Rica ederimTesekkur ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTesekkur ederim![]()
Çok geçmiş olsun niye çıkmış kiÇercevenin civisi disari cikmis camasir asmaya cikarken dizime hart diye girdi yardi![]()
Nebileyim bizim cerceveler ahsap oda cikmis yerinden cami acinca gormedim camdan camasir asarken girdi dizimeÇok geçmiş olsun niye çıkmış ki![]()
Hosgeldin canimBen bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Hoşbuldum canım ❤Hosgeldin canim
Bende hep duyuyorum kabak diyetinj nasil oluyo
Geçmiş olsunSagol canimya hep dikkat ederim aslinda gormedim cok girmis dizime pansuman yaptim bereket kan gormeye dayanikliyim![]()
Takima hosgeldiniz bende yeni katildim :) mayis ayinda bende 115 gordum. Hayatimda gordugum en yuksek rakamdi. Ama rakamlar bizden buyuk degil, bizler daha gucluyuz. İstersek cok guzel veririz bu kglari :)Rica ederim![]()
Hoşbuldum teşekkür ederim evet haklısın öyle isteyipte başaramayacağımız hiç bisey yok bizimTakima hosgeldiniz bende yeni katildim :) mayis ayinda bende 115 gordum. Hayatimda gordugum en yuksek rakamdi. Ama rakamlar bizden buyuk degil, bizler daha gucluyuz. İstersek cok guzel veririz bu kglari :)
Buldum ama katılım formunu doldurmak için uzerine basıyorum olmuyo
Bonus bak bu defa ayni kiloda arkadaslarimiz da var daha kolay olacak kilo vermenHoşgeldin hatice kilodaşınım bende
Hoşbuldum gidicek ama kilolarHoşgeldin hatice kilodaşınım bende
İnş canım.Bonus bak bu defa ayni kiloda arkadaslarimiz da var daha kolay olacak kilo vermen![]()
Bence oldunİnş canım.
Hazır hissetmeyi beklersek o his gelmiyo bi türlü.
Motive olurum diye girdim buraya mesela oldum mu yooo![]()
Bence oldun![]()
Yookkkk ben göremiyorum valla bakKurabiye kavanozum görünüyomu
Göremiyoruz nerdeler şimdi kurabiyelerden yavasca uzaklaşıyorsunKurabiye kavanozum görünüyomu
Acaba kurabiyeylemi uzaklascak onlari birakipmi uzaklascakGöremiyoruz nerdeler şimdi kurabiyelerden yavasca uzaklaşıyorsun![]()
Yookkkk ben göremiyorum valla bak![]()
Ardımda bıraktığım görülmemiştir kıyamamAcaba kurabiyeylemi uzaklascak onlari birakipmi uzaklascak![]()