirsin, yogurt yiyebilirisn, turk kahvesi olabilir
Nasilsin canım
Siz kaptan yardımcısı dimiMerabayınnnnnnnn
Guzel canim afiyet olsun09.30
Ispanak kavurması
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates
Ara 15.00
1 kayısı
Akşam 17.30
1nkase mantar çorbası
1 kase kabak yemeği
1dilim ekmek
Belki akşam yarım elma
Iyi olmana sevindim canımŞimdilik çok iyiyim hamdolsun eve kendimi zor attim felaket migdem bulandı narkozu çıkardım şükür şimdi daha iyiyim başımda ağrıyordu acliktanmiş yedim geçti uzanıyorum ayağa kalkmazsam iyiyim canım
Merhaba canım hoş geldinizSiz kaptan yardımcısı dimimerhaba
Tşk ederim kaptanimIyi olmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?